vrijdag 31 maart 2023

De volgende. Die zal de aandacht van de mensen trekken – Herfst 2024

 december 23, 2022  9536   28 

 

Kinderen aanvallen met een biowapen zal "de aandacht trekken".

Na alles wat er de afgelopen achttien maanden is gebeurd, hebben ze niet de moeite genomen om toxische giffen, die zich voordoen als “vaccins”, terug te roepen. Zo weten we dat ze werken zoals bedoeld, schrijft Good Citizen.

Welke andere verklaring kan er zijn dat “gezondheidsinstanties” zulke dodelijke en destructieve injecties niet hebben teruggeroepen als ze niet willen dat de dood en vernietiging doorgaan?

Ze blijven de boosters promoten, en tegelijkertijd angst zaaien voor een nieuwe Covid “variant” die in hun woorden “aan de vaccins ontsnapt”, en dat allemaal terwijl ze de plotselinge dood “toevalligheden” negeren op sportvelden, bij sportjournalisten achter bureau’s, in cockpits van vliegtuigen en in live televisieprogramma’s voor de hele wereld om te veinzen dat daar niets te zien is.

Dat is serieus hun laatste boodschap:

Haal uw booster om uzelf en anderen te beschermen tegen een variant die resistent is tegen vaccins.

Corky Thatcher van Life Goes On moet zijn gepromoveerd tot Jaar Drie Plandemische Chef Narratief Manager op Globopsyops HQ.

De grootste satirici van welke generatie dan ook zouden niet kunnen komen met het materiaal dat deze idioten nu produceren, en er is een speciaal soort disfunctioneel brein voor nodig om erin te trappen. Sommigen noemen degenen die deze narratieven nog steeds geloven, ernstig achterlijk. Achter-lijk

In een satirisch kort filmscript dat ik afgelopen februari publiceerde, genaamd The Heavenly Halftime Show, spotte ik met de komische vanzelfsprekendheid van vroegere en huidige gebeurtenissen die door onze bioterroristische Malthusiaanse overheersers voor de wereld werden voorbereid.

Het is een satire over toekomstige Super Bowl halftime shows met in de hoofdrol één gelukkige deelnemer, gekozen uit mensen over de hele wereld, die aan een rad van pandemische virussen draait om te bepalen wat dat jaar als het dodelijke wereldwijde virus zal worden losgelaten. Een groep farmaceutische managers en het hoofd van DARPA (Deadly Advanced Respiratory Pathogenic Acquisition) draaien aan een tweede rad dat bepaalt welk continent de beperkte “vaccins” krijgt die al klaarliggen voor distributie voor het virus dat bij de eerste draai de winnaar is.

We kunnen net zo goed al in die wereld leven.

Het eerste SARS-virus uit 2002 was een poging om een plandemie in te luiden. U herinnert zich wellicht dat de media destijds hun best deden om de wereld angst aan te jagen, maar het virus verspreidde zich niet zoals gehoopt. Dr. David Martin heeft onthuld dat de eerste SARS een virus was dat in een laboratorium was gecreëerd en waarvoor Fauci’s NIAID tussen 1999 en 2001 patenten had aangevraagd. In 2009 probeerden ze het opnieuw met de varkensgriep, maar ook dat sloeg niet aan.

Als het in eerste instantie niet lukt, volg dan het Rockefeller draaiboek, verover de markt voor vaccins, koop de media en de Wereldgezondheidsorganisatie, infiltreer alle regeringen met trouwe marionetten, vooral in hun geheime politie-alfabureaus en regelgevende instellingen, en probeer het opnieuw.

De afschuwelijke, door dot gov gecontroleerde tentakels van de sociale media en de corrupte vereniging van alle bedrijfsmedia onder één gigantische propagandaparaplu, waar gedragspsychologen de scripts, krantenkoppen, muziek en taal voorbereiden, hebben in januari 2020 de basis gelegd voor de huidige Covid-operatie, waarvan bureaucratische functionarissen en demente uitvoerende marionetten nog steeds volhouden dat het een “noodgeval” is.

