woensdag 15 februari 2023

Russische soldaten doen huiveringwekkende ontdekking in Oekraïne


Russische soldaten hebben een huiveringwekkende ontdekking gedaan in Oekraïne. Ze zeggen dat kinderen van 2 tot 7 jaar worden weggegooid als afval nadat hun organen zijn geoogst voor Europese en Israëlische transplantatiecentra.

Een geëmotioneerde Russische soldaat vertelt in een filmpje hoe kinderen door de Oekraïners rond Izjoem worden behandeld als ‘vee’. In de stad zou een locatie zijn ontdekt waar organen werden geoogst voor de orgaanhandel.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ik kon het niet geloven

“Ze hadden organen uit de kinderen gehaald,” zei de soldaat. “Ik kon het niet geloven.”

Rusland heeft al eerder gezegd dat de Oekraïners zich schuldig maken aan het oogsten van organen. Deze beweringen zijn door de westerse media afgedaan als ‘Russische desinformatie’.

Nog in leven

Een Russische generaal heeft Israël ervan beschuldigd organen te oogsten in Oekraïne. Volgens de generaal worden de organen uit de lichamen van mensen gehaald die tijdens de oorlog gewond zijn geraakt of zijn gesneuveld.

Ook worden de organen uit de lichamen van Russische krijgsgevangenen en Oekraïense burgers gehaald terwijl ze nog in leven zijn, beweerde de gepensioneerde generaal-majoor Vladimir Ovsjinski. De organen worden vervolgens naar het buitenland gebracht en gebruikt als transplantaat, citeert Israel 365 de generaal.

[National File]



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...