donderdag 2 maart 2023

BESMET BLOED: 80% van de bloedtoevoer besmet met piekeiwitten van mRNA-prikken, geven bloedbanken per ongeluk toe

Woensdag 1 maart 2023 door: Ethan Huff

Tags : bloedbloeddonatiesbloedtoevoerCOVIDmRNApiekeiwittransfusievaccinatievaccinschadevaccin oorlogvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen


15KWEERGAVEN

(Natural News) Politici in de staat Montana (VS) dringen aan op een nieuwe wet  die het een misdaad zou maken voor degenen die zijn "gevaccineerd" voor het Wuhan coronavirus (Covid-19) om bloed te doneren.

Onder verwijzing naar besmettingsproblemen, wil Republikein Greg Kmetz (R-Miles City), de sponsor achter VS House Bill 645, er een misdrijf van maken met een boete van $ 500 voor gevaccineerde donoren om hun met spike-eiwit beladen bloed bij te dragen aan de donatiepool.

HB 645 zou ook mensen die de diagnose "lange covid" hebben gehad, medisch gedefinieerd als "postacute gevolgen van SARS-CoV-2 als gevolg van chronische 27 SARS-CoV-2 virale infectie", verbieden bloed te doneren in Montana.

"De bloedtoevoer van Montana kan met wel 80% worden verminderd, wat leidt tot nadelige resultaten voor de patiënt, waaronder onnodige en gewetenloze dood", zegt Cliff Numark, senior vice-president van de non-profit Vitalant, over de mogelijke impact van de wetgeving.

De meeste bloedbanken hebben al moeite om de vraag bij te houden, en een vermindering van 80 procent van het beschikbare aanbod in het geval dat HB 645 passeert, zou de zaken alleen maar erger maken.

(Related: Biden continues to push Americans to take endless “booster” injections so their blood spike protein levels remain as high as possible.)

Montana wil mensen geen besmette bloedtransfusies geven

Numark's bekentenis over de vermindering van 80 procent van het beschikbare schone bloed is gebaseerd op statistieken uit Montana waaruit blijkt dat vier op de vijf inwoners sinds de eerste uitrol van Operation Warp Speed ten minste één injectie met een covid 'vaccin' hebben ontvangen.

Met andere woorden, de meeste Montanans hebben besmet bloed en mogen dat besmette bloed niet langer delen met patiënten in nood. Hetzelfde geldt in andere staten waar de toediening van de prikken hoog was.

De nieuwe wetgeving van Kmetz bouwt voort op VS-House Bill 702 van de laatste sessie. Dat wetsvoorstel verbood discriminatie op grond van vaccinatiestatus, hoewel een deel ervan in december ongrondwettelijk werd verklaard.

Andere voorstanders van HB 645 zijn Republikein Lola Sheldon-Galloway, vice-voorzitter van de House Human Services Committee. De broer van Sheldon-Galloway is een begrafenisondernemer die haar vertelde dat covid-vaccinaties problemen veroorzaken met de bloedstroom.

"Ik ben een van de velen die geloven in het door God gegeven recht op medische vrijheid, dat toegang heeft tot genetisch ongewijzigd bloed in een tijd van nood", zegt Jo Vilhauer, een inwoner van Miles City die HB 645 steunt. 'Dit is een essentieel onderdeel van de autonomie van de gezondheid."

Volgens Dr. Michael Busch, directeur van het Vitalant Research Institute, is het werkelijke percentage besmet bloed in de Verenigde Staten dichter bij de 90 procent dan bij 80 procent, wat betekent dat slechts één op de tien donoren schoon, veilig bloed heeft.

Dit is een ernstig probleem, omdat degenen die een bloedtransfusie nodig hebben, er veel langer op moeten wachten - als ze er ooit een kunnen krijgen, nu het grootste deel van de Amerikaanse bloedtoevoer is geladen met giftige spike-eiwitten en andere vaccinatie-ingrediënten.

Een probleem met HB 645 is dat er geen manier is om bloedmonsters te testen op piekeiwitten of enig ander bewijs van besmetting met de covid prikken. Het is dus een op vertrouwen gebaseerd systeem dat op zijn best onpraktisch is.

Rep. Jodee Etchart (R-Billings), die de wet had aangevraagd, vroeg Kmetz om te overwegen twee verschillende bloedbanken op te richten: één voor gevaccineerd bloed en één voor niet-gevaccineerd bloed. Kmetz zegt dat kiezers tegen dat idee zijn.

'Dat gaan we niet overwegen', zei Kmetz.

"Zoals het lijkt, komt niemand in aanmerking en deze rekening zal zo snel dalen dat het niet eens de moeite waard is om mee te nemen", antwoordde Etchart over de onwaarschijnlijkheid dat HB 645 zal slagen.