Ze hebben in de loop der decennia allemaal oorlog gevoerd onder verschillende operatienamen en evenementtitels: Dark Winter, SPARS, Atlantic Storm, Clade-X en Event 201.

 

In 2016 lieten ze zelfs X-Files bedenker Chris Carter een paar aspecten van hun huidige operatie in de collectieve psyche van het maatschappelijk lichaam programmeren door middel van verhaallijnen die genenvervalsing en corruptie van het immuunsysteem via trojaanse paardenvaccins omvatten.

Waar hun eerste pogingen mislukten, hebben ze de zaken opgeschoond en de berichtgeving, de aflevering, de psychologische manipulatie en de narratieven aangescherpt.

Er is altijd een papieren spoor en een financieel spoor, en aangezien ze hun agenda graag van tevoren bekendmaken, is het echt geen geheim wat ze doen terwijl ze het doen. Wie dit gelooft, wordt twee dingen die eigenlijk één en dezelfde zijn: een overlever en een samenzweringstheoreticus.

En dus terwijl ze de volgende voorbereiden, en die daarna, en die daarna, zullen de samenzweringstheoretici de aarde erven en verantwoordelijk zijn voor het opruimen van de rotzooi.

Catastrofale Besmetting: 23 oktober 2022. De nieuwste plandemische simulatie speeldatum.

 

In de nieuwste Globopsycho bioterror speeldatum genaamd Catastrophic Contagion die zij op 23 oktober van dit jaar publiekelijk uitvoerden, waren de gebruikelijke verdachten, het John Hopkins Center for Health Security, de Gates Foundation en de WHO, een door Gates gecontroleerde organisatie die 196 landen onder haar volledige controle zal hebben wanneer het WHO Pandemie Verdrag in mei 2024 van kracht wordt.

Zij stemden dit speeldatum-virus af op hun satanische manieren en noemden de nep “besmetting” SEERS voor Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Syndrome. SEERS. Snap je? Als in iemand die de toekomst kan zien. Ze wrijven ons nu gewoon in deze shit en lachen ons de hele weg naar het lijkenhuis uit. Vergeet de bank, dit ging nooit over geld voor degenen die de geldprinters controleren, en binnenkort de programmeerbare digitale valuta voor de laatste fase van onze slavernij.

SEERS ziet dit “virus” gericht op kinderen in plaats van zich voor te doen als griepverschijnselen en in Gates’ eigen woorden “zal het de aandacht van de mensen trekken.”

Als we nadenken over hun meest recente plandemische optreden is het duidelijk dat er geen dreiging was. Ze hebben het allemaal verzonnen, misschien zelfs het bestaan van het virus. Het idee van een virus of bedreiging is überhaupt het enige dat telde, en ze moesten de angstkriebels opvoeren om de hysterie te creëren die nodig was voor wat eigenlijk het doel van alles was – zoveel mogelijk armen injecteren met de echte biowapens. Zoals Reiner Fullmich zei: “Als je begrijpt dat de vaccins niet werden gemaakt voor het virus, maar dat het virus werd vrijgelaten voor de wachtende vaccins, dan begint alles duidelijk te worden.”

Als het virus echt was, of echt een bedreiging vormde, zouden ze de angst niet hebben aangewakkerd, ze zouden hebben geprobeerd de echte hysterie te beheersen door de bedreiging te bagatelliseren. Als ze de vaccins niet hadden, zouden ze hebben geprobeerd de authentieke angst van het publiek te beheersen met optimisme, en het pandemonium te beheersen met weloverwogen maar redelijke verhalen.

