dinsdag 31 januari 2023

Een beeld zegt meer dan .......(8)

 








Bijna alle hartspecialisten (Nl) hebben het ‘stervensdruk’: ‘Is er iets bijzonders aan de hand?’

 

Wie op dit moment een cardioloog nodig heeft, kan tegen een (groot) probleem aanlopen. Bijna alle hartspecialisten hebben het ineens ‘stervensdruk’. Overal zijn lange wachtlijsten, merkt oud-Kamerlid Henk Krol op.

Hij vraagt zich af: “Is dat normaal, of is er iets bijzonders aan de hand?”

PVV-Kamerlid Fleur Agema laat weten: “Hier minimaal negen maanden wachten voor afspraak met een MDL-arts. Het zorginfarct gebeurt recht voor onze ogen.” Financieel expert Ab Flipse reageert: “Doorlopen mensen, er is niets bijzonders aan de hand.”

“Tja, waar zou dat nou door komen, Henk,” schrijft journalist Eric van de Beek.

Dit zou iedereen moeten lezen

Afgelopen week erkende Krol dat de wappies ‘kennelijk toch (een beetje) gelijk hadden’. “Dat is mijn conclusie na het lezen van het artikel van Wierd Duk zaterdag en de column van Leon de Winter in De Telegraaf. Dit zou iedereen moeten lezen. En laat de tegenargumenten maar komen. Liefst zonder minachting,” aldus het voormalige Kamerlid.

Duk stelt in de krant de vraag waarom de oversterfte zo hoog is. Hij merkt op dat academische onderzoekers nog altijd geen afdoende verklaring vonden voor het fenomeen. Er wordt geopperd dat de oversterfte samenhangt met de coronavaccinaties. ‘Gifspuit of Covid?’ kopt de krant.

Grootste catastrofe sinds de Tweede Wereldoorlog

In dezelfde krant stelt columnist Leon de Winter dat het volstrekt onaanvaardbaar is dat niet per direct wordt gezocht naar de oorzaak van de oversterfte van tienduizenden Nederlanders, ofwel de grootste catastrofe sinds de Tweede Wereldoorlog.

De Winter verwijst ook naar het artikel van Duk, dat door de wetenschapsjournalist van de Volkskrant werd verworpen. Die noemde Duk vol dedain het ‘schoothondje’ van Pieter Omtzigt.

Vogels wereldwijd aangetast door 5G elektromagnetische golven

februari 22, 2022   10847   16 

La Quinta Columna toont verschillende videobeelden die de toename van elektromagnetische golven over de hele wereld aantonen. Op deze beelden zijn duizenden vogels te zien die gedood zijn door de pulsen die uitgezonden worden door de 5G antennes die tijdens de plandemie geïnstalleerd zijn.

In de nieuwe video met Engelse ondertiteling geven Dr. José Luis Sevillano en biostatisticus Ricardo Delgado commentaar op dit verschijnsel, bericht Orwell.city.

     LINK  Brds affected by EMFs around the world

Ricardo Delgado: Herinnert u zich, José Luis, dat wij altijd gesproken hebben over enkele van de tekenen die waarschuwen wanneer de elektromagnetische frequenties beginnen toe te nemen, enzovoort. En één daarvan zijn vogels. Desoriëntatie en zelfs sterfte onder vogels. Vermoedelijk verongelukken ze door gelijktijdige bedwelming. Het is zoals wat er gebeurde bij het concert waar 217 personen door een octopus man werden ingespoten.

Dr. Sevillano: Precies. Door een octopus man. Precies. Hetzelfde gebeurde met de vogels. Ze kwamen allemaal samen op die plaats en werden high.

Ricardo Delgado: We gaan enkele video’s bekijken met beelden van wat er in verschillende delen van de wereld gebeurt met betrekking tot het vreemde en abnormale gedrag van deze vogels. Dit is er één van. Wel, dat is een van de video’s. Het is een beetje vreemd. Het lijkt een beetje op de film “The Birds” van Alfred Hitchcock, niet? Ik heb hem een paar keer bekeken. Dit is een andere video.

