vrijdag 23 december 2022

Schokkende nieuwe studie onthult dat COVID-19 prikken eigenlijk massaontvolkingswapens zijn

december 20, 2022  11673  43 

Ontvolking en eugenetica zijn taboeonderwerpen die bij gewone mensen met normale waarden en moraal afschuw en walging oproepen. Een blik op de geschiedenis leert dat de mensheid ontvolkingsprogramma’s zoals de eugenetische campagne van het Derde Rijk stelselmatig heeft verworpen. Wij begrijpen op een fundamenteel menselijk niveau dat geen enkele regering of globalistische organisatie de goddelijke macht van schepping en vernietiging over het menselijk ras mag hebben, schrijft Baxter Dmitry.

Maar wat als ik u zou vertellen dat de eugenetica-beweging niet echt is gestorven, maar gewoon ondergronds is gegaan, waar zij enorm invloedrijk is gebleven in elitekringen, waaronder het World Economic Forum van Klaus Schwab?

Zoals de medeoprichter van de American Eugenics Society Frederick Osborn het in 1968 verwoordde: “Eugenetische doelen zullen hoogstwaarschijnlijk worden bereikt onder een andere naam dan eugenetica.”

Meer dan 50 jaar nadat Osborn deze uitspraak deed, hebben de eugenetici eindelijk hun doel bereikt. Het Covid-vaccin is gewoon eugenetica onder een andere naam.

Hoe zijn ze ermee weggekomen?

De wereldwijde elite heeft een ongelooflijk geraffineerde en goed gefinancierde campagne opgezet om te voorkomen dat de waarheid ooit naar buiten komt. Regeringen, regelgevende instanties, mainstream media, factcheckers en activisten aan de basis zijn allemaal geïnfiltreerd en gecoöpteerd voor de zaak. In de afgelopen twee jaar zijn we getuige geweest van het meest verontrustende voorbeeld van een massale vormingspsychose sinds het Duitsland van de jaren 1930.

Fatsoenlijke en gezagsgetrouwe mensen zijn volledig gehersenspoeld tot het punt van psychose. Ze zijn niet bereid of in staat hun eigen opvattingen in twijfel te trekken. En dat is jammer, want er is zoveel bewijs dat het mainstream standpunt volledig tegenspreekt.

Uit een nieuwe studie, gepubliceerd in het medische tijdschrift Clinical Research in Cardiology, is gebleken dat het vaccin wel degelijk hartproblemen veroorzaakt, wat een antwoord biedt op de vraag waarom zoveel mensen, waaronder jonge, fitte en gezonde mensen, de afgelopen twee jaar plotseling en onverwachts zijn gestorven.

Volgens de studie:

“Gestandaardiseerde autopsies werden uitgevoerd op 25 personen die onverwacht en binnen 20 dagen na anti-SARS-CoV-2 vaccinatie waren overleden. Bij vier patiënten die een mRNA-vaccinatie kregen, stelden wij acute (epi-)myocarditis vast zonder detectie van een andere significante ziekte of gezondheidsconstellatie die een onverwacht overlijden kan hebben veroorzaakt.

In het algemeen wezen de autopsiebevindingen op overlijden als gevolg van acuut aritmogeen hartfalen. Myocarditis kan dus een potentieel dodelijke complicatie zijn na mRNA-gebaseerde anti-SARS-CoV-2 vaccinatie.”

De zogenaamde “samenzweringstheoretici” zijn door deze studie volledig in het gelijk gesteld. Zij zeggen dit al twee jaar lang, maar niemand wilde luisteren.

Deze studie veroorzaakt een groot probleem voor de mainstream media en factcheckers. Het narratief dat zij de afgelopen twee jaar hebben gepushed, is volledig onderuit gehaald. Hun argumenten zijn aan flarden. Ze kunnen nu nergens meer heen, nergens meer onderduiken.

En het wordt alleen maar erger voor hen.

