vrijdag 10 februari 2023

In Duitsland loopt het de spuigaten uit en niemand wil het onderzoeken


Het Britse parlementslid Andrew Bridgen vraagt aandacht voor de oversterfte in Duitsland. Die is nog hoger dan de coronapiek eind 2020. “Het verschil is dat niemand het wil melden of onderzoeken. Waarom?” vraagt het parlementslid. Eind december bedroeg de oversterfte 44 procent.

Commentator Eva Vlaardingerbroek antwoordt: “Ze zijn als de dood dat ze verantwoordelijk worden gehouden voor de misdaden tegen de menselijkheid die ze hebben gepleegd.”

Bridgen onthulde recentelijk in het Britse Lagerhuis dat de British Heart Foundation een rapport over de link tusen mRNA-vaccins en hartontsteking onder het tapijt heeft geveegd. “Dit is een absolute schande.” Hij riep op tot de opschorting van het gebruik van mRNA-vaccins.

Geschorst

Het parlementslid zei ook dat problemen met de vaccins worden verdoezeld vanwege financiële banden met Big Pharma. Bridgen werd vervolgens verguisd door de media en geschorst.

Uit gegevens van het Duitse federale statistiekbureau blijkt dat de sterfte in de laatste week van 2022 maar liefst 37,2 procent was. Dat komt neer op 27.436 sterfgevallen plus een oversterfte van 7240 per week.

Nooit eerder zo hoog

De oversterfte is in Duitsland sinds het begin van de ‘pandemie’ nooit eerder zo hoog geweest als nu. Dat terwijl het land één van de hoogste vaccinatiegraden ter wereld heeft.

In oktober vorig jaar wees journalist Elke Bodderas van de Duitse krant Die Welt erop dat er op dat moment 20 procent meer sterfte was in Duitsland ten opzichte van de periode 2018 tot 2021.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...