Dat is de meest zekere manier om de juistheid van hun plannen vast te stellen. Als zij angst willen creëren, dan kunt u er zeker van zijn dat er absoluut niets is om bang voor te zijn en dat er überhaupt geen dreiging is, alleen de illusie ervan, zodat zij meer macht kunnen oppotten, meer van onze resterende vrijheden kunnen onthoofden en ons psychologisch gevangen kunnen houden in de percepties van hun eigen fantasie, zodat onze acties en ons gedrag een reactie worden op de door hen gecreëerde crises.

 

Als je je hoofd erbij kunt houden terwijl iedereen om je heen het zijne verliest, ben je een man, mijn zoon.1

Ze leggen momenteel het psychologische artillerievuur aan om ons de altijd aanwezige dreiging van virussen in te prenten, die overal en nergens kunnen toeslaan. Het maakt allemaal deel uit van een ontwikkeld psychologisch programma van operatieve conditionering.

Ze hebben hun Apenpokken-klucht in maart in scène gezet met een aangekondigde releasedatum voor 15 mei en halverwege mei waren er overal krantenkoppen over Apenpokken, zonder ernstige bedreiging voor iedereen die geen homoseksuele orgieën bijwoont.

Ze probeerden de uitbraken van Apenpokken te herhalen zoals ze dat deden met de Convid-zwendel, met regionale “gevallen” die hier en daar opdoken en nooit noemden ze de groep die werd getroffen of waarom. Toen hadden ze als bij toverslag een vaccin klaar voor Apenpokken en begonnen de staten te veel te betalen voor de giftige injecties waarvoor homoseksuele mannen die van homoseksuele orgieën houden in juni en juli in de rij stonden als achterlijke proefkonijnen.

Geen enkele “gezondheidsfunctionaris” had het over zelfbeheersing of onthouding, maar ze promootten wel die waardeloze “vaccins”. En om het zekere voor het onzekere te nemen doopten dezelfde “gezondheidsfunctionarissen” het virus om tot Mpox omdat Apenpokken blijkbaar beledigend is voor homoseksuele mannen of zoiets?

Maar de homogemeenschap en zwarte weesjongens aanpakken met dodelijk giftige medicijnen is niets nieuws voor Fauci en zijn “gezondheids”soortgenoten, laat staan “beledigend” taalgebruik. Zij vermoordden een kwart miljoen met AZT, naast honderden zwarte weesjongens, waarvan velen in een massagraf in New York terechtkwamen.

Dit is dezelfde man die de best betaalde overheidsfunctionaris werd en de leiding kreeg over de “gevaarlijkste pandemie” sinds de Spaanse griep, waarbij hij elke avond op televisie verscheen om “gezondheidsadvies” te geven.

Meer recentelijk hebben ze een nieuwe variant op de viruskaart uitgeprobeerd met MERS tijdens het WK voetbal. Het is als SARS-2 Act One, maar in plaats van vleermuizen zijn er kamelen ingezet.

George Webb volgt de MERS en MERS-2 zwendel (DARPA) al jaren, onder andere hier op substack en in zijn boek World War DARPA.


De Gates Foundation, die samenwerkt met DARPA en de WHO, bestempelde het afgelopen decennium als een decennium van “vaccins” en dit huidige decennium als een decennium van pandemieën. En zij kunnen het weten, want zij zijn de scriptschrijvers, regisseurs, producenten en acteurs in deze bioterroristische speeldata.

Wat voorspelt dit allemaal voor de toekomst en voor ons, slachtoffers van hun bioterroristische Malthusiaanse agenda?

Als we enkele eenvoudige puntjes met elkaar verbinden, kunnen we zien dat de afgelopen pogingen om hysterie te creëren rond MERS en Apenpokken geen stand hielden. Ze pushen nu seizoensziekten in de zin dat ze weersomstandigheden zoals winterstormen, die nu BOMB CYCLONES worden genoemd, versterken! De nieuwste “TRIPLEDEMIC!” is een poging om de door mRNA gecreëerde VAIDS te verdoezelen.

