donderdag 20 oktober 2022

Inwoners van Florida(VS) zouden een nachtmerriescenario hebben gehad als elektrische voertuigen de norm waren: een analyse

 10/03/2022 / Door JD Heyes


Een analyse die zich voorstelde hoe een evacuatie in Florida voorafgaand aan de dodelijke, verwoestende orkaan Ian eruit zou hebben gezien als de meeste bewoners elektrische voertuigen zouden besturen, is genoeg om elke rationele persoon te doen gruwelen.

De orkaan, die woensdag bij de Fort Meyers tegen de Gulf Coast of the Sunshine State toesloeg, heeft in zijn kielzog enorme schade, overstromingen en dood achtergelaten. Gelukkig voor bewoners,  waarschuwden GOP Gov. Ron DeSantis en de noodfunctionarissen van de staat, hen meer dan een week geleden de monster orkaan Ian zich in ontwikkelde en voor degenen die op het pad van de storm waren om hoe eruit te komen.

Maar de meeste bewoners hadden dat wel geweest indien ze opgezadeld met elektrische voertuigen waren en die de huidige technologieĆ«n en infrastructuur gebruikten, hoe erg de orkaan ook was, de ramp zou nog groter zijn geweest.

Simpel gezegd, enorme aantallen bewoners die zouden hebben geprobeerd aan de storm te ontsnappen, zouden waarschijnlijk op snelwegen zijn gestrand, zonder stroom voor hun voertuigen en zonder hoop.

'Het is een geluk dat elektrische voertuigen nu alleen maar ongeveer 100.000 in aantal zijn, van de bijna 8 miljoen voertuigen die zijn geregistreerd om op de wegen van Florida te rijden. Wat als ze allemaal elektrisch waren, de (onpraktische) droom van greenies?"  schreef Thomas Lifton .

Hij voegde toe:

Afhankelijk van hoe zwaar ze waren geladen, zelfs als iedereen een volledige batterij had opgeladen, zouden auto's uit Zuid-Florida na 100 - 250 mijl zonder stroom komen te zitten. Ze zouden dan uren moeten doorbrengen bij oplaadstations, die snel verstopt zouden raken met andere auto's en vrachtwagens die op hun beurt wachten, aangezien een "opladen" van elektriciteit gemakkelijk een uur of langer kan duren, vergeleken met een paar minuten voor benzine. Auto's die wachten om te worden opgeladen, zouden op de snelwegen terechtkomen, waardoor het verkeer mogelijk zou worden geblokkeerd.

De auto's die op de snelweg geen stroom meer hadden, zouden het verkeer blokkeren. Zelfs als we aannemen dat voertuigen voor hulpdiensten hen zouden kunnen bereiken (onwaarschijnlijk als het hele wagenpark elektrische auto's zou zijn), zou het voldoende tijd kosten om een draagbare generator aan te slepen (uiteraard aangedreven door fossiele brandstoffen) om de stilstaande voertuigen op te laden,hetgeen ook weer lang duurt  waardoor het verkeer ook verder wordt geblokkeerd. De gestrande auto's zouden natuurlijk geen airconditioning, geen ruitenwissers, geen GPS hebben.

De realiteit is dat, volgens Lifton, snelwegen ongetwijfeld niets anders zouden worden dan lange parkeerplaatsen met passagiers die vastzaten waar hun EV's zonder stroom kwamen te zitten. Ze zouden worden blootgesteld aan de verwoestingen van de storm, evenals aan overstromingen door de stormvloeden en enorme hoeveelheden regen die zouden vallen. Er zou nergens aan kunnen ontsnapt worden.

'Het is een nachtmerriescenario en het is perfect voorspelbaar. CaliforniĆ« en andere staten hebben al een omschakeling naar een volledig elektrisch wagenpark verplicht gesteld, ”voegde hij eraan toe. “Wanneer natuurrampen toeslaan en het wagenpark elektrische voertuigen is, zal de ramp nog groter worden als dit gekke plan wordt uitgevoerd."

Feit is dat elektrische voertuigen in de nabije toekomst niet  praktisch zullen zijn voor elke vorm van langeafstandsreizen. Ondanks de afstanden die worden geadverteerd door de autobedrijven tussen 180 en 350 mijl, is het een feit dat de meeste EV's slechts gemiddeld 100 mijl zullen afleggen voordat ze moeten worden opgeladen - wat wederom een aanzienlijke hoeveelheid tijd zal vergen. Denk aan je mobiele telefoon als je hem veel gebruikt: hoe meer je sms't of hoe langer je videochat, hoe sneller de telefoon leeg raakt. EV's zullen niet anders zijn; het spelen van een radio, het gebruik van koplampen, het gebruik van ruitenwissers en het gebruik van airconditioning of verwarming zal de stroom van de batterijen veel sneller leegmaken dan die apparaten die brandstoftanks in auto's met verbrandingsmotoren leegmaken.

Feit is dat de globalistische elite niet om 'klimaatverandering' geeft, waar ze om geven is controle, en daarom willen ze dat iedereen een elektrisch voertuig bestuurt - ze weten dat we er niet ver mee kunnen reizen en ze kunnen ons allemaal in de buurt houden in gemakkelijk te besturen steden.

Lifton's nachtmerriescenario om te proberen te ontsnappen aan een dodelijke storm zou iedereen moeten overtuigen om deze EV-onzin terug te dringen.

Bronnen zijn onder meer:

AmericanThinker.com

NaturalNews.com

http://greentyranny.news/2022-10-03-floridians-would-have-faced-nightmare-electric-vehicles.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...