Man: Wat de f*** is dit?!

Ricardo Delgado: Wel, het is kort maar veelzeggend. Deze hebben we al bekeken, dus… Deze nu. Ze zijn dood. Het schijnen mussen te zijn, niet? Kijk daar eens naar! Ze zijn gedesoriënteerd geraakt en in één keer neergestort.

Dr. Sevillano: Het is net als wat er laatst met de spreeuwen gebeurde, weet u nog? En denk niet dat ze in de steden steeds minder gaan vallen. Het zijn de plaatsen die meer… Dat zijn tekenen van iets. Maar denk niet dat de natuurkenners er iets van zullen zeggen. U weet wat er gebeurd is met de gieren die in het park vielen. “We kijken of er een gif is.” Niemand zoekt naar iets. Zij halen er hun schouders over op en doen alsof zij iets doen. Maar ze zoeken niet echt naar iets.

Zegt u mij nu niet dat ze in de 21e eeuw niet weten waar dit allemaal vandaan komt. Weten ze dat nog niet? Weten zij het niet? Hebben mensen dit niet al waargenomen en beschreven in de literatuur van ornithologen en natuurkenners? Maar zij willen het niet weten. Want als u ingaat tegen de mensen achter de antennes, degenen die de wereld besturen, dan is het uw ondergang. Je hebt geen subsidies meer. Je wordt uit alles verdreven.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/vogels-wereldwijd-aangetast-door-5g-elektromagnetische-golven/

Orban: “Het huidige politieke systeem in Europa zal instorten”

januari 31, 2023     3629   21  

 


In een interview met het Oostenrijkse dagblad eXXpress heeft Viktor Orban, premier van Hongarije, gezegd dat hij ervan overtuigd is dat het huidige politieke systeem in Europa binnen dit decennium zal instorten, schrijft Freewestmedia.com.

“De kloof wordt groter, de vervreemding tussen Hongarije en de EU neemt toe,” aldus de Hongaarse leider. Viktor Orban (59) hield een exclusief gesprek met verschillende journalisten op het congres van het Mathias Corvinus Collegium – waaronder eXXpress-hoofdredacteur Richard Schmitt – over de huidige Europese situatie.

De journalisten die aanwezig waren op het congres van het Mathias Corvinus Collegium hadden een tweeënhalf uur durend gesprek met de premier van Hongarije.

Orban sprak openlijk over de huidige conflictsituatie tussen Europa en Rusland. Maar hij beoordeelde ook de situatie in de Europese Unie met verrassende helderheid: “Ik weet waar de regeringsleiders in Frankrijk en Duitsland het over hebben: meer migratie. En over gender. Wij Hongaren hebben een traditioneel gezinsmodel – maar zij zijn zo anders.”

En Orban benadrukte meerdere malen: “Zij willen de ‘Verenigde Staten van Europa’ – wij zeker niet.”

De oorlog in Oekraïne heeft oude bondgenootschappen vernietigd

En de Hongaarse premier zette vraagtekens bij de richting die de EU is ingeslagen: “Hoe gaat dit verder? Het huidige politieke systeem in Europa kan niet veel langer overleven, het zal instorten. Dan wordt het zoiets als: ‘Terug naar de traditie’.” Er werd hem gevraagd wanneer hij dacht dat dit werkelijkheid zou worden. “In dit decennium. En de conservatieven van Europa hebben een hoofd nodig, een boegbeeld.”

De huidige oorlog in Europa heeft veel kapot gemaakt, zei Orban: “Onze eerdere alliantie met Slowakije, Tsjechië, Oostenrijk en Italië heeft daar ook onder te lijden.” De nieuwe Italiaanse premier Giorgia Meloni wordt door de Hongaarse premier echter beschouwd als een “game changer.”

Maar volgens Orban zit Italië momenteel in de financiële problemen. “Zij [Meloni] moet alleen de onderhandelingen met de EU-leiding over betalingen uit het herstelfonds tot maart overleven. Italië heeft het geld nodig.”

