zaterdag 4 maart 2023

GEEN VLIEGREIZEN MEER: Globalisten willen (bijna) alle luchthavens tegen 2050 sluiten om de “klimaatveranderingsdoelen” te halen

december 21, 2022   4175   49  

 

Om het door globalisten beoogde “nul-emissie”-paradigma tegen het jaar 2050 te bereiken, moeten volgens onderzoekers van de Universiteit van Oxford en het Imperial College London bijna alle luchthavens in het Verenigd Koninkrijk volledig worden gesloten, schrijft Ethan Huff.

 

Volgens een rapport van deze twee scholen zullen, met uitzondering van Heathrow, Glasgow en Belfast, alle andere kleinere en lokale luchthavens tegen 2029 moeten verdwijnen om de oorlog tegen de “opwarming van de aarde” en de “klimaatverandering” uiteindelijk te winnen.

Luchtreizigers die na die tijd regionaal moeten overstappen van en naar de drie grotere luchthavens zullen de trein of de auto moeten nemen, omdat die door de globalisten worden beschouwd als veel betere vormen van vervoer voor het klimaat.

De enige manier waarop zelfs Heathrow, Glasgow en Belfast tussen 2029 en 2049 open kunnen blijven, is als alle andere luchthavens tegen 2029 worden gesloten, en als alle luchtvervoer binnen het VK wordt omgezet in grondvervoer. Als dat lukt, kunnen de Grote Drie tot 2049 openblijven.

Daarna, zo staat in het verslag, moeten alle luchthavens, inclusief de Grote Drie, definitief worden gesloten, zodat de inwoners vast komen te zitten waar ze zitten. Dit, zo wordt ons verteld, zal de planeet “afkoelen” en een klimaatutopie creëren.

“Om aan deze wettelijke verplichting te voldoen, stelt het rapport dat elke burger van het Verenigd Koninkrijk voor een aanzienlijke periode moet stoppen met het gebruik van vliegtuigen”,” meldt The Exposé over hoe de regeling in zijn werk gaat.

Om “koolstofnul” te bereiken moet het grootste deel van de wereldbevolking verdwijnen

Om volledig te voldoen aan de Climate Change Act zijn luchthavens niet het enige dat moet verdwijnen. In hetzelfde rapport staat dat het grote publiek moet stoppen met vliegen en met alles wat “uitstoot” veroorzaakt, ongeacht de energiebron.

 

Vleesconsumptie, bijvoorbeeld, zal ook moeten stoppen omdat het fokken van koeien voor rundvlees en schapen voor lammeren slecht is voor het milieu, beweren de globalisten. Genetisch gemodificeerde (GMO) sojabonen en maïs daarentegen, die in dodelijke chemicaliën moeten worden gedrenkt om te kunnen groeien, zijn goed voor het milieu en mogen blijven.

Tegen 2029 willen deze klimaatextremisten dat de mensen in het Verenigd Koninkrijk hun vleesconsumptie met 50 procent verminderen. De resterende 50 procent moet tussen 2030 en 2049 worden “uitgefaseerd”.

Na 2049 mogen er ook geen nieuwe gebouwen meer worden gebouwd. Vrijwel alles wat in de categorie economische activiteit valt zal moeten verdwijnen, wat ook betekent dat alle mensen – behalve de globalisten natuurlijk – ook zullen moeten verdwijnen om te voorkomen dat ze hun bestaan uitstoten en het beoogde globalistische utopia vervuilen.

“Het onderliggende punt is dat alle activa die koolstof gebruiken in 2050 in wezen nul waarde zullen hebben,” stelt het rapport. “Dit kan op zijn beurt een groter gebruik in de aanloop naar 2050 stimuleren – bijvoorbeeld door de komende 30 jaar in een veel hoger tempo nieuwe gebouwen neer te zetten, in de wetenschap dat de bouw daarna moet stoppen.”

Het rapport is overigens uitgebracht in 2019, vlak vóór covid. In veel opzichten dient het als een blauwdruk voor wat nog moet komen, die wordt gekatalyseerd door de wereldwijde omwenteling die de wereld is opgedrongen in naam van de bestrijding van de “pandemie”.

“Het is mogelijk dat de gebeurtenissen van de afgelopen tweeënhalf jaar deel uitmaken van een grotere, meer sinistere agenda die nog maar net begonnen is”, aldus The Expose.

 


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/geen-vliegreizen-meer-globalisten-willen-bijna-alle-luchthavens-tegen-2050-sluiten-om-de-klimaatveranderingsdoelen-te-halen/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...