zaterdag 4 februari 2023

Amerikaanse kolonel: “Oekraïne heeft 400.000 slachtoffers – De Russen hebben op vele fronten “grote vleesmolens” opgezet”!

"Ze vernietigen systematisch het Oekraïense leger".

februari 4, 2023   1552    2  

 

Kolonel Douglas MacGregor, voormalig adviseur van het hoofd van het Pentagon, gaf in een interview belangrijke informatie over de oorlog in Oekraïne, die de ontwikkelingen op mondiaal niveau beïnvloedt.

Zoals hij verklaarde, Oekraïne is afgelopen en zal binnenkort nutteloos zijn. Dat is misschien de reden waarom de Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergej Lavrov, liet doorschemeren dat de volgende Oekraïne Moldavië zal zijn en dat de oorlog mogelijk daarheen zal worden overgebracht.

Kolonel Douglas MacGregor:

“De Oekraïense militaire macht valt nu voor onze ogen uiteen.

Zij zijn aan het einde van hun functionele bestaan. Zij ondergingen 12 ronden van rekrutering en het verzamelen van oorlogsmateriaal.

Ze dwingen mensen onder schot om uniformen aan te trekken, ze hebben minimaal 400.000 slachtoffers. Er zijn misschien nog 18 tot 22 miljoen mensen over in Oekraïne, op een bevolking van 37,5 miljoen.

10 miljoen zijn vluchtelingen, vier of vijf miljoen wonen in gebieden onder Russische controle, waar de mensen natuurlijk sowieso Russisch zijn, dan werken er twee miljoen in het buitenland in de Europese Unie, in Groot-Brittannië.

De bevolking is dus niet meer wat zij was en 400.000 slachtoffers is een zeer zware last voor 18 tot 22 miljoen. En de meeste gewonden zullen nooit meer terugkeren naar het slagveld.

De Russen kunnen 60.000 granaten per dag afvuren. De Oekraïners kunnen er nauwelijks 6.500 terugvuren. Het is belachelijk! We hebben deze mensen nu tanks beloofd, wat niets zal veranderen.”

In een ander interview benadrukte hij:

“De Russen zijn aan het winnen. Oekraïne stort in.

Dit is wat we de komende weken zullen zien gebeuren.

De Russen zullen de restanten van het Oekraïense leger ontmantelen en uiteindelijk zullen ze achter Zelensky en zijn handlangers aangaan als ze niet naar Polen of ergens anders vluchten.

De Russen zijn zeer methodisch. Ze bewegen voortdurend, maar niet op vele assen tegelijk.
Met andere woorden, u ziet geen oorlog op het eerste gezicht. Wat u op verschillende assen ziet, is wat ik noem “grote vleesmolens”.

Zij vernietigen systematisch alles wat Oekraïens is, totdat de Oekraïners op zijn.
Ze hebben op dit moment geen reden om te onderhandelen.

Dat was natuurlijk niet hun oorspronkelijke doel. Dat veranderde onderweg na de weigering van Zelensky om te onderhandelen.”

Zie een fragment van zijn verklaringen.


https://www.frontnieuws.com/amerikaanse-kolonel-oekraine-heeft-400-000-man-verloren-de-russen-hebben-op-vele-fronten-grote-vleesmolens-opgezet/


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/amerikaanse-kolonel-oekraine-heeft-400-000-man-verloren-de-russen-hebben-op-vele-fronten-grote-vleesmolens-opgezet/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...