vrijdag 30 december 2022

Farmers Defence Force slijpt de messen: ‘Er gaat een andere wind waaien in Nederland’

Eén ding heb ik dit jaar geleerd: de politiek in Nederland is ziek. Hartstikke ziek. Dat zegt Jos Ubels, vicevoorzitter van Farmers Defence Force, in een vlog.

“Er zit geen één in de coalitie en de steunende partijen die nog enig belang hecht aan Nederland. Er zit geen één die daar zit voor het goeie, uit overtuiging. Nee, ze zitten daar allemaal voor het pluche, ze zitten daar allemaal voor zichzelf en ze zitten daar allemaal om belangrijk gevonden te worden,” aldus Ubels.

“De impact die ze zouden moeten hebben in Nederland hebben ze niet, tenminste niet de goede impact. Het enige wat ze doen, is bakken geld over de balk smijten. Het is niet te geloven. Ik kan er soms echt niet meer tegen. Het is verschrikkelijk. Ik vind het echt schandalig.

Schaakmat

Ubels denkt dat we met elkaar een hele grote verandering teweeg kunnen brengen. Tijdens de Provinciale Statenverkiezingen moeten de messen geslepen zijn en moeten wij het tij doen keren, zegt hij.

“Laat Nederland dan die enorme grote ‘nee’ zeggen die ze al heel lang roepen. Laat ze die dan volmondig, schouder aan schouder roepen. Dan zullen we zien dat er eindelijk een andere wind gaat waaien, want zodra de Provinciale Staten een zwaai gemaakt hebben, zal ook de Eerste Kamer een zwaai moeten maken en dan staat de coalitie schaakmat.”

Ravijn

Dat is hard nodig, want op deze toer gaan we het ravijn nog dieper in als we nu al zijn. Dat kunnen we niet laten gebeuren met ons prachtige Nederland, benadrukt Ubels.

“Het platteland wordt verkwanseld, de stad zit straks vol armoede en op het platteland is de ziel eruit getrokken. Ik vind het schandalig. We zullen echt niet opgeven en er gaat een andere wind waaien.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...