Vanwege zijn kritiek op de huidige politieke situatie van de EU-leiding werd Viktor Orban door een van de aanwezige journalisten gevraagd of hij er nog steeds voorstander van is dat Hongarije in de EU blijft. Zijn antwoord verraste de mediavertegenwoordigers: “Absoluut niet. Maar we moeten wel. Normale mensen met normale opvattingen willen niet in deze EU blijven. Het probleem van mainstream Europa met ons Hongaren is: wij zijn succesvol.”

De premier sprak vervolgens over de vijandelijkheden aan de Hongaarse grens: “Met deze houding word je natuurlijk meteen beledigd als ‘fascist’ of als ‘homofoob’. Ik weet het nu: ik ben in alles het zwarte schaap. Maar wat doet er echt toe? Dat doen onze kiezers. Maar een verkiezingsoverwinning is ook niet genoeg, en je omgeving moet je ook niet altijd vijandig gezind zijn. Ja: ik ben voor een patriottisch christelijk Hongarije.”

Het gesprek vond plaats na afloop van een mediacongres van het Mathias Corvinus Collegium (MCC) in Boedapest. Het MCC is een interdisciplinaire denktank, het professionele college biedt verschillende programma’s zoals een academie voor leiderschap en journalistiek, en ook cursussen voor studenten en middelbare scholieren over economie, sociale wetenschappen en recht.

Orban vergelijkt Oekraïne met Afghanistan

Hongarije heeft herhaaldelijk kritiek geuit op de sancties van de Europese Unie tegen Rusland, omdat die de Europese economie dreigen te vernietigen. Bovendien beschreef Orban Oekraïne onlangs als een niemandsland en vergeleek het met Afghanistan, wat nog meer verontwaardiging opriep.

“Dit bloedige sanctieregime drijft de inflatie de hoogte in,” zei Orban eerder deze maand tegen de staatsomroep MR1. “Als de sancties zouden ophouden, zouden de energieprijzen onmiddellijk dalen, samen met de algemene prijzen, waardoor de inflatie zou halveren.”

De onverzettelijke houding van de EU ten aanzien van de financiering van Hongarije betekent ook dat de regering de leraren slechts een loonsverhoging van 10% biedt, maar dit zou kunnen verhogen tot 20,8% als Brussel de Covid-fondsen zou vrijgeven.

Hongarije heeft laten weten dat het zijn veto zal uitspreken over eventuele EU-sancties tegen Rusland met betrekking tot kernenergie. Hongarije heeft een in Rusland gebouwde kerncentrale die het wil uitbreiden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/orban-het-huidige-politieke-systeem-in-europa-zal-instorten/


Staat de aarde in de fik? Is er een klimaatcrisis? Deze bioloog zocht het voor je uit

 “Terwijl de aarde in de fik staat, betalen fossiele bedrijven als Tata Steel weinig tot geen energiebelasting. Zo geeft het kabinet nog steeds miljarden subsidie aan fossiele bedrijven die de aarde vervuilen. Onbegrijpelijk,” schrijft GroenLinks-leider Jesse Klaver op Twitter.

Staat de aarde in de fik? Is er een klimaatcrisis? Zijn er steeds meer rampen op aarde? Bioloog Richard Steenvoorden zocht het uit.

Het aantal doden door rampen op aarde neemt al sinds de jaren twintig van de vorige eeuw af. Ondanks dat er toen ‘maar’ twee miljard mensen op aarde waren. In de twintigste eeuw waren dodentallen in de miljoenen de normaalste zaak van de wereld, vooral door droogte of overstromingen, merkt Steenvoorden op.

Aarde staat niet in de fik

Daarnaast neemt de registratie van rampen toe tot het jaar 2000, maar dit komt vooral door onderrapportage. Daarna is er een gestage daling te zien.

De meeste doden vallen door overstromingen, maar door betere verdedigingswerken komen rampen steeds minder voor, constateert de bioloog.

Volgens ruimtevaartorganisaties ESA en NASA staat de aarde niet in de fik. Het aantal geregistreerde (bos)branden neemt af, ook in oppervlakte.

