vrijdag 27 januari 2023

Franse verzetsstrijders vernietigen massaal 5G-netwerken

januari 5, 2022   23582   36  

 

Verzetsstrijders in Frankrijk hebben de oorlog verklaard aan de infrastructuur van de Vierde Industriële Revolutie. Een steeds groter wordende verzetsbeweging heeft het alom gehate 5G-netwerk gesaboteerd, bericht World-signals.com.

Een driedelig verslag op de Reporterre website zegt: “Relaisantennes worden in brand gestoken, glasvezelkabels doorgesneden, masten losgeschroefd. ’s Nachts verbranden mensen constructiemachines, vallen masten aan met betonscharen of vernielen elektrische apparatuur met mokers.”

Sinds het begin van de Covidrepressie zijn bij ten minste 140 aanvallen ook voertuigen van telecommunicatiebedrijven in brand gestoken, waarvan de kosten voor de sector in de tientallen miljoenen euro’s lopen.

MapSays bericht: “Dit is een beweging die ondergronds oprukt, buiten de schijnwerpers, een diepe opstand die zich over Frankrijk verspreidt”.

Pascaline, een verzetsstrijdster die door Reporterre werd geïnterviewd, zegt dat ze tot actie is gedwongen door een gevoel van urgentie: “We leven in een periode van tweesprong. Als we nu niets doen, heeft deze industrie definitief voet aan de grond gekregen.”

Pascaline zegt dat haar mede-verzetsstrijders een brede waaier aan achtergronden hebben, met Gele Hesjes en anarchisten die strijden naast christenen die evenzeer gekant zijn tegen het fascistische Nieuwe Normaal-netwerk dat met 5G wordt gebouwd.

Nu de protesten tegen de Great Reset door de Franse staat worden genegeerd, besmeurd en onderdrukt, zijn dissidenten gedwongen zich directer uit te spreken.

Er circuleren teksten die oproepen tot de oprichting van een nieuwe beweging van “concreet, en niet alleen symbolisch, verzet”.

Verzetsstrijder Léon zegt tegen Reporterre: “We zijn om heel praktische redenen in de richting van sabotage geduwd. Sinds de Gele Hesjes heeft de staat de duimschroeven aangedraaid en is het steeds moeilijker om op straat tegen de macht in te gaan.”

Gezien de Covid-beperkingen was het ook onmogelijk om een massamobilisatie tegen 5G op te bouwen, zegt hij, ook al is de meerderheid van de bevolking tegen.

Zoals het verslag opmerkt, komt de sabotagebeweging neer op “een weigering om te leven in een hyperverbonden maatschappij” en “volmondig verzet tegen de digitalisering van de wereld”.

Een andere verzetstrijdster, Margot, zegt dat er een webachtige gevangenis van kabels en masten wordt gebouwd.

“Er wordt ons verteld over alle geneugten van een digitale samenleving die in werkelijkheid alleen maar leidt tot nog meer uitbuiting, bewaking en milieurampen.”

De telecommunicatiesector is natuurlijk gealarmeerd door de grootste golf van sabotage in Frankrijk sinds de massale strijd tegen genetisch gemodificeerde gewassen 20 jaar geleden.

Orange baas Stéphane Richard heeft zelfs gesproken over de noodzaak om “een Afghanistan van mobiele telefoonnetwerken te voorkomen, waar we mast voor mast, gemeenschap na gemeenschap, zullen moeten bestrijden om te proberen 5G te installeren”.

De verzetsstrijders wijzen erop dat de zendmasten de zenuwcentra zijn van de economische stroom van het nieuwe technokapitalisme. Websites van verzetsstrijders hebben het afwisselend over “navelstrengen” en “achilleshielen”.

De revolutie wordt nooit op televisie uitgezonden en de mainstream media vermijden grotendeels elke vermelding van wat er gebeurt, uit vrees dat het zich nog verder zal verspreiden.

Wanneer het bestaan van de verzetsstrijders wordt erkend, worden ze afgeschilderd als gekken en “samenzweringstheoretici”.

Léon merkt op: “Samenzweringstheorieën zijn altijd een retorisch middel geweest om een beweging te delegitimeren. We hebben dat gezien met de Gele Hesjes. Nadat ze de homofobie-, antisemitisme- en racismekaarten hebben uitgespeeld, is de samenzweringstheorie het nieuwe sleutelwoord van de macht geworden.”

“De autoriteiten proberen de verzetsstrijders af te doen als eenzame wolven, als geïsoleerde individuen. In feite maken wij deel uit van een collectief initiatief in heel Frankrijk en Europa.”

Onnodig te zeggen dat het in paniek geraakte systeem ook zijn traditionele retoriek van repressie opvoert en de term “terrorist” gebruikt om alle verzet tegen zijn technofascistische staatsgreep zwart te maken.

Maar kan het werkelijk iets doen tegen wat nu een krachtige golf van opstand is geworden?

Pascaline legt uit: “We richten ons op deze infrastructuur omdat ze tot de digitale industrie behoort, maar ook omdat ze kwetsbaar is.”

Vincent Cuvillier, baas van Ofitem (de organisatie die de exploitanten van mobiele telefooninfrastructuur in Frankrijk vertegenwoordigt) geeft toe: “Er zijn tienduizenden zendmasten in het land binnen een steeds dichter wordend netwerk en de autoriteiten hebben moeite om ze te controleren. Het is vandaag de dag niet realistisch om te zeggen dat we 66.000 videobewakingscamera’s gaan installeren op alle zendmasten. En laten we duidelijk zijn: iedereen die een geïsoleerde site wil betreden en vernielen, kan dat doen.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/franse-verzetsstrijders-vernietigen-massaal-5g-netwerken/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...