Immuunsystemen zijn kapot en hoe angstiger en voorzichtiger mensen zijn in het “afstand nemen” en zich verbergen voor “bedreigingen”, hoe minder hun immuunsystemen oefenen met gezonde blootstelling aan ziektekiemen. Combineer dat met de injecties waarvoor ze in de rij staan, en ze zijn perfecte doelwitten die vatbaar zijn voor het krijgen van allerlei ziekten, waaronder kanker.

Wat de toekomst betreft, betekent deze laatste catastrofale speeldatum met het jaar 2025 gekoppeld aan een fictief virus genaamd SEERS waarschijnlijk dat ergens eind 2024, NADAT het WHO-pandemieverdrag 196 landen onder zijn macht heeft gekregen voor “pandemiebestrijding”, maar maanden VOOR de volgende Amerikaanse verkiezingen (zodat ze hun stem-per-mailzwendel weer kunnen doen) ze waarschijnlijk de volgende zullen aankondigen.

 

Het zal beginnen met psyops, beelden van werknemers in volledige besmettingspakken die kinderen behandelen in hyperbaar verpakte brancards, aankondigingen van het CDC, spoedvergaderingen van de WHO, en propagandisten van het mondiale bedrijfsleven die allemaal voorlezen uit dezelfde door alfabetbureaus geschreven scripts van gedragspsychologen.

Regeringen zullen reageren als een symfonie in concerto, en hun reactiebevoegdheid overdragen aan de Ethiopische communistische rat die de WHO leidt, en samen zullen ze de angstthermometers die maar tot tien gaan, helemaal opvoeren tot elf.

Zo weten we dat er geen echte dreiging is.

Hoe ze deze keer kinderen zullen aanpakken met massale ziekenhuismoord is voor iedereen een raadsel. Misschien zit er al iets in miljoenen van hen die de Covid-injecties kregen, een soort trojan horse-infectie die op afstand of via frequenties kan worden geactiveerd.

Het maakt niet echt uit, het enige wat ze hoeven te doen is PCR gebruiken om een casedemie te creëren om ouders de stuipen op het lijf te jagen, die hun kinderen bij de eerste de beste verhoogde temperatuur naar de eerste hulp zullen haasten, waar de artsen de rest zullen doen.

Fauci zal instructies hebben achtergelaten over welk mislukt kankermedicijn de EUA moet goedkeuren om de kinderen mee in te spuiten zodat ze binnen een week sterven aan nierfalen of stikken.

Dit zal het hoogtepunt zijn van SEERS Act One, net voor de overgang naar Act Two, waar we allemaal thuis opgesloten zitten te wachten op hun instructies en de magische mRNA-injecties die ze al hebben voorbereid en aan het “testen” zijn op zes of acht muizen. U weet hoe de rest van het stuk gaat, behalve dat deze keer de injecties verplicht worden gesteld en deelname aan de samenleving digitale ID’s vereist die gekoppeld zijn aan de vaccinatiestatus.

We hebben dus precies minder dan twee jaar tot de volgende. Niet meer dan twintig maanden om ons psychologisch en fysiek voor te bereiden, en misschien vooral geografisch, want niet alle landen zullen hun burgers in dezelfde mate terroriseren.

Ze hebben hun intenties aangekondigd, net als de vorige keer. Er is geen reden om ze niet op hun woord te geloven. Ze laten ons graag weten hoe ze ons zullen terroriseren en proberen te doden voordat ze het doen.

Ze weten het. Wij weten het. Zij weten dat wij het weten.

En Bill Gates geniet er elke minuut van.

Er is een reden dat wanneer de bedrijfsmedia met iemand spreekt over virussen, vaccins en medicijnen ze een beroep doen op een schoolverlater en de man die niet kon voorkomen dat virussen uw computersoftware infecteerden.

Het is gemakkelijk om de juiste “oplossingen” voor de volgende catastrofale infectie te voorspellen als u degene bent die elke handeling van het stuk financiert.