Het enige wat toeneemt is onze nieuwsvoorziening en hysterie

Het aantal mensen dat geraakt wordt door rampen neemt gestaag af en ook is er geen schrikbarende stijging van de kosten. Ook het aantal (tropische) stormen en het aantal doden door stormen neemt niet toe.

Steenvoorden raadt iedereen aan om eens in de data te duiken als je klimaatactivisten weer hoort praten over rampen. “Het enige wat toeneemt is onze nieuwsvoorziening en hysterie omtrent de opwarming van de aarde. Blijf sceptisch,” is zijn advies.

Mexico verbiedt chemtrails en geo-engineering na pogingen van kwaadwillende startup om de zon te verduisteren

 januari 25, 2023  5753   72  

 


Mexico heeft met harde hand opgetreden tegen chemtrails en experimenten met geoengineering op zonne-energie, nadat een kwaadwillende startup probeerde de zon te dimmen om klimaatverandering tegen te gaan, schrijft Baxter Dmitry.

De controversiële voorgestelde klimaatoplossing, waarbij aërosoldeeltjes in de bovenste atmosfeer worden vrijgelaten om de warmte van de zon te weerkaatsen, zal niet langer worden toegestaan in het land, kondigde het Mexicaanse ministerie van Milieu en Natuurlijke Hulpbronnen (Semarnat) vorige week aan.

Dit is een interessante ontwikkeling omdat het officiële narratief tot voor kort beweerde dat chemtrails en andere vormen van geoengineering “complottheorieën” waren. Dit is weer een overwinning voor de zogenaamde samenzweringstheoretici.

In Mexico moeten zowel grootschalige als in ontwikkeling zijnde projecten op het gebied van zonne-energie worden stopgezet, via coördinatie tussen het Mexicaanse ministerie van Milieu en de Nationale Raad voor Wetenschap en Technologie van het land, aldus het persbericht. Het doel van het nieuwe beleid is om “de gemeenschappen en het milieu te beschermen.”

Gizmodo meldt:

Het landelijke verbod volgt op de bewering van de klimaattechnische startup Make Sunsets dat het weerballonnen gevuld met zwaveldioxide deeltjes heeft opgelaten vanaf een niet nader genoemde locatie in de Mexicaanse staat Baja California Sur, zonder enige vorm van toestemming, dialoog of goedkeuring van een Mexicaanse regelgevende instantie of autoriteit. De medeoprichter van de startup, Luke Iseman (voorheen van Y Combinator en talloze andere startups die lijken te zijn geflopt of verlaten), zei in een interview met MIT Technology Review in december dat hij daar in april 2022 twee proefballonlanceringen had uitgevoerd.

Maar Iseman heeft zijn eigen beweringen sindsdien tegengesproken. In een vervolgbericht van The Wall Street Journal, dat donderdag werd gepubliceerd, veranderde Iseman zijn verhaal in “een enkele weerballon.”. En in een blogpost van Make Sunsets van woensdag opperde het bedrijf de mogelijkheid dat het überhaupt nooit zwavelballonnen heeft opgelaten. “Make Sunsets zal alle informatie over zijn activiteiten in Mexico tot op heden (indien van toepassing) delen met… verantwoordelijke instanties,” schreef de startup. “Make Sunsets zal zijn activiteiten in Mexico staken (als die er waren),” vervolgt het bericht.

Ongeacht of Iseman en Make Sunsets daadwerkelijk hebben gedaan wat ze beweerden, heeft de vermeende stunt veel kritiek en bezorgdheid uitgelokt bij zowel wetenschappers als beleidsdeskundigen. Hoewel zonnegeo-engineering een eenvoudig concept is, is de veilige toepassing van de theoretische remedie tegen klimaatverandering een complexe aangelegenheid.

Het blokkeren van zonlicht via zwaveldeeltjes zou kunnen leiden tot snelle en aanzienlijke wereldwijde verschuivingen in de neerslag, waardoor sommige delen van de planeet onder water zouden kunnen komen te staan en andere droog, zo blijkt uit eerder onderzoek. Als het niet goed wordt beheerd, kan geoengineering op zonne-energie leiden tot nog grilligere en snellere temperatuurveranderingen dan die welke we momenteel ondervinden bij klimaatverandering. En vooral het gebruik van zwavel zou waarschijnlijk de cruciale ozonlaag op aarde aantasten.

