woensdag 7 december 2022

WHO komt samen op 5-7 dec. om een nieuw "pandemisch verdrag" te bespreken dat een wereldwijde medische dictatuur zal ontketenen

Dinsdag 6 december 2022 door: Ethan Huff

Tags : slechte gezondheidbadmedicinesamenzweringCOVIDmisleidingdiepe staatvrijheidgenocidegezondheidsvrijheidwaanzinVrijheidnationale veiligheidnationale soevereiniteitpandemiepandemie verdragWHOWereldgezondheidsorganisatie

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

9.880WEERGAVEN

 

(Natural News Het intergouvernementele onderhandelingsorgaan van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft officieel geconvergeerd om voor de komende dagen het conceptuele nulontwerp van het voorgestelde "pandemische verdrag" te bespreken."

Van 5 tot 7 december 2022 zullen WHO-functionarissen hun plan verfijnen om de nationale soevereiniteit uit te wissen en alle resterende sporen van persoonlijke vrijheid over de hele wereld uit te roeien – allemaal in naam van het "veilig" houden van mensen tegen ziektebedreigingen zoals "covid", natuurlijk.

James Roguski beschrijft het als een "sluipaanval", vergelijkbaar met de verrassingsaanval van 1941 tegen de Verenigde Staten via Pearl Harbor, en zegt op zijn Substack-blog  (https://jamesroguski.substack.com/p/three-days-that-will-live-in-infamy)  dat het pandemieverdrag van de WHO rechtstreeks gericht is op "onze persoonlijke vrijheden en nationale soevereiniteit" - en het is " verstopt in het volle zicht', zegt hij.

Zoals met veel andere dingen tegenwoordig, gebruikt het pandemieverdrag ‘volksgezondheid’ als excuus om mensen te scheiden van hun rechten en vrijheden. We hebben al een voorproefje gekregen van wat ons te wachten staat tijdens de “pandemie” van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) – en er komt nog veel erger aan als het pandemieverdrag werkelijkheid wordt.

"Deze bijeenkomsten zijn een directe aanval op de nationale soevereiniteit van ELKE NATIE OP AARDE!" waarschuwt Roguski.  (Gerelateerd: Bekijk deze aflevering  van de Situation Update van het Health Ranger Report voor meer informatie over hoe het Pandemic-verdrag van de WHO een wereldwijde medische dictatuur zal ontketenen.)

Het huidige conceptuele ontwerp van het pandemieverdrag is een "flagrante machts- en geldgreep"

Aangezien deze bijeenkomsten deze week plaatsvinden, kan het publiek ze wel  hier bekijken via livestream.

Vanwege tijdzoneverschillen vinden veel ervan wel heel, heel vroeg in de ochtend plaats voor mensen die in de Verenigde Staten wonen.

Het plan tijdens deze vergaderingen is om alle resterende ruwe kantjes in het ontwerpvoorstel aan te scherpen, zodat een officieel definitief ontwerp kan worden voorgesteld aan de 77e Wereldgezondheidsvergadering in mei 2024.

“Ze hebben ook duidelijk verklaard dat ze willen dat het voorgestelde ‘pandemieverdrag’ juridisch bindend wordt”, zegt Roguski.

“De huidige ‘Conceptual Zero Draft’ van het voorgestelde ‘Pandemische Verdrag’ is een flagrante MACHTS- EN GELD GREEP.”

Een samenvatting van de besproken kwesties bevat de volgende punten:

Pharmaceutical Hospital Emergency Industrial Complex
• Ministerie van de Waarheid
• Eén gezondheid (‘
One Health’)
• Financiële intermediaire fondsen
• Bouw een grotere bureaucratie
• Toezicht en naleving

'Besef alsjeblieft dat dit geen verdrag is', zegt Roguski verder. “Dit is een zakelijke kans voor het Pharmaceutical, Hospital Emergency Industrial Complex (PHEIC)."

Helaas voor alle leden van de Verenigde Naties zijn alle resoluties, inclusief deze, automatisch bindend op het moment dat ze worden uitgevoerd - “er is geen ondertekening of ratificatie nodig."

Amerikanen (nvdr: ‘Iedereen’)  word(t)(en) dringend verzocht contact op te nemen met hun (volks) vertegenwoordigers om zich te verzetten tegen alle pogingen om ons land een pandemisch verdrag op te leggen.

'Dit lijkt een uitputtingsoorlog, maar …. God …. heeft ons gemaakt en niet wijzelf; wij zijn Zijn volk en de schapen van zijn weiland ', schreef een commentator die precies dat deed, onder vermelding van Psalm 100: 3. 'Er wordt rekening gehouden met deze wereldvernietigers."

'Verklaar dat je huis een toevluchtsoord is voor de WHO, CDC, NIH, VN en al die andere dingen', stelde een ander voor. "Ik neem mensen mee en leer hen zelfredzaam te zijn - geenregering of het voedsel dat ze bederven nodig."

Een ander schreef dat de zogenaamde 'koolstof' die de globalisten proberen uit te roeien in hun kruistocht over de opwarming van de aarde, die samenvalt met de druk van het Pandemic-verdrag, wel de mensheid is.

“De covid-19 genetisch manipulerende injecties zijn bedoeld voor een vermindering van de wereldbevolking tegen 2030 met als gevolg sterfgevallen, vernietiging van de foetus, lagere geboortecijfers, kankers, zelfmoorden en handicaps, honger, guillotinesterfgevallen, rellen, geënsceneerde schietpartijen, verval van geestelijke gezondheid, censuur en het gebrek aan ethische artsen."

           Video Link: https://www.bitchute.com/video/5hTfoenvFQvJ/


Meer van het laatste nieuws over het streven van de WHO naar wereldwijde controle via het Pandemic-verdrag is te vinden op Tyranny.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

JamesRoguski.substack.com

Radio.NaturalNews.com

WHO.int

Bron: https://www.naturalnews.com/2022-12-06-who-converging-dec-5-discuss-pandemic-treaty.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...