zondag 19 maart 2023

Drievoudig gevaccineerden waren goed voor 92% van alle “covid” sterfgevallen in 2022, blijkt uit factcheck

 maart 19, 2023   1962   7   

Afgelopen herfst publiceerde The Times (Verenigd Koninkrijk) een artikel over degenen die niet gevaccineerd zijn tegen het coronavirus en noemde hen een “wereldwijde bedreiging die verslagen moet worden”. Het blijkt dat dit stuk pertinent onjuist is, aangezien maar liefst 92 procent van alle “covid”-doden dat jaar viel bij mensen die drievoudig “gevaccineerd” waren voor het vermeende “virus”.

De persoon die dat artikel schreef, Ara Darzi, is lid van het Hogerhuis van het Verenigd Koninkrijk. En deze persoon is een leugenaar, die ten onrechte heeft verklaard dat de ongevaccineerden degenen zijn die sterven, terwijl in feite precies het tegenovergestelde waar is.

“De laatste fase in de strijd tegen Covid-19 is begonnen,” schreef Darzi. “In het hele Verenigd Koninkrijk worden 50-plussers opgeroepen zich dit najaar te laten vaccineren met een booster om hen te beschermen tegen een waarschijnlijke nieuwe golf van infecties deze winter. Maar hoeveel zullen dat accepteren?”

Darzi ging in het stuk verder met het hekelen van mensen met natuurlijke immuniteit, door hen te beschuldigen van het verspreiden van ziekten, terwijl hij de rest prees voor het krijgen van dubbele, drievoudige of in sommige gevallen zelfs viervoudige injecties, door te beweren dat zij degenen zijn die de wereld redden van de plaag.

Darzi deed de volgende beweringen, allemaal onwaar, in het stuk (dat zich overigens achter een betaalmuur verbergt, dus u kunt het niet in zijn geheel lezen zonder te betalen):

– De groeiende anti-vaccin beweging over de hele wereld is een bedreiging voor de volksgezondheid in het Verenigd Koninkrijk en elders.

F*ck jullie ineffectieve gezichtsmaskers, F*ck jullie frauduleuze dodelijke mRNA Pfizer & Moderna COVID gen-vaccin, F*ck jullie vaccinpaspoorten, F*ck jullie groene klimaatzwendel, F*ck jullie digitale ID & CBDC's

 

– Meer dan 3,7 miljoen mensen in Groot-Brittannië, of 6,4 procent van de bevolking, hebben zelfs geen enkele dosis van een vaccinatieprik gekregen.

– Weigeren zich te laten prikken voor covid verhoogt iemands risico op overlijden met 14 keer, en is een gevaar voor de rest van de samenleving.

– Op basis van gegevens van het Office for National Statistics (ONS) zijn duizenden sterfgevallen in verband gebracht met vaccinweigering.

Slechts één van deze opsommingen is gedeeltelijk correct: veel meer dan 3,7 miljoen Britten – 18,9 miljoen – hebben de prikken geweigerd. De rest is een regelrechte leugen uit – hoe zeggen ze dat in het Verenigd Koninkrijk? – Darzi’s aars.

Overheidsfunctionarissen logen, en mensen stierven

Volgens de eigen cijfers van de UK Health Security Agency (UKHSA) kwamen alleen al in Engeland 63,4 miljoen mensen in aanmerking voor vaccinatie per 3 juni 2022. Volgens diezelfde cijfers ontvingen 44,48 miljoen mensen een enkele dosis; 41,8 miljoen mensen ontvingen twee doses; en 32,9 miljoen mensen ontvingen drie doses.

Op basis van deze cijfers zeiden bijna 20 miljoen Britten “no way, Jose!” tegen de injecties, wat een veel hoger aantal is dan het aantal dat Darzi willekeurig koos om het te laten lijken alsof slechts een zeer klein percentage “fanatiekelingen” nee zei tegen de gevaarlijke medicijnen.

Hoewel dit alles waarschijnlijk niet schokkend is voor onze lezers, moet u niet vergeten dat er miljoenen anderen zijn die mainstream “nieuws” zoals dat van The Times opslokken alsof het feitelijk is.

Via Expose News.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/drievoudig-gevaccineerden-waren-goed-voor-92-van-alle-covid-sterfgevallen-in-2022-blijkt-uit-factcheck/

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER  https://www.frontnieuws.com/tag/vaccinbeschadigden/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...