donderdag 20 oktober 2022

Juridische onderzoek begint met een "geheim" EU-programma voor de aankoop van covid vaccins dat lijkt op pure corruptie en fraude

Woensdag 19 oktober 2022 door: Ethan Huff

Tags : grote regeringBig PharmaBourlachemisch gewelddwangsamenzweringcorruptieCOVIDmisleidingEuropese UnieFact Checkfraudeoverheidsschuldlange conmedisch geweldgeldhoeveelheidpandemieechte onderzoekenOnderdruktUrsula von der Leyenvaccinoorlogenvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

4.150WEERGAVEN

   Ursula-von-der-leyen-Albert-Bourla-Pfizer - Nya Dagbladet 

(Natural news) Het Europees Openbaar Ministerie (EOM) heeft lanceerde een onderzoek in de "geheime" en illegale aankoop van miljarden Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccins" van de Europese Unie (EU)."

Slechts twee weken nadat de CEO van Pfizer, Albert Bourla, een geplande EU-hoorzitting oversloeg over zijn vermeende samenspanning met de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula, "missing  texts" Von der Leyen over de kwestie, kondigde het EOM aan dat er nu een volledig onderzoek zal volgen om tot op de bodem uit te komen. van wat er is gebeurd.

Het onafhankelijke EU-orgaan is verantwoordelijk voor het onderzoeken en vervolgen van financiële misdrijven, waaronder fraude, witwassen en corruptie - allemaal dingen waarvan we weten dat Bourla, von der Leyen en vele anderen zich waarschijnlijk aan schuldig maken.

Hoewel het EOM nog niet precies heeft aangegeven wie wordt onderzocht of welke overheidscontracten het onderwerp van onderzoek zijn, zou het logisch zijn dat Bourla en von der Leyen ten minste twee van de boosdoeners zijn.

Ten minste twee andere waakhondgroepen vestigden de aandacht op deze twee vermoedelijke beroepscriminelen, wat het EOM ertoe bracht de volgende verklaring af te geven:

“This exceptional confirmation comes after the extremely high public interest. No “Deze uitzonderlijke bevestiging komt na de extreem hoge publieke belangstelling. Verdere details worden in dit stadium niet bekendgemaakt." (Related: After just a few months, the “fully vaccinated” ontwikkelen zich auto-immuunziekte.)

Bourla en von der Leyen sms'ten elkaar over het feit dat Europeanen MILJARDEN van de hand zijn gedaan

Velen noemen Von der Leyen nu de “missing texts” vrouw, omdat The New York Times begin 2021 meldde dat zij en Bourla elkaar een sms hadden gestuurd over een contract voor 1,8 miljard doses Pfizer en BioNTech's mRNA (messenger RNA) -prikken.

De deal was meer dan € 35 miljard waard als ze werd uitgevoerd, meldde de Times, daarbij verwijzend naar gelekte vaccin-prijzen. Dit gebeurde allemaal op het moment dat Donald Trump Operatie Warp Speed lanceerde, wat misschien wel de grootste in de farmaceutische en vaccin industriegrift ooit begaan op de wereld.

De ombudsman van de EU beschuldigde de Commissie van wanbeheer omdat zij deze teksten nooit heeft onderzocht naar aanleiding van een verzoek om vrijheid van informatie. De Commissie antwoordde dat de berichten "kortstondige documenten" zijn die "niet worden bewaard" - dus werd de zaak gesloten.

Een zoektocht naar de teksten, zo beweerde de Commissie, zou hoe dan ook geen resultaten opleveren. Dus waar gingen ze heen, von der Leyen? En jij, Bourla? Weet je waar je tekstuitwisseling met von der Leyen naartoe is gegaan?

De Commissie heeft op geen enkel moment zelfs maar een beetje transparantie over deze kwestie verschaft, waardoor velen dachten dat deze volledig in het gedrang kwam. Bourla, von der Leyen en mogelijk anderen lijken weg te zijn gekomen met hun kleine financiële overval - of hebben ze dat?

De zaak is op geen enkele manier opgelost en dit nieuwe onderzoek zou dit uiteindelijk tot op de bodem kunnen uitzoeken - of op zijn minst aantonen dat er een doofpot heeft plaatsgevonden, waarbij Bourla en von der Leyen als boosdoeners bij illegale activiteiten worden beschuldigd.

De Belgische socialistische Europarlementariër Kathleen van Brempt heeft gezegd dat "verschillende aspecten" van Pfizer's contract met de EU onmiddellijk en volledig moeten worden onderzocht, waaronder "de sms-berichten tussen de Commissievoorzitter en het feit dat er geen papieren spoor is van de voorbereidende onderhandelingen in eerste instantie."

'We moeten weten waarom het grootste contract het minst transparant is', tweette Brempt. “We moeten begrijpen waarom de EU verplicht is om 1,8 miljard Pfizer / BioNTech-vaccins te kopen, ongeacht de behoeften, ongeacht of er nieuwe en betere spelers op de markt zijn gekomen."

"Veel EU-contracten behouden een ‘recht’ voor om te kopen, maar met het Pfizer-contract hebben we een ‘verplichting’ om te kopen. Waarom zijn we afgeweken van de normale procedure voor een contract dat vaak in onze behoeften voorziet, gedurende een periode waarin iedereen al zou zijn ingeënt (2022 en 2023)."

Naarmate het dodental van covid-injecties toeneemt, houden we u op de hoogte van het laatste ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-10-19-legal-probe-into-secretive-eu-covid-jab-purchase-scheme.html



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...