woensdag 1 februari 2023

STOP HET: Veel mensen met vaccinatieschade doden zichzelf

 Maandag 30 januari 2023 door: Kevin Hughes

Tags : Amerikaanse denkleidersslechte doktersslechte gezondheidbadmedicineBrianne Dressencovid-19gevaarlijke doktersGevaarlijke geneeskundeEpoch TVgaslightingJan Jekielekpandemiezelfmoordvaccinvaccinschadevaccin letselWuhan coronavirus

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

12KWEERGAVEN

 

(Natural news) Brianne Dressen, een voormalige kleuterleidster die gewond raakte door het Wuhan coronavirus (COVID-19) -vaccin, betreurde dat vele anderen zelfmoord hebben gepleegd.

“Er is een overgrote meerderheid van de mensen die zelfmoord plegen in de wereld van COVID-vaccinschade. Ze hebben geen ondersteunend gezin ', vertelde ze aan Jan Jekielek, de gastheer van Epoch TV‘S "American Thought Leaders" op Jan. van het programma. 19 editie.

'Er zijn er maar twee die ik ken die afkomstig waren uit families die hen steunden en in de gaten hielden. De rest waren mensen die hun familieleden hadden weggelopen."

Dressen vertelde Jekielek dat ze het geluk had een ondersteunend gezin te hebben, wat volgens haar de enige reden was waarom ze nog leeft. Als ze geen familie had gehad om haar te steunen, zou ze nu dood zijn geweest en zouden haar kinderen hun moeder hebben verloren. Dressen noemde ook haar man die in haar geloofde, haar valideerde en haar bij elke stap bijstond.

Afgezien van de door het vaccin veroorzaakte ernstige reacties die ze leed zoals tinnitus en elektrische sensaties over haar hele lichaam, ervoer ze ook slapeloosheid en suïcidale bedoelingen. (Gerelateerd: Documenten en video's onthullen levensbedreigende bijwerkingen van COVID-19-vaccins).

Bovendien klaagde ze ook hoe artsen weigeren hun meldingen van vaccinfouten serieus te nemen. Dressen zei dat de meeste medische professionals hun gezondheidsproblemen veroorzaakt door het COVID-19-vaccin toeschreven aan louter 'angst'."

Dressen gaf toe dat het moeilijk was om ermee om te gaan en te leren leven met de aandoening die ze had. Ze kwam op het punt om het allemaal te willen beëindigen en schreef afscheidsbrieven aan haar twee kinderen. Ze besefte echter dat ze helder moest denken, haar problemen moest overwinnen en haar toestand moest leren accepteren omwille van hen.

'Ik heb elke dag een keuze als ik wakker word. Ik heb een keuze om te accepteren dat mijn lichaam klote is en het doet pijn. Het betekent niet dat ik het goed vind, maar het betekent dat ik het kan accepteren en 'ja, dit is een deel van mijn leven' kan gaan.'"

Een door vaccinatie gewonde vrouw beëindigt haar leven toen de familie haar in de steek liet

De voormalige kleuterleidster deelde ook het verhaal van een vrouw die een COVID-19-vaccinblessure opliep. De vrouw besloot haar leven te beëindigen door middel van Canada's medische hulp bij het stervensprogramma nadat ze door haar familie in de steek was gelaten.

 

"Ik weet dat mensen dat slechts als een getal zien, maar dat is een echt mens. Dat is iemand die beter verdiende en dat is iemand die het verdiende om wat waardigheid en respect te hebben. Ze had geen keus wat er met haar gebeurde ', zei Dressen.

'Ze zou net een kankerpatiënt moeten zijn. Een kankerpatiënt krijgt zijn diagnose. Ze gingen zitten met hun familieleden en hun medische teams. En ze zeggen: 'Oké, hier is een plan. Familie, zo kunt u deze persoon ondersteunen.'"

 

Dressen betreurde echter dat 'hier het tegenovergestelde gebeurt."

Je krijgt een reactie en boem, je bent klaar. Er is geen hulp voor jou en de hulp die je krijgt, zal afkomstig zijn van willekeurige mensen die je op internet vindt."

 

Kijk maar Brianne Dressen's interview met Jan Jekielek op Epoch TV‘S "American Thought Leaders" hieronder.

   Video Link: https://www.brighteon.com/18087321-539e-4ab4-8690-8661314627a6

Deze video is van de Red Voice Media-kanaal aan Brighteon.com.

Meer gerelateerde verhalen :

Doctors share THEIR OWN vaccine injury horror stories, revealing that vaccines are devastating the medical profession.

Truth for Health Foundation launches new global vaccine reporting system to track covid jab injuries.

British vaccine injury victims gather in London for “Truth Be Told” campaign.

Creator of mRNA tech banned on Twitter for warning public about COVID vaccine adverse effects.

Bronnen zijn onder meer:

Brighteon.com

TheEpochTimes.com

https://www.naturalnews.com/2023-01-30-many-vaccine-injured-people-are-killing-themselves.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...