Bill Gates threatens again: Next one will get attention this time

                   Video Link: https://youtu.be/CUovd7tNJVE


                  Video Link: https://youtu.be/qJjVS61HNU0


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-volgende-die-zal-de-aandacht-van-de-mensen-trekken-herfst-2024/

Inspectie (Nederland) blijft huisarts Rob Elens opjagen: ‘Opgestookt door top van politiek Den Haag’

 
De gezondheidsinspectie vindt dat huisarts Rob Elens door het tuchtcollege in Den Bosch stevig moet worden aangepakt. De reden? Hij heeft 15 mensen een herstelbewijs gegeven terwijl hij dat volgens de inspectie niet had mogen doen. Het tuchtcollege doet uiterlijk 12 mei uitspraak.

Vrijdag werd de zaak behandeld. Volgens de inspectie schaadt Elens de betrouwbaarheid van de gezondheidszorg en heeft hij anderen in gevaar gebracht.

Elens zegt dat hij genoeg andere collega’s kent die vergelijkbaar hebben gehandeld. Hij heeft het gevoel dat hij er steeds wordt uitgepikt. Zijn advocaat zei dat de inspectie werd opgestookt door de top van politiek Den Haag.

Hugo de Jonge

Eerder kreeg de huisarts de inspectie op zijn dak omdat hij hydroxychloroquine en ivermectine had gegeven aan coronapatiënten, die allemaal herstelden.

Elens zei deze maand bij een bijeenkomst van BVNL, waar hij zich bij heeft aangesloten, dat ivermectine werkt tegen corona en dat via Wob-documenten naar buiten is gekomen dat Hugo de Jonge hem op alle mogelijke manieren wilde aanpakken. Hij heeft pas weer een boete gekregen.

Een frikandel is geen kroket

Het tuchtcollege heeft geoordeeld dat hij de geneesmiddelenwet niet heeft overtreden. Klachten van de inspectie zijn ongegrond verklaard. Wel kreeg Elens een berisping. De inspectie is vervolgens in hoger beroep gegaan.

Elens wil dat artsen kunnen doen waar ze voor zijn. Hij vindt dat je de vrijheid moet hebben om keuzes te maken. De huisarts is boos en verontwaardigd. “Een frikandel is geen kroket. Experimentele gentherapie is geen vaccin,” zei hij.

EU wil “vredesmacht” in Oekraïne – Kremlin: “Uiterst gevaarlijk”

Moskou heeft zijn bezorgdheid geuit over de beweringen van de Hongaarse premier dat de EU gaat overwegen "een of andere troepenmacht" naar Oekraïne te sturen.

maart 31, 2023  1626  8 

 

Een overleg over een mogelijke inzet van westerse vredestroepen in Oekraïne is mogelijk een zeer gevaarlijk idee, heeft Kremlin-woordvoerder Dmitry Peskov gewaarschuwd, in reactie op opmerkingen van de Hongaarse premier Viktor Orban op vrijdag.

“Als we het hebben over een soort serieuze onderhandelingen, dan is dit een potentieel zeer gevaarlijke discussie. In de wereldpraktijk worden dergelijke krachten in de regel alleen gebruikt met instemming van beide partijen. In dit geval is het potentieel een zeer gevaarlijk onderwerp,” zei Peskov tegen journalisten.

Zijn verklaring komt nadat Orban onthulde dat de EU-leiders op het punt staan een “legitieme” bespreking te houden over de vraag of de lidstaten “een soort vredesmacht” naar Oekraïne kunnen of moeten sturen, ondanks een waarschijnlijke afwijzing door Rusland.

De Hongaarse leider waarschuwde dat het Oekraïense conflict alleen maar bloediger en brutaler wordt, en vroeg zich af waarom de EU-leiders zich niet richten op het bereiken van vrede met diplomatieke middelen in plaats van Kiev meer dodelijke middelen te verschaffen en de vijandelijkheden aan te wakkeren.