En juist deze week onthulde wetenschappelijk onderzoek in het medische tijdschrift Vaccine dat FDA-onderzoekers bewijs hebben gevonden dat Pfizer Covid-prikken in verband brengt met bloedstolling.

Eindelijk komt de waarheid aan het licht. Dappere mannen en vrouwen weigeren zich te onderwerpen aan de dictaten van de globalistische elite en hun oorlog tegen de mensheid.

Dappere mensen binnen de meest corrupte organisaties staan op tegen hun slavenmeesters. Wij hebben toegang tot een officiële opname van een rondetafelbijeenkomst van het FDA Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee waarin de aanvraag van Pfizer voor een licentie voor de derde dosis, of “booster” dosis, van hun COVID-19 vaccin, Comirnaty, werd besproken.

Volgens informatie die tijdens de bijeenkomst van de FDA werd gepresenteerd, heeft Pfizer de FDA misleid over de veiligheid van het vaccin en zijn de resultaten catastrofaal geweest.

“We zijn ten onrechte misleid door (Pfizer) over de veiligheid van het vaccin… Hartaanvallen zijn 71 keer hoger dan bij andere vaccins… de vaccins doden twee mensen voor elk gered leven.”

Dat is een citaat uit de vergadering van de FDA. Luister:

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v21igpc-shocking-new-study-reveals-covid-jabs-are-actually-weapons-of-mass-depopula.html

Vernietigend spul. Het is goed om in gedachten te houden dat eerder het snelste vaccin ooit ontwikkeld meer dan vier jaar hard werken vergde.

Maar Dr. Ugur Sahin – die samen met zijn vrouw BioNTech heeft opgericht – maakte in één weekend een “ruw ontwerp” voor het Pfizer-vaccin. En dit experimentele “ruwe ontwerp” kreeg slechts enkele maanden later toestemming van de FDA. Ook het vaccin van Moderna kostte slechts twee dagen om te ontwerpen, zoals Business Insider eerder meldde.

Dit alles wekt geen vertrouwen in de vaccins, toch?

Misschien is dit de reden waarom Dr. Sahin voor de camera toegaf dat hij zich niet heeft laten prikken met een Covid-vaccin.

Op de vraag van een verslaggever van het Duitse DW netwerk waarom hij zich niet heeft laten vaccineren, werd Dr. Sahin ontwijkend en beweerde dat het voor hem illegaal is om zich te laten vaccineren en dat zijn bedrijf zich moet concentreren op de productie van miljarden vaccins voor anderen.

Maar als u tot de conclusie bent gekomen dat het Pfizer-vaccin een ramp is voor de mensheid, verkocht door oplichters en zwendelaars, wacht dan tot u hoort over het Oxford-AstraZeneca-vaccin.

Het Oxford-AstraZeneca-vaccin wordt sterk gepromoot als het voorkeursvaccin voor de ontwikkelingslanden, omdat het goedkoper is en veel minder ingewikkelde opslagvereisten heeft dan zijn belangrijkste concurrenten, Pfizer en Moderna.

De meeste mensen weten echter niet dat de Britse ontwikkelaars van “het voorkeursvaccin voor de ontwikkelingslanden” rechtstreeks verbonden zijn met de Britse eugenetica-beweging die werkt aan bevolkingsvermindering in dezelfde delen van de ontwikkelingslanden waar het AstraZeneca-vaccin voor bedoeld is.

Het meest verontrustend is de directe link van de hoofdontwikkelaars van het vaccin met de Wellcome Trust en het Galton Institute, twee groepen die van oudsher banden hebben met de Britse eugenetica-beweging.

Het Galton Institute, genoemd naar de “vader van de eugenetica” Francis Galton, is de omgedoopte UK Eugenics Society, een groep die al meer dan een eeuw berucht is om haar promotie van nazi-achtige rassenpseudowetenschap en pogingen om “het rassenbestand te verbeteren” door de bevolking te verminderen van degenen die als inferieur en nutteloos worden beschouwd.

