zaterdag 4 februari 2023

Eet meer insecten: Sterk vergrote foto’s krekelsnacks, krekelmeel en microscopische foto’s van hele krekels uit het lab

februari 4, 2023   1680   14   

Verschillende vormen van krekels worden nu verkocht voor menselijke consumptie als onderdeel van de oneerlijke “klimaatcultus” waanzin die beweert dat als genoeg mensen insecten eten, we het weer zullen veranderen, schrijft Mike Adams.

Terwijl de vleesketen wordt vernietigd door regeringen die beweren dat stikstof slecht is – ja, dezelfde regeringen die nog steeds beweren dat koolstofdioxide een vervuilende stof is, ook al is het de pijler van de fotosynthese – wordt ons allemaal verteld dat we krekels en meelwormen moeten eten om de planeet te redden.

Zie het gerelateerde verhaal, Frontnieuws: “Officieel goedgekeurd door de EU: Vier insecten verstopt in uw voedsel“.

Op dit moment worden verschillende vormen van krekels – krekel “cheesy ranch” snacks, krekelpoeder en krekel-proteïnepoeder – verkocht op Amazon.com en gelabeld voor menselijke consumptie.

Wij kochten drie merken krekels voor menselijke consumptie – Cricket Bites, Entomo en Bud’s – plus één merk dat gelabeld is voor consumptie door reptielen: Fluker’s.

Hier ziet u een nadere blik op de merken die wij hebben gekocht en de videomicroscoop opstelling die wij gebruiken in ons voedingswetenschappelijk laboratorium:

We hebben microscopie-foto’s gemaakt bij vergrotingen van 50X tot 300X.

Hier zijn enkele microscopie-foto’s van Entomo Farms’ Cricket Protein Powder, dat wordt aangeduid als “The planet’s most sustainable superfood”. Veel krekelproducten worden ook bestempeld als zuivelvrij, non-GMO, paleo-vriendelijk en glutenvrij.

Geen van deze producten is echter chitinevrij, omdat ze vol zitten met chitine, een onderdeel van het exoskelet van krekels en insecten. Het consumeren van chitine brengt zijn eigen risico’s met zich mee voor mensen en honden, maar dat behandelen we niet in dit artikel.

Alt media waarschuwden voor alles wat er vandaag gebeurt... nu hebben we het draaiboek ontcijferd over wat er nu gebeurt in de UITROEINGSAGENDA die gericht is op de mensheid.

 

Hier ziet u hoe dit krekel-eiwitpoeder alle onderdelen van de krekels bevat: De poten, haren, segmenten van ogen, uitscheidingsorganen, vleugels en meer:


Vervolgens tonen wij microscopie- foto’s van Fluker’s Freeze Dried Crickets, die zijn geëtiketteerd voor consumptie door reptielen. Het blijken echter dezelfde krekels te zijn die worden gebruikt in formules voor menselijke consumptie die onder andere merken worden verkocht.

Maak kennis met uw nieuwe insectenlunch:




Het deel van de krekel dat het achtereind van de krekel opent en sluit om de uitwerpselen af te voeren, wordt de “Dorsal valve” (bovenaan) en de “Ventral valve” (onderaan) genoemd. Je zou het ook de “poepgootklauw” kunnen noemen, omdat hij dichtklapt nadat de krekel heeft gepoept.

Hier ziet u een close-up van de poepgootklauw, die u ook eet als u krekels eet:


Sommige delen van de krekels waren niet te identificeren, maar zagen er griezelig uit en leken op wezens uit de filmserie Aliens:


Vergeet je knapperige vleugels niet:


Lekkere beenstukken…


“Cricket Bites” Cheesy Ranch krekels voor menselijke consumptie

Krekelvoedingsbedrijven hebben geprobeerd hun krokante krekels smakelijker te maken door zout en smaakstoffen toe te voegen. Het merk Cricket Bites voegt verschillende kruiden en kaasaroma’s toe om hun “Cheesy Ranch” smaak te produceren. Zij bieden ook krekels aan in “Hickory Smoked Bacon”, wat een beetje hilarisch lijkt, aangezien het hele punt van het eten van krekels is om het eten van vleesproducten zoals spek te vermijden.

Dit merk gebruikt ook geautolyseerd gistextract, een smaakversterker waarvan bekend is dat hij glutamaat bevat.

Zo zien de Cheesy Ranch krekels er van dichtbij uit:

WEF wil AI gebruiken om censuur van "desinformatie" te automatiseren

 


Heerlijke oogballen, volledig intact:


Bud’s Cricket Power

Als het gaat om krekelvoedingsproducten moet u de industrie nageven dat de meeste leveranciers van krekelvoedingsproducten niet liegen over wat er in hun product zit. Een merk met de naam Bud’s Cricket Power staat vermeld als “100% Pure Cricket Powder”.

Geen leugens. Geen misleiding. Het is gewoon gemalen krekel, heel eenvoudig. Of u daadwerkelijk gemalen krekels moet eten is aan u, maar er is in ieder geval geen sprake van oneerlijke etikettering, in tegenstelling tot veel bewerkte junkfoodproducten die zeer misleidend zijn.

Zo ziet Bud’s Cricket Power “100% puur krekelpoeder” er van dichtbij uit:


Ik (Mike) heb een volledige podcast over dit alles, die vrijdagochtend laat wordt gepubliceerd op mijn kanaal op Brighteon.com:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Meer foto’s op Naturalnews.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/eet-meer-insecten-sterk-vergrote-fotos-krekelsnacks-krekelmeel-en-microscopische-fotos-van-hele-krekels-uit-het-lab/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...