“Als dit zo doorgaat, is het gevaar van een wereldoorlog geen literaire overdrijving,” zei de premier.

Sinds Rusland vorig jaar zijn militaire operatie in Oekraïne lanceerde, heeft Boedapest zich consequent verzet tegen sancties op Russische energiebronnen en geweigerd militaire hulp te sturen naar de troepen van Kiev, met als argument dat het eigen Hongaarse leger moet worden onderhouden en uitgerust.

Ondertussen heeft het Russische parlementslid Alexey Chepa gesuggereerd dat als de EU besluit een vredesmacht naar Oekraïne te sturen, dit zeker zal worden geïnterpreteerd als een directe betrokkenheid bij het conflict en een poging om een oorlog tussen Rusland en de NAVO uit te lokken.

 

Chepa verklaarde dat Rusland in dat geval gedwongen zou kunnen worden hulp te zoeken bij zijn partners van de Organisatie voor Collectieve Veiligheid, waaronder Wit-Rusland, Armenië, Kazachstan, Kirgizië en Tadzjikistan.

Via RT.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/eu-wil-vredesmacht-in-oekraine-kremlin-uiterst-gevaarlijk/

Het medicijn dat wordt voorbereid voor de plandemie van de vogelgriep veroorzaakt bijwerkingen, waaronder de valse naratieven GELOVEN, waardoor het een perfect middel is voor sociale controle

 Woensdag 29 maart 2023 door: Lance D Johnson

Tags : slechte gezondheidbadmedicinegeloofssystemengrote regeringBig Pharmavogelgriepchemisch geweldCollusiesamenzweringmisleidingdrugsemotieervaringenvalse verhalenGroepsdenkenverplichte protocollenmedische experimentenMedische tiranniemedisch geweldgeheugenmind controlverhalenpandemiefarma fraudePlandemischplandemicapsychologische experimentenWeerstaopgetuigdwetenschappelijk bedrogZombie ApocalypseZombies

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

22KWEERGAVEN

 

(Natural news) Voormalig CDC-directeur Robert Redfield waarschuwde onlangs voor onderzoek naar ‘gain of function’ en bioterrorisme dat onvermijdelijk een toekomstige pandemie van de vogelgriep tot stand kan brengen. De Amerikaanse regering brengt nu al een verdachte nieuwe vogelgriepstam in kaart, overgegaan van wilde vogels naar zoogdieren en vreemd gedrag veroorzakend. Vreemd genoeg wordt er al een blockbuster-medicijn klaargemaakt om deze aankomende vogelgriep te 'behandelen'. Dit medicijn heet Peramivir en heeft de handelsnaam. Rapivab.

Het farmaceutische bedrijf achter de behandeling, BioCryst Pharmaceuticals, heeft al een lijst opgesteld met veelvoorkomende bijwerkingen van hun blockbuster-medicijn. Deze bijwerkingen zijn onder meer: 'valse overtuigingen hebben die niet door feiten kunnen worden veranderd' en 'dingen zien, horen of voelen die er niet zijn'."Het invoegblad van het medicijn kan net zo goed zeggen dat" andere bijwerkingen lijken op een zombie-apocalyps."

Aankomende griepgeneesmiddelen en mogelijke psychologische experimenten

Met bijwerkingen die zo gek zijn als deze, geeft het farmaceutische bedrijf openlijk toe dat hun medicijn een psychologisch experiment is voor de bevolking. Traditioneel veroorzaken antivirale verbindingen en medicijnen geen psychologische effecten, laat staan dat een individu iets gelooft!  Dit medicijn kan je niet alleen iets laten geloven, maar ook iets laten geloven dat ONWAAR is. Dit betekent dat er meer aan de hand is dan basis antivirale verbindingen. Deze medicijnen worden ontworpen om herinneringen en overtuigingen te manipuleren!  Als dit medicijn je onwaarheden kan laten geloven, moet het bepaalde eiwitten, enzymen, neuronen en synapsen verstoren om objectieve ervaring, geheugen en emotie te manipuleren.

