woensdag 25 januari 2023

Wanneer 6G wordt vrijgegeven, zullen mensen functioneren als lopende kracht centrale antennes

Dinsdag 10 januari 2023 door: Ethan Huff

Tags : 6GAIantenneslechte gezondheidcomputergebruikgevaarlijke technologieziekte veroorzaaktEMFenergietoekomstige wetenschaptoekomstige technologieGlitchinformatietechnologiewaanzinuitvindingennationale veiligheidkrachtstralingSmartphonestranshumanismeZichtbare lichtcommunicatieVLC

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

14KWEERGAVEN



(Natural News)  Onderzoekers van de Universiteit van Massachusetts - Amherst zijn al aan het praten de uitrol van 6G draadloze technologie, waarvan ons wordt verteld dat ze mensen zal veranderen in lopende krachtantennes.

Door gebruik te maken van Visible Light Communication (VLC), de draadloze versie van glasvezel, heeft 6G het potentieel om menselijke lichamen te veranderen in machines voorhet  gebruik in het komende Internet of Things (IoT) waarin een einde komt aan de vrije wil en alles bestaat in een virtual reality-metaverse.

UMass Amherst-wetenschappers zeggen dat ze een innovatieve, goedkope manier hebben ontwikkeld om afvalenergie van VLC te oogsten met menselijke lichamen als antennes. Die energie kan dan worden geleid tot draagbare apparaten zoals mobiele telefoons en horloges, en mogelijk ook grotere elektronische apparaten.

"VLC is vrij eenvoudig en interessant", zegt Jie Xiong, een professor informatie- en computerwetenschappen aan de school. "In plaats van radiosignalen te gebruiken om informatie draadloos te verzenden, gebruikt het het licht van LED's die tot een miljoen keer per seconde kunnen worden in- en uitgeschakeld."

(Related: In 2020, China claims to have launched into space the world’s first 6G satellites).

"Slimme" apparaten en apparaten hebben al de infrastructuur voor een 6G-toekomst gecreƫerd

Er hoeft heel weinig te worden gedaan bovenop de bestaande 5G-infrastructuur om dit beoogde 6G-concept te realiseren. Moderne technologie, waaronder zogenaamde "slimme" apparaten, d.w.z. smartphones, slimme televisies en slimme meters, heeft al de basis gelegd voor een snelle en gemakkelijke uitrol van 6G wanneer de tijd rijp is.

Alles wat "slim" is, functioneert al als kanaal voor gegevensoverdracht. En UMass Amherst-wetenschappers zeggen dat mensen ook kunnen worden hergebruikt voor de overdracht van afvalenergie.

"Alles met een camera, zoals onze smartphones, tablets of laptops, kan de ontvanger zijn", legt Xiong uit.

LED-straatverlichting is een goed voorbeeld van het type VLC-lekkage dat 6G menselijke stroombron "antennes" zouden kunnen gebruiken om meer energie te produceren. LED's, zo wordt ons verteld, zenden "zijkanaals RF-signalen" of radiogolven uit die menselijke antennes kunnen oppikken en uitzenden.

Met behulp van een antenne die is ontworpen van opgerolde koperdraden, heeft het team met succes die gelekte RF's verzameld - wat betekent dat menselijke lichamen kunnen worden ingebed met dit en andere metalen om ze te transformeren in wandelende radiotorens.

"De resultaten tonen aan dat mensen eigenlijk het beste medium zijn om het vermogen van de spoel om gelekte RF-energie te verzamelen te versterken", meldde Study Finds. "Het bevestigen van de spoel aan een persoon verzamelde tot 10 keer meer energie dan alleen het gebruik van een blote spoel."

Op basis hiervan ontwikkelden de wetenschappers een draagbaar apparaat genaamd "Bracelet+" dat mensen kunnen dragen op hun bovenarm, of als een ring, riem, enkelband of halsketting indien aangepast - hoewel de vorm van de armband de beste resultaten opleverde.

"Het ontwerp is goedkoop - minder dan vijftig cent", schreven de wetenschappers in hun studie. "Maar Bracelet + kan oplopen tot microwatt, genoeg om veel sensoren te ondersteunen, zoals

sensoren voor het monitoren van de gezondheid van het lichaam die weinig stroom nodig hebben om te werken vanwege hun lage bemonsteringsfrequentie en lange slaapstandduur."

"Uiteindelijk willen we afvalenergie uit allerlei bronnen kunnen oogsten om toekomstige technologie van stroom te voorzien."

… /…

"Sinds 5G in mijn stad is ingevoerd, gaan mijn oren ruisen als gek", schreef een ander over hoe 5G al erg genoeg is, laat staan ​​de 6G die ze daarna willen uitbrengen. 'Ik krijg alleen verlichting als ik naar ons landelijke huis aan het meer ga. Al deze technologie is vergif.”

Meer gerelateerd nieuws is te vinden op FutureTech.news.

 

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

StudyFinds.org

NaturalNews.com

  

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...