woensdag 25 januari 2023

Senator legt vinger op de zere plek: dit is waar het World Economic Forum over gaat

Het is grote onzin. 

Het is één groot pretpark. 

Zo omschreef de Australische senator Alex Antic het World Economic Forum in Davos op Sky News. “Ze hebben Davos veranderd in een globalistisch pretpark.”

Het World Economic Forum gaat volgens de senator over het dehumaniseren van de bevolking, door middel van digitalisering. “Het gaat over controle. Van buiten ziet alles er normaal uit. Je ziet mensen in nette pakken die met elkaar praten. Die elites denken te weten wat goed voor je is.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Trojaans paard

Op het WEF pleitte de Britse ex-premier voor een ‘digitale infrastructuur’ om de vaccinatiestatus van mensen te monitoren. Er werd gesproken over vaccinatiepaspoorten

Bij de elites draait het om twee dingen: klimaatverandering en pandemieën, aldus Antic.

Ze gebruiken de ‘noodtoestand’ als Trojaans paard om meer controle over mensen te krijgen, benadrukte de senator. Hij wees erop dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bezig is om de internationale gezondheidsrichtlijnen aan te passen. De aanpassingen moeten ervoor zorgen dat de WHO bij een eventuele volgende pandemie het beleid dicteert.

Onderdeel van het plan

Een digital ID, surveillance, digitale paspoorten en een mondiaal gezondheidsplatform zijn onderdeel van het plan, zei Antic nog. “Dit draait om controle.

Photo of Robin de Boer 24 januari 2023 18:00   90 12.868  



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...