zaterdag 4 februari 2023

Voormalig medewerkster van Pfizer: Iedereen wist dat het COVID-19 vaccin een crimineel biowapen was

december 4, 2022  28779   32 

Karen Kingston is een biotechnologisch analiste en voormalig medewerkster van Pfizer die onderzoek heeft gedaan naar en geschreven over vele aspecten van de zogenaamde COVID-19 vaccins. Kingston heeft documenten blootgelegd die bewijzen dat iedereen afwist of had moeten afweten van de dodelijke effecten van deze criminele injecties, schrijft Greg Hunter.

Kingston zegt dat documenten bij de medicijnmakers, FDA en CDC de dodelijke en slopende “bijwerkingen” van de injecties vermeldden. Kinston toont aan dat vaccinproducenten een lijst gaven aan de FDA van “bijwerkingen” of “mogelijke bijwerkingen” van de injecties. Kinston zegt:

“Veel voorkomende bijwerkingen zijn spierpijn, hoofdpijn, koorts en pijn. Maar met deze injecties zijn veel voorkomende bijwerkingen Guillain-Barre, … ontsteking van je hersenen en je ruggenmerg, meningitis, beroerte, narcolepsie, anafylaxie, hartaanval, myocarditis, pericarditis, auto-immuunziekte, overlijden, zwangerschaps- en geboorte-uitkomsten, foetale verwondingen, foetale mutaties, spontane abortus… en door het vaccin versterkte ziekte, en ziekte door vaccinatie… Dus, ze wisten dat dit geen milde bijwerkingen waren…. Dit is niet wat ik zeg. Dit zijn letterlijk hun documenten. Deze informatie is slechts het topje van de ijsberg, die laat zien hoe ziek en pervers deze COVID-19 injecties zijn.”

Kingston vraagt:

“Hoe lang gaan artsen nog de veiligheid van deze injecties verdedigen? Waarom worden de mensen niet wakker? Hun vertrouwde leiders en hun huisartsen vertellen hen dat deze mRNA-injecties veilig en effectief zijn… In juridische termen is dit de definitie van extrinsieke fraude… Dit zijn gentechnologieën, en de FDA heeft niet het recht om deze injecties een vaccin te noemen. Het zijn zelfs geen gentherapieën omdat ze ziekten, handicaps en dood veroorzaken… Het zijn biowapens.”

Kingston zegt verder:

“Dit is fraude. De bewering dat deze injecties veilig en effectief zijn, is allemaal gebaseerd op fraude. Het is een flagrante verkeerde voorstelling van zaken aan het Amerikaanse volk. Dit is aan het Amerikaanse volk verteld en herhaald via de reguliere media en überhaupt via alle gezondheidsorganisaties. We zitten echt in de problemen, want degenen die de waarheid kennen, waaronder ikzelf, worden neergesabeld. Dit is mishandeling en moord met voorbedachten rade op volwassenen en kinderen. Ze wisten wat er ging gebeuren, en ze hebben het hoe dan ook goedgekeurd. Vergeet niet dat uw hele medisch-industriële complex, waaronder uw plaatselijke huisarts, verpleegkundigen en kinderartsen, eraan meewerkten. Waarom? Als ze geen grote financiële prikkels kregen en onder druk werden gezet om mee te doen, zouden ze deze injecties nooit in de armen van mensen hebben gestopt… Ze werden door hun collega’s onder druk gezet en iedereen deed het. Dus, hoe erg kan het zijn? We kunnen niet gepakt worden als we allemaal instemmen met de leugen. Nogmaals, dit heet extrinsieke fraude. Extrinsieke fraude wordt gepleegd tegen een grote populatie of bevolkingsgroep wanneer er veel mensen bij betrokken zijn. Dit is precies wat er is gebeurd met deze mRNA-injecties, die biowapens zijn… Het is een groep mensen die allemaal samen in een club zitten, die ermee instemde om mee te gaan in de leugen. Ze kregen financiële prikkels, waardoor ze extra macht kregen… Ze volgden de bevelen van de tirannie in de overtuiging dat ze ermee weg zouden komen. Ze gingen in tegen onze door God gegeven rechten, en ze denken dat ze er zonder problemen mee wegkomen omdat ze het allemaal met elkaar eens zijn. Ze laten andere mensen lijden voor hun gewin, en ze hoeven hun baan niet te verliezen, en ze hoeven deze financiële prikkels genaamd COVID-19 niet te missen. Dat is wat er is gebeurd.”

Tot slot zegt Kingston:

 “Kijk, ze branden het huis af met jou en de baby erin. Mijn zorg is dat de mensen te horen hebben gekregen dat niets kan stoppen wat eraan komt… Ze gaan doen wat ze eeuwenlang hebben geprobeerd… We gaan veel mensen uitroeien en de rest tot slaaf maken… Er zijn te veel mensen aan de macht die gekocht en verkocht zijn… Er is een misdaad begaan tegen alle Amerikanen en de hele mensheid. We moeten in de waarheid staan, en waarheid in bewijs en God en geen valse afgoden. Ik denk dat veel mensen weten dat ze voor de gek zijn gehouden, maar ze hebben te horen gekregen dat je net zo goed mee kunt gaan totdat de rit voorbij is.”

Er staat nog veel meer in de 1 uur en 7 minuten durende presentatie.

Ga mee met Greg Hunter van USAWatchdog.com als hij één op één praat met biotech analiste Karen Kingston als zij een verbijsterende update geeft over de biowapeninjecties.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v1yp6xg-everybody-knew-cv-19-vax-was-a-criminal-bioweapon-karen-kingston.html

Om enkele van de gegevens en documenten te bekijken die Kingston laat zien om te bewijzen dat het COVID-19 vaccin een criminele daad is om een biowapen los te laten op een nietsvermoedend publiek, ga naar de kingstonreport@substack.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/voormalig-medewerkster-van-pfizer-iedereen-wist-dat-het-covid-19-vaccin-een-crimineel-biowapen-was/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...