woensdag 15 februari 2023

Klaus Schwab: ‘Wie deze technologieën beheerst, zal in zekere zin de wereld beheersen’


Globalist Klaus Schwab heeft de elites opgeroepen om de handen ineen te slaan en geavanceerde technologieën te leren ‘beheersen’. Hij waarschuwde dat de wereld uit onze vingers kan glippen als ze niet snel handelen.

De oprichter van het World Economic Forum deed deze uitspraken op de World Government Summit in Dubai. Schwab doelde op zogenoemde 4IR-technologieën, oftewel technologieën rond de Vierde Industriële Revolutie.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Compleet anders

Denk aan kunstmatige intelligentie, de metaverse en synthetische biologie. Hij zei: “Wie die technologieën beheerst, zal – in zekere zin – de wereld beheersen.”

Hij voegde toe dat de wereld er over 10 jaar compleet anders uit zal zien. “Mijn grote zorg is dat we niet in staat zullen zijn om deze 4IR-technologieën te beheersen als we niet samenwerken op wereldschaal en als we niet het benodigde beleid formuleren en gestalte geven,” zei Schwab.

Samensmelting

Hij is geobsedeerd door kunstmatige intelligentie en andere geavanceerde technologieën, en voorspelde eerder dat de Vierde Industriële Revolutie zal leiden tot ‘een samensmelting van onze fysieke, digitale en biologische identiteit’.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...