De banden met het Galton Instituut zouden grote zorgen moeten baren, gezien het streven om het AstraZeneca-vaccin het voorkeursvaccin te maken voor de ontwikkelingslanden, met name landen in Latijns-Amerika, Zuid- en Zuidoost-Azië en Afrika, toevallig dezelfde gebieden waar de leden van het Galton Instituut hebben opgeroepen tot ontvolking.

De doelen van de globalistische elite zijn bijna te duidelijk. Ze kunnen het niet laten erover op te scheppen.

De rechterhand van Klaus Schwab, Noah Yuval Harari, is zo enthousiast over de ontvolking van de planeet dat hij het gewoon niet kan laten de kat uit de zak te laten vallen wanneer hij wordt geconfronteerd met een microfoon en een publiek.

De mondiale elite wil voor God spelen. Harari is zo arrogant dat hij bereid is te verklaren dat het World Economic Forum nu zo machtig is dat ze hebben verkregen dat ze nu goden zijn met de macht van “schepping en vernietiging” over het menselijk ras.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v1wy7me-klaus-schwab-god-is-dead-and-the-wef-is-acquiring-divine-powers.html

De arrogantie en godslastering die de mondiale elite de afgelopen twee jaar heeft tentoongespreid, is verbijsterend. Maar het tij keert zich tegen hen. De mensheid wordt wakker voor hun kwade plannen en er worden onderzoeken ingesteld die hen ontmaskeren voor wat ze zijn.

Volgens de Russische president Vladimir Poetin is het Covid-19 virus een biowapen ontwikkeld door de elite. Hij zegt dat het Russische ministerie van Defensie de rol van het Amerikaanse Agentschap voor Internationale Ontwikkeling (USAID) bij de creatie van het Covid-virus onderzoekt.

In de VS stelt ook gouverneur Ron DeSantis van Florida een onderzoek in naar de verwoestende gevolgen van de uitrol van het vaccin.

Het kaartenhuis van de elite valt in elkaar. Regeringen en toezichthouders worden nu gedwongen dit serieus te nemen.

Elon Musk, of je hem nu mag of niet, wint enorm aan populariteit op zijn Twitterplatform door te eisen dat Anthony Fauci wordt berecht voor zijn misdaden.

Video link Twitter: https://twitter.com/elonmusk/status/1601894132573605888?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1601894132573605888%7Ctwgr%5E8236adbb2ea542ad0d2b49a2f20dbf1456ebf09e%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.frontnieuws.com%2Fschokkende-nieuwe-studie-onthult-dat-covid-19-prikken-eigenlijk-massaontvolkingswapens-zijn%2F

Dit kan alleen gebeuren als het volk wakker wordt en inziet dat wij allemaal het onderwerp zijn geweest van experimenten en misbruik door de elite. De grote genocide op de mensheid is nog steeds aan de gang en het aantal doden stijgt nog steeds. De vaccins hebben ook het aantal zaadcellen verminderd, waardoor de massa’s worden gesteriliseerd en de wereld verder wordt ontvolkt.

Maar niet alles is verloren. De massale vormingspsychose van de mensheid was niet helemaal succesvol. Er zijn genoeg dappere zielen die de dwang hebben weerstaan en volgens professor Luc Montagnier, de winnaar van de Nobelprijs voor geneeskunde in 2008, zijn het de ongevaccineerden die de wereld zullen redden.

Hier bij de People’s Voice zijn wij vastbesloten het nieuws te blijven publiceren en uitzenden dat de mainstream media niet durven aan te raken. Maar we kunnen het niet alleen. Wij hebben uw hulp nodig om de waarheid wijd en zijd te verspreiden. Like deze video en abonneer u op het kanaal om ons te helpen bij onze missie om de massa’s te informeren over wat er werkelijk gebeurt achter de schermen van de wereld van vandaag. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/schokkende-nieuwe-studie-onthult-dat-covid-19-prikken-eigenlijk-massaontvolkingswapens-zijn/

https://www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2020/04/Frontnieuws-Logo-trans-300x47.png

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...