Meer gerelateerd nieuws over de vernietiging van de bloedtoevoer met door spike-eiwitten besmette donaties is te vinden op SpikeProtein.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Newsbreak.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-03-01-80-percent-blood-contaminated-spike-proteins-mrna.html


Bezoedeld bloed: 80% van de bloedvoorraad is besmet met spike-eiwitten van mRNA-prikken, geven bloedbanken per ongeluk toe

maart 2, 2023   1698   9 

 


   (Public Domain)

Politici in de staat Montana dringen aan op een nieuw wetsvoorstel dat het doneren van bloed van personen die “gevaccineerd” zijn voor het coronavirus strafbaar stelt, bericht Ethan Huff.

Onder verwijzing naar verontreinigingssproblemen wil Rep. Greg Kmetz (R-Miles City), de sponsor van House Bill 645, van gevaccineerde donoren een misdrijf maken met een boete van 500 dollar als zij hun met spike-eiwitten doordrenkte bloed doneren.

HB 645 zou ook verbieden dat mensen met de diagnose “long covid”, medisch gedefinieerd als “postacute gevolgen van SARS-CoV-2 als gevolg van een chronische SARS-CoV-2 virusinfectie,” bloed doneren in Montana.

“De bloedvoorziening van Montana kan met 80% worden verminderd, wat leidt tot nadelige gevolgen voor patiënten, waaronder onnodig en gewetenloos overlijden,” aldus Cliff Numark, senior vice-president van Vitalant, de non-profit organisatie voor bloedinzameling, over de mogelijke gevolgen van de wetgeving.

De meeste bloedbanken hebben al moeite om aan de vraag te voldoen, en een vermindering van 80 procent van het beschikbare aanbod in het geval dat HB 645 wordt aangenomen, zou de zaken alleen maar erger maken.

Montana wil mensen geen vervuilde bloedtransfusies geven

Numark’s bekentenis over de afname van 80 procent aan beschikbaar schoon bloed is gebaseerd op statistieken uit Montana waaruit blijkt dat vier van de vijf inwoners minstens één injectie met een covid-“vaccin” hebben gekregen sinds de eerste uitrol van Operation Warp Speed.

Met andere woorden, de meeste Montanaas hebben vervuild bloed en zouden dat vervuilde bloed niet langer mogen delen met patiënten in nood. Hetzelfde geldt voor andere staten waar het gebruik van de prikken hoog was.

 

De nieuwe wetgeving van Kmetz bouwt voort op House Bill 702 van de vorige sessie. Dat wetsvoorstel verbood discriminatie op basis van vaccinatiestatus, hoewel een deel ervan in december werd verworpen als ongrondwettelijk.

Andere voorstanders van HB 645 zijn Lola Sheldon-Galloway, vice-voorzitter van de House Human Services Committee. Sheldon-Galloway’s broer is een begrafenisondernemer die haar vertelde dat covid-injecties problemen veroorzaken met de doorbloeding.

“Ik ben een van de velen die geloven in het door God gegeven recht op medische vrijheid, namelijk toegang hebben tot genetisch ongewijzigd bloed in tijden van nood,” zei Jo Vilhauer, een inwoner van Miles City die HB 645 steunt. “Dit is een essentieel onderdeel van de gezondheidsautonomie.”

Volgens Dr. Michael Busch, directeur van het Vitalant Research Institute, ligt het werkelijke percentage bezoedeld bloed in de Verenigde Staten dichter bij 90 procent dan bij 80 procent, wat betekent dat slechts één op de tien donoren schoon en veilig bloed heeft.

Dit is een ernstig probleem omdat mensen die een bloedtransfusie nodig hebben daar veel langer op zullen moeten wachten – als ze er überhaupt al een kunnen krijgen, nu het grootste deel van de Amerikaanse bloedvoorraad vol zit met giftige spike-eiwitten en andere prik-ingrediënten.

Een probleem met HB 645 is dat er geen manier is om bloedmonsters te testen op spike-eiwitten of enig ander bewijs van vervuiling van de covid-prik. Het is dus een op vertrouwen gebaseerd systeem dat in het beste geval onpraktisch is.

Rep. Jodee Etchart (R-Billings), die het wetsvoorstel heeft ingediend, heeft Kmetz gevraagd te overwegen twee verschillende bloedbanken op te richten: één voor gevaccineerd bloed en één voor ongevaccineerd bloed. Kmetz zegt dat kiezers tegen dat idee zijn.

 

“We gaan dat niet overwegen,” zei Kmetz.

“Zoals het er nu naar uitziet, zal niemand in aanmerking komen, en zal dit wetsvoorstel zo snel ten onder gaan dat het niet eens de moeite waard is om het in te dienen,” reageerde Etchart op de onwaarschijnlijkheid dat HB 645 wordt aangenomen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

 https://www.frontnieuws.com/bezoedeld-bloed-80-van-de-bloedvoorraad-is-besmet-met-spike-eiwitten-van-mrna-prikken-geven-bloedbanken-per-ongeluk-toe/ 


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...