Dan zijn er nog de geopolitieke implicaties van een land of schurkachtige actor die besluit de samenstelling van de stratosfeer te veranderen zonder internationale steun.

Om al deze redenen en meer is het waarschijnlijk niet in het voordeel van Mexico om dit soort ongereguleerde experimenten met geoengineering op zijn grondgebied toe te staan. In de persverklaring van het ministerie wordt verwezen naar een VN-moratorium op geoengineering dat Mexico en bijna 200 andere landen (maar niet de VS) in 2010 zijn overeengekomen – en naar het risico van gevaarlijke klimaatgevolgen. “Er zijn genoeg studies die aantonen dat er negatieve en ongelijke gevolgen zouden zijn verbonden aan het vrijkomen van deze aërosolen,” schreef het milieuministerie.

Dit alles gezegd zijnde, was het experiment van Iseman (als het plaatsvond) waarschijnlijk niet genoeg om veel invloed te hebben. Vanuit wetenschappelijk oogpunt was het zelfs niet echt een experiment. De oprichter van Make Sunsets vertelde eerder aan MIT Tech Review dat hij niet weet of de opgelaten ballonnen hoog genoeg in de atmosfeer kwamen om hun zwavel op de juiste plaats te verspreiden. En Harvard geoengineering onderzoeker David Keith zei dat zo’n kleine hoeveelheid deeltjes waarschijnlijk geen effect zou hebben op het klimaat.

Iseman is naar verluidt teleurgesteld over het besluit van Mexico. “Ik had een dialoog verwacht en gehoopt,” zei hij tegen de Wall Street Journal. “Ik ben verrast door de snelheid en de omvang van de reactie,” voegde hij eraan toe. Vóór het verbod had Make Sunsets aangegeven dat het deze maand nog drie ballonnen vanuit Zuid-Baja wilde laten opstijgen. Nu zal dat waarschijnlijk niet meer gebeuren. Maar de eeuwige oprichter geeft niet op. “Een van mijn dromen is dat we, in een verre toekomst, Make Sunsets legaal en verantwoord kunnen laten groeien,” zei hij tegen de WSJ.

En misschien zou Iseman meer geluk hebben in de VS, die geen vervelende VN-overeenkomsten hebben ondertekend om de zon niet te blokkeren. In 2022 kondigde de regering Biden aan een vijfjarenplan te ontwikkelen voor onderzoek naar geo-engineering. Als de ~750.000 dollar aan durfkapitaal die Make Sunsets heeft opgehaald niet genoeg is, kan het bedrijf misschien in de nabije toekomst federale financiering aanvragen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/mexico-verbiedt-chemtrails-en-geo-engineering-na-pogingen-van-kwaadwillende-startup-om-de-zon-te-verduisteren/

Vaccinatiegoeroe Bill Gates geeft toe: Covid-prikken zijn “farmaceutische troep”

januari 31, 2023  1957   13   

Tijdens een lezing in Australië noemde Microsoft-uitvinder en vaccinatiegoeroe Bill Gates het vaccin Covid 19 ondoeltreffend. Het beschermt niet tegen infecties. Het is niet “breed” genoeg tegen virusmutaties. En de bescherming is slechts van korte duur. Dus: farmaceutische troep. Het is waarschijnlijk niet voor niets dat Gates een deel van zijn aandelen heeft verkocht, schrijft Kornelia Kirchweger.

 

Al in december 2020, zei Alfred Bourla, CEO van Pfizer, in een interview in de VS: hij weet niet of de vaccinatie beschermt tegen het doorgeven van het virus, dat moet eerst gecontroleerd worden. Janine Small, hoofd internationale marketing, vertelde het EU-parlement: de vaccinatie is niet getest om te zien of het een infectie voorkomt. Nu is het de beurt aan de grote financier Bill Gates: hij verklaart dat de injecties niet doeltreffend zijn. In 2019 investeerde de Microsoft-oprichter in BioNTech, het bedrijf dat vervolgens samen met Pfizer de geninjecties op de markt bracht. Nu zou hij onlangs een deel van zijn BioNTech-aandelen hebben verkocht – uiteraard niet zonder een flinke winst te maken.