Zo'n psychologisch onderzoek is al tientallen jaren aan de gang. Begin jaren negentig ontdekten neurowetenschapper Todd C. Sacktor en zijn collega's een enzym dat bekend staat als proteïnekinase M-zeta (PKMzeta), waarvan werd vermoed dat het een rol speelde bij de vorming en retentie van lange termijngeheugen. Het enzym werkt door een reactie te katalyseren waardoor bepaalde eiwitten naar de synapsen kunnen worden getransporteerd.

In 2006 injecteerden Sacktor en zijn team een medicijn om de PKMzeta-enzymactiviteit in de hippocampus van ratten te blokkeren. De rat kreeg een elektrische schok en werd getraind om een ruimte in een kamer te vermijden; nadat het medicijn was toegediend, kon de rat zich echter niet herinneren welk gebied hij moest vermijden en was hij opnieuw geschokt. Sacktor en zijn team bewezen dat ze het enzymatische PKMzeta-proces konden blokkeren en het geheugen van een rat voor een traumatische gebeurtenis konden verwijderen.

In 2012 konden Sacktor en zijn collega's het proces ook omkeren, waardoor de herinneringen bij ratten werden versterkt. De onderzoekers gebruikten een genetische manipulatie waardoor de hippocampus tijdens de geheugenvorming extra kopieën van het PKMzeta-enzym produceerde. Theoretisch toonden de onderzoekers aan hoe een persoon zich bewust een traumatisch geheugen kon herinneren, met dit experimentele medicijn kon worden geïnjecteerd en vervolgens dat geheugen kon laten verwijderen. Het medicijn dwingt de hersenen om het PKMzeta-enzym dat op dat geheugen is aangesloten af te breken, waardoor de hersenen dat geheugen niet kunnen aanvullen.

Gedwongen psychologische experimenten met 'levensreddende medicijnen' zijn aannemelijk

Kunt u zich voorstellen dat een geheugen verwijderingsproces als dit is ingebouwd in een wereldwijd behandelprogramma voor een nieuwe 'pandemie'?'De regeringen van de wereld hebben al bewezen dat ze een' pandemische noodsituatie 'voor altijd kunnen verklaren om experimentele medicijnen en eiwit-herscheppende vaccins op menselijke populaties op te dringen. Het is dus aannemelijk om heimelijk een psychologisch experiment aan de bevolking op te dringen onder het mom van 'levens redden'.

Kun je je nu voorstellen dat een bevolking plotseling te horen krijgt dat ze midden in een nieuwe pandemie zitten? De herinnering aan covid-19 lockdowns zou terugkomen. Net als voorheen zouden alle nieuwskanalen en feeds voor sociale media worden geprogrammeerd om mensen terug te duwen in dezelfde mentale hel van lockdowns en isolatie. Stel je voor dat er een verplicht protocol was - zoals tijdens de covid-19-plandemie - dat niet alleen mensen doodde Remdesivir, midazolam en ventilatoren deden dat, maar ook de hersenen van mensen opnieuw bedraad om valse verhalen te geloven en om dingen te 'zien, horen of voelen die er niet zijn'?"

De mensen die dit nieuwe medicijn hebben gebruikt, kunnen hun pandemische herinneringen aan het verleden wissen. Bijgevolg zou deze onderdanige bevolking verder worden afgezwakt en apathisch worden gemaakt, zonder coping vaardigheden om met uit de hand gelopen regeringen en medische tirannie om te gaan. Ze zouden plichtsgetrouw, gehoorzaam in lijn vallen met de volgende plandemie, alle herinneringen gewist. Het groepsdenken zou overwegend zijn, aangezien mensen valse verhalen over hun verleden en heden oppikten. Deze nieuwe mind control-programma's zouden op een zombie-apocalyps lijken, nog erger dan voorheen.

