dinsdag 21 maart 2023

Vaccins werken niet, maskers werken niet: Alles wat de regering ons vertelde over COVID-19 was fout

maart 21, 2023  1949  19  

 

Joseph Curl vertelt ons in de Washington Times dat vaccins niet werken, maskers niet werken: alles wat de overheid ons vertelde over Covid-19 was fout. Ze vertelden ons dingen om ons te laten doen wat ze wilden, maar niets ervan was gebaseerd op wetenschap.

Weet u nog dat de regering u vertelde dat maskers effectief waren tegen COVID-19?

Jah, dat zijn ze niet.

Weet u nog dat de regering u vertelde dat vaccins voorkomen dat u het virus krijgt?

Jah, dat doen ze niet.

En weet u nog dat de regering u vertelde dat COVID niet uit een lab in Wuhan, China kwam? Nou, dat is wel zo. Wie zegt dat? De regering.

Het narratief van de voormalige president Donald Trump en president Biden is de afgelopen weken snel uit elkaar gevallen.

De New York Times publiceerde vorige week een stuk met de kop “De maskermandaten hebben geen resultaat opgeleverd. Zullen er lessen worden geleerd?” Het werd geschreven door Bret Stephens, een opiniecolumnist bij de Times die in 2013 een Pulitzerprijs voor commentaar won.

“De meest rigoureuze en uitgebreide analyse van wetenschappelijke studies naar de doeltreffendheid van maskers om de verspreiding van luchtwegaandoeningen – waaronder Covid-19 – tegen te gaan, werd eind vorige maand gepubliceerd. De conclusies waren ondubbelzinnig,” aldus Tom Jefferson, epidemioloog in Oxford en hoofdauteur.

“Er is gewoon geen bewijs dat ze – maskers – enig verschil maken,” zei hij tegen de journalist Maryanne Demasi. “Punt uit.”

Maar, wacht even. Hoe zit het met N-95 maskers, in tegenstelling tot chirurgische of stoffen maskers van mindere kwaliteit? “Maakt geen verschil, helemaal niets,” zei Jefferson.”

Ja, wacht even. Onderzoek na onderzoek in de eerste dagen van de pandemie bevestigde dat maskers werkten, wat wetgevers op elk niveau van de overheid ertoe aanzette om maskers verplicht te stellen. Maar Mr Jefferson zegt dat deze studies “niet gerandomiseerd” en “gebrekkig” waren.

 

Dus dat roept de vraag op: En de studie van Mr Jefferson? Ja. Hij en 11 collega’s voerden 78 gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken uit met in totaal 610.872 deelnemers in talrijke landen.

“Maskermandaten waren vanaf het begin een dwaalspoor,” schrijft Stephens. “Ze kunnen een vals gevoel van veiligheid hebben gecreĆ«erd – en dus toestemming om het semi-normale leven te hervatten. Ze hebben vrijwel niets bijgedragen aan de veiligheid zelf. Het Cochrane-rapport zou de laatste nagel aan deze doodskist moeten zijn.”

Ook deze week onderzochten onderzoekers de doeltreffendheid van lokale COVID-19 vaccinmandaten die in 2021 in de Verenigde Staten werden ingevoerd en ontdekten dat ze niet werkten.

“Deze mandaten legden ernstige beperkingen op aan het leven van veel burgers en ondernemers,” aldus de onderzoekers in een studie van het Mercatus Center van George Mason University. “Toch vinden we geen bewijs dat de mandaten effectief waren in hun beoogde doelen, namelijk het verminderen van COVID-19 gevallen en sterfgevallen.”

De onderzoekers evalueerden het District of Columbia, New York, Los Angeles, Boston, Chicago, New Orleans, Philadelphia, San Francisco en Seattle.

“Wij vinden geen bewijs dat de aankondiging of uitvoering van binnenshuis-vaccinatiemandaten in de genoemde steden een significant effect had op het gebruik van vaccins, COVID-19-gevallen of COVID-19-doden, en dit is grotendeels consistent voor alle Amerikaanse steden die het mandaat uitvoerden,” schreven de onderzoekers.

Toen COVID-19 begin 2020 op onze kusten arriveerde, kondigden leiders van grote steden – bijna altijd Democraten – grote lockdowns af, dwongen ze bedrijven te sluiten en sloten ze amusements- en sportgelegenheden. Ze verordenden ook dat iedereen maskers moest dragen. Toen er vaccins kwamen, vaardigden die leiders mandaten uit die miljoenen mensen verplichtten ze te nemen.

 

Zo zei de burgemeester van Philadelphia, Jim Kenney, een Democraat, in augustus 2021 dat de wetenschap aantoont dat maskers en vaccins de verspreiding zouden vertragen.
Maar onderzoekers vonden geen bewijs om dat te staven.

“Onze bevindingen zetten vraagtekens bij de doeltreffendheid van vaccinatiemandaten op stadsniveau,” vonden de onderzoekers. “Binnenhuis-vaccinmandaten veroorzaakten grote verstoringen voor veel individuen en bedrijven. New York City, bijvoorbeeld, ontsloeg 1.430 stadsmedewerkers omdat ze niet voldeden aan het vaccinatiemandaat. Uit een onderzoek bleek dat meer dan 90% van de restaurants in NYC melding maakte van klantgerelateerde problemen, zoals het verlies van klanten die bezwaar maakten tegen het mandaat, en 75% van de restaurants maakte melding van personeelsgerelateerde problemen. Dat is slechts een klein deel van de verstoringen die door de mandaten worden veroorzaakt.”

“De meeste voorstanders van de mandaten beweren dat de stijging van de vaccinatiegraad, en de daaruit voortvloeiende vermindering van de verspreiding van COVID-19, opweegt tegen de kosten van de verstoringen. Wij stellen echter vast dat de effecten van de mandaten op de beoogde resultaten statistisch gezien in geen enkele van de steden waar ze werden toegepast, statistisch waarneembaar zijn in alle gebruikte empirische strategieĆ«n,” aldus het rapport.

Vorige week ontdekten we dat de wereldwijde COVID-19 pandemie afkomstig was van een virologisch laboratorium van het communistische regime in China, volgens een nieuw document van het Amerikaanse ministerie van Energie dat onlangs aan belangrijke leden van het Congres en het Witte Huis werd verstrekt.

Weet u nog dat social media elke verwijzing daarnaar de kop indrukten? Pepperidge Farms weet het nog.

 

Dus nu weten we dat de regering niets wist over COVID-19. Ze vertelden ons dingen om ons te laten doen wat ze wilden, maar niets daarvan was gebaseerd op wetenschap.

En dat zou u doodsbang moeten maken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/vaccins-werken-niet-maskers-werken-niet-alles-wat-de-regering-ons-vertelde-over-covid-19-was-fout/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...