Historische vaccinleugen

Alle relevante partijen bevestigen dus de wereldwijde vaccinleugen, waarmee regeringen mensen in de gen-injectie hebben gepusht, opgesloten, gecriminaliseerd, gestigmatiseerd en in sommige gevallen hun bestaan hebben vernietigd. Ook Gates zei in 2021 nog dat iedereen die het vaccin nam, niet alleen zichzelf maar ook anderen beschermde en de samenleving in staat stelde om weer normaal te worden. In 2021 beschreef Gates de mRNA-materialen als “magisch” en zei hij dat ze de komende vijf jaar een “game changer” zouden zijn. Gates’ “vaccinbiecht” kwam tijdens een gesprek dat hij een week geleden had met directeur Michael Fullilove ten overstaan van een paar mensen in het Australische Lowy Institute.


Virusblokkering door inhalatie

Het thema: Voorbereiding op de mondiale uitdagingen. Een journalist vroeg hem wat volgens hem de grootste uitdaging is voor toekomstige pandemieën. Gates antwoordde: uitgebreide beschikbaarheid van diagnostische instrumenten, hij noemde PCR-tests. Antivirale geneesmiddelen. Antilichaambehandelingen die reageren op virusmutaties. En: we moeten de “drie problemen van de huidige vaccinatie” oplossen.


                           Video Link: https://youtu.be/038__DssSv0

 Maar dit is haalbaar. In de komende 10 jaar zal er een instrumentarium zijn om pandemieën aan te pakken. Dit omvat virusblokkeringsmiddelen die kunnen worden “geïnhaleerd.”

Pandemie-oefening om de vijf jaar

Gates is er ook van overtuigd dat elke vijf jaar een wereldwijde “pandemie-oefening” nodig is. Daartoe moet er iemand aan de top staan die degenen die niet meedoen op de vingers tikt. Zij moeten te horen krijgen dat zij de aanleiding kunnen zijn voor de volgende pandemie. In het algemeen, zei hij, was de pandemie als een “röntgenapparaat” dat de zwakheden van samenlevingen wereldwijd blootlegde. Gevraagd naar de “waardering” van de WHO, die Gates tevreden houdt met gulle donaties: ze werd slecht behandeld door de VS en andere landen. De grootste donor had zich midden in een pandemie teruggetrokken. Onder voormalig president Donald Trump hadden de Verenigde Staten zich teruggetrokken uit de WHO. De WHO heeft ook niet genoeg personeel dat gespecialiseerd is in infectieziekten. Dat moest veranderd worden.

Burgers verachten politici

Gates maakt zich zorgen over het afnemende vertrouwen van mensen in instellingen en politici. In de VS, een democratie, staan deze waarden in de kelder.

In China daarentegen wordt de politiek van het land voor 80 procent goedgekeurd. Populisme en polarisatie zijn een gevaar. De elites worden afgeschilderd als “neerkijkend op de bevolking.” Gevraagd naar de rol van sociale media hierin:

Hij en anderen vonden toegang tot digitale informatie voor iedereen een netto pluspunt voor de democratie. Maar veel mensen blijven steken in desinformatie. Dat veranderen is de taak van de volgende generatie.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/79931-2/

Pfizer Director goes berserk after Project Veritas exposes Pfizer’s predatory vaccine development program and the “directed evolution” of covid-19

 Sunday, January 29, 2023 by: Lance D Johnson


Tags: animal experimentationAnonymous vs. Big PharmabadhealthbadmedicinebadscienceBig Pharmaconvictcrimes against humanitydirected evolutionendless boostersExposedgain-of-functiongovernment controlguiltyinsanityJordon WalkerLunacylunaticsoutbreakpandemicPfizerpredatory vaccine developmentProject Veritasregulatory capturevaccine warsvaccines

This article may contain statements that reflect the opinion of the author

5,240VIEWS

 

(Natural News) James O’Keefe of Project Veritas followed up with Jordon Trishton Walker, the now infamous Pfizer Director who was caught on camera explaining Pfizer’s predatory vaccine development program, which includes intentionally mutating SARS-CoV-2 in a lab using animal experimentation.