Bronnen zijn onder meer:

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Drugs.com

ScientificAmerican.com

Newstarget.com

Bron : https://www.naturalnews.com/2023-03-29-drug-being-readied-for-avian-flu-plandemic-side-effects.html

REPORT: Covid “vaccines” have caused tens of millions of injuries and disabilities, $147 billion in economic damage

Thursday, March 30, 2023 by: Ethan Huff

Tags: badhealthbadmedicinebig governmentconspiracyCOVIDdebt bombdeep statedepopulationeconomyEd Dowdgenocidehealthhealth freedomnational debtriskvaccinationvaccinevaccine damageVaccine deathsvaccine injuryvaccine warsvaccines

This article may contain statements that reflect the opinion of the author

6,430VIEWS

   

(Natural News) Phinance Technologies, a research firm co-founded and co-operated by former BlackRock portfolio manager Ed Dowd, has found that the economic damage inflicted by the unleashing of Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccines” topped $147 billion in 2022.

A report published by the firm also estimates that 26.6 million people were injured by the jabs; 1.36 million were left disabled; and 300,000 people were killed by the jabs that very same year.

With the help of their colleagues, Dowd’s team was able to break down the human costs inflicted by Fauci Flu shots into four broad categories:

1) Those who experienced no effect or appeared asymptomatic
2) Those who sustained mild-to-moderate sustained injuries
3) Those who sustained a severe disability
4) Those who died from the shots

All of the data used in the report came directly from the Bureau of Labor Statistics (BLS), while the excess death figures were calculated from other official figures using two different methodologies.

One thing the analysis did not take into consideration were people who started off in one category in 2022 and ended up in another later that year, i.e., people who were asymptomatic or perhaps mildly injured who ended up dying suddenly.

“We need to remember that not only are these groupings an attempt to characterize different levels of damage from the inoculations, they are not static and could interact with each other,” the report states. “For instance, there might be individuals who had no visible effects after vaccination but nonetheless could still be impacted.”

“Individuals with mild injuries from the inoculations could, over time, develop severe injuries to the extent of being disabled, or an extreme outcome such as death.”

(Related: A little over a year ago, Dowd told Steve Bannon that the global debt bubble is about to pop: “we’re at the end.”)

True economic cost of covid jabs likely much higher due to “multiplier effects,” Dowd says

As for the economic costs of covid injections, Dowd’s company used absolute excess lost worktime to calculate the direct economic cost of vaccine injuries. This amounted to $79.5 billion in 2022, as well as $52.2 billion more for those who developed severe disabilities.

To calculate the number of deaths caused by Fauci Flu shots, Phinance used the average yearly absolute rise in excess deaths since 2021 when the injections really started getting into people’s arms. From 2021 to 2022, excess deaths increased by 0.05 percent for the 25- to 64-year-old demographic, amounting to $5.6 billion in lost productivity.

For the entire year of 2022, Phinance estimated the total “economic cost” among all categories to be nearly $150 billion. You can view the report yourself below:

Keep in mind that the data and figures contained in the Phinance report are based only on what can be currently measured.

“The knock on effects such as lost productivity due to a worker being present but working at say 50 percent to 75 percent of capacity is missed plus burn out from those picking up slack,” Dowd explained. “The multiplier effects are massive.”

Another thing to keep in mind is that these numbers only encompass the United States. Imagine the global economic impact of covid, and over the course of the entire plandemic as opposed to just the year 2022.

“The fact that millions were faced with job losses if they didn’t get an EXPERIMENTAL medical injection tells you how our ‘leaders’ were bought and paid for by Big Pharma,” wrote someone in the comments about the national genocide that occurred from the mandates. “People need to go to prison.”

The latest news about the injury and death toll caused by Chinese Virus injections can be found at Genocide.news.

Sources for this article include:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-03-30-covid-vaccines-injuries-disabilities-147billion-economic-damage.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...