dinsdag 21 maart 2023

FDF-vicevoorzitter Ubels haalt uit naar Klaus Schwab: ‘Hij zal alles bezitten en nooit insecten eten’

 

Klaus Schwab zegt tegen mensen dat ze insecten moeten eten, maar hij zegt ook dat je uiteindelijk niets zult bezitten en gelukkig zult zijn. 
Meneer Klaus Schwab zal alles bezitten en nooit insecten eten. Dat zei Jos Ubels, vicevoorzitter van Farmers Defence Force (FDF), bij het boerenprotest in het Zuiderpark in Den Haag.

Schwab zal arme mensen dwingen om insecten, nepvoedsel en ultrabewerkt voedsel met veel chemicaliën te eten. Deze mensen hebben geen andere keus, omdat ze geen ander voedsel kunnen betalen, benadrukte Ubels.

En door boerenbedrijven te sluiten, komt de voedselzekerheid in Nederland op het spel te staan, vervolgde hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Klimaatcommunisme

De Zweedse journalist Peter Imanuelsen zei dat dit dus eigenlijk communisme is, waarbij de overheid van de armen steelt en de rijken, die alle macht hebben, met rust laat.

Overal ter wereld staan we bekend als een vrij en democratisch land, maar dit lijkt inderdaad op het communisme, zei Ubels.

“Klimaatcommunisme,” voegde Imanuelsen toe.

Ik vind het echt schandalig

Eerder zei Ubels dat de politiek in Nederland ‘hartstikke ziek’ is. “Ze zitten daar allemaal voor het pluche, ze zitten daar allemaal voor zichzelf en ze zitten daar allemaal om belangrijk gevonden te worden.”

“Het enige wat ze doen, is bakken geld over de balk smijten. Het is niet te geloven. Ik kan er soms echt niet meer tegen. Het is verschrikkelijk. Ik vind het echt schandalig.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...