Prior to the confrontation, an undercover journalist with Project Veritas had interviewed Jordon Walker. In the interview, the Pfizer Director gave away some of the company’s darkest secrets. Among the revelations, Pfizer scientists are working on mutating the covid-19 virus to create new vaccines. Walker called this gain-of-function research “directed evolution.” He was arrogant about the revolving door between Pfizer and the government, and touted Pfizer’s regulatory capture over the FDA and other alphabet agencies.

Pfizer Director goes berserk when confronted by Project Veritas

Jordon Walker is in charge of Pfizer’s Worldwide R&D Strategic Operations and mRNA Scientific Planning. Initially, an undercover investigative journalist from Project Veritas took Jordon Walker out on a “date” where Walker shared some wicked secrets about Pfizer’s control over the government and their plans for humanity.

When James O’Keefe confronted Walker with a simple follow-up question about his own statements during the initial interview, the Pfizer Director went berserk and eventually assaulted James O’Keefe and the Project Veritas staff. The incident was captured on video in a mom-and-pop restaurant in New York City.

In the video, James O’Keefe approaches Jordon Walker with a video of the initial interview. Jordon Walker looks around frantically and darts around the restaurant like a squirrel. Walker desperately appealed to the restaurant staff and claimed that he didn’t feel safe, while appealing for the Project Veritas team to be arrested. He told the restaurant staff to lock the doors and call the cops on the Project Veritas team, as he tried to deflect the questions and hide from the cameras. But the more he talked, the more he squirmed, the more guilty he looked.

During the confrontation, the Pfizer Director played the victim. He cried, “Why are you doing this to someone who’s just working at a company to literally help the public?” James O’Keefe referred back to the video and pressed Walker on his own statements, as Walker grew angrier. In another breath, Walker goes mad and points his finger in James O’Keefe’s face. “What is your name, because you f***** up. You really did.”

When the intimidation didn’t work, the enraged Pfizer Director tried to get the restaurant owners to turn against the Project Veritas team. Walker even brought the issue of race into the matter, and claimed he didn’t feel safe as he counted all the “white people” that surrounded him.

James O’Keefe was as professional as one could be and even respected the restaurant owner’s wishes to take the interview outside. However, the Pfizer Director verbally tried to hold the team hostage in the restaurant while he called the police, as if the NYPD was his own personal gestapo. James O’Keefe pressed on with follow-up questions about the initial interview. Walker then hid behind the bar and pestered the entire restaurant staff, feverishly holding his phone up to record his own stupidity and guilt. As James O’Keefe held his ground, Walker tried to take the video out of O’Keefe’s hands. Walker scrapped with the Project Veritas team, and was further humiliated.


After being assaulted, James O’Keefe and his team prepared to leave, but found out they had been locked in. The Project Veritas staff pleaded with the restaurant owner to let them go. After they left, the enraged Pfizer Director ran into the street and in front of a vehicle to get their license plate. One member of the Project Veritas film crew stayed behind to capture the footage as the rest of the team drove away to safety. When the police arrived, they said they would have arrested the Pfizer Director had the victim, James O’Keefe been present when they arrived. Stay tuned for more on this breaking story that is blowing the lid open on Pfizer’s predatory gain-of-function research program which includes “directed evolution” of viruses to create so-called vaccines.

Watch Pfizer Director go berserk and assault James O’Keefe and the Project Veritas staff:

         linkhttps://www.brighteon.com/9da9e6ea-7220-4f07-9302-c5e9fc47ddd6 

The original video where Pfizer Director admits to “mutating” covid-19 to create new vaccine boosters:

         Link: https://www.brighteon.com/6657c946-1fee-470d-a85e-f8342f40356d 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...