zaterdag 4 maart 2023

Voormalig Greenpeace voorzitter waarschuwt: “De wereldelite heeft een zelfmoordpact om de wereldbevolking te verminderen” Zij hebben “een doodswens” en voeren die op ons allen uit

 augustus 10, 2022   6439   20  

 

Wij hebben allemaal de verhalen gehoord over overbevolking en een dreigende crisis die dat met zich mee kan brengen. In veel verhalen wordt gezegd dat er kwaadaardige mensen rondlopen die daar zo in geloven dat zij actief proberen de bevolking terug te dringen met verschillende vormen van beleid en mogelijk zelfs via snode middelen, schrijft Tom Williams.

U herinnert zich misschien nog de Georgia Guides Stones die onlangs opgeblazen werden, waar de lokale bevolking de schuld gaf aan samenzweringstheorieën en dit idee van ontvolking propageerde. Een van de kernpunten van de Georgia Guide Stones was: “Handhaaf de mensheid onder de 500.000.000 in eeuwig evenwicht met de natuur.”

Velen in de mainstream “linkse” media zijn ook op dit idee gesprongen. Laat nooit een goede crisis verloren gaan om nog meer overheidscontrole te bereiken. Correct? Zie de linkse prediker Bill Maher in zijn “New Rule” segment – “Let the Population Collapse,” in de video hieronder, in een poging u bang te maken om dit ideologische ontvolkingsbeleid te aanvaarden.

                  Video Link: https://youtu.be/HB97iwcm_Qc

Anderen zeggen dat de “bevolkingscrisis” een oplichterij is. Voormalig Greenpeace voorzitter Dr. Patrick Moore zegt dat de elites een “zelfmoordpact” hebben om de wereldbevolking te verminderen. Hij zegt verder: “Wij hebben nu te maken met een situatie waarin een enorm aantal zeer machtige organisaties en elites op internationaal en op nationaal niveau oproepen tot een beleid dat in feite een zelfmoordpact is. Eigenlijk een soort doodswens.”

Zie in de video hieronder, waar Dr. Patrick Moore in detail ingaat op deze plannen, wat de ideologische doelen dan wel ontvolking mogen zijn, maar het is ook een plan om geld te verdienen.

 

Video Link: https://rumble.com/v1dm5yr-fmr.-greenpeace-president-says-the-elites-have-a-suicide-pact-to-reduce-the.html

Maar wat zeggen de gegevens over de wereldbevolking?

Sinds het midden van de vorige eeuw is de wereldbevolking sterk toegenomen. Hoewel een groot deel van die groei geconcentreerd is geweest in China en India, verwachten de onderzoekers dat de volgende groeigolf in Afrika zal plaatsvinden. Vanaf 2019 krijgt de gemiddelde vrouw in Niger bijvoorbeeld meer dan zes kinderen in haar leven.

Aan het andere eind van dit spectrum staan een aantal landen die vanuit bevolkingsoogpunt lijken te krimpen. Om wat licht te werpen op deze enigszins verrassende trend, hebben wij de top 20 van landen naar bevolkingsafname gevisualiseerd. Bekijk dit in de grafiek hieronder en leer meer met een tabel waarin alle landen in tabelvorm hier staan.


Het huidige denken van onze “elite” deskundigen zegt ons dat de bevolking tegen het jaar 2100 wereldwijd zal pieken tot ongeveer 10 miljard op de planeet. Zie dit in de grafiek hieronder en leer er meer over.


De volgende grafiek laat zien waar de bevolkingsgroei vandaan zal komen. De winnaar (of verliezer zo u wilt) zal Afrika zijn, als de huidige trend doorzet. Alle andere regio’s zullen bijna stagneren of afnemen.


Sommigen geloven dat onze bevolking al gestopt is met groeien, vanwege misleidende koppen in de media over dalende geboortecijfers. Het tempo van de bevolkingsgroei en de gemiddelde gezinsgrootte zijn aan het krimpen, maar het totale aantal mensen dat er elk jaar op de planeet bijkomt, is tot voor kort in feite toegenomen.

In 1950 bijvoorbeeld bedroeg de wereldbevolking 2,5 miljard en groeide met 1,9% per jaar, wat een absolute toename van ongeveer 47 miljoen mensen betekende. Vandaag is de groei minder dan 1% per jaar, maar omdat onze totale bevolking meer dan drie keer zo groot is, is de absolute jaarlijkse toename meer dan 60 miljoen mensen per jaar.

 

Misschien hebben de vruchtbaarheidsmodellen van deze deskundigen het bij het verkeerde eind. Het is mogelijk dat wij de bevolkingsgroei overschat hebben. Volgens een model met lage vruchtbaarheidscijfers zouden wij de wereldbevolking tegen het jaar 2100 met één miljard kunnen zien afnemen. Zie dit in de grafiek onder deze vruchtbaarheidscijfers en leer er hier meer over.


Maar zelfs het bovenstaande model met lage vruchtbaarheidscijfers gaat ervan uit dat alles goed zal komen op de planeet aarde. Dit kan een verkeerde veronderstelling zijn. Denk eens aan enkele van de volgende scenario’s die de dynamiek van de wereldbevolking zouden kunnen veranderen.

– Wat als een echte ernstige pandemie de wereld treft, waardoor de bevolkingsgroei sterk afneemt? Zou dit zich niet zelfs kunnen uitbreiden tot andere natuurrampen?

– De wereld heeft betrekkelijke vrede gekend sinds na de Tweede Wereldoorlog. Wat als geopolitieke zorgen uitlopen op conflicten (oorlog) die ontvolking veroorzaken, zoals in het verleden is gebeurd?

– Als de wereldeconomie door wanbeheer (of snode bedoelingen) ineenstort, zouden economische moeilijke tijden dan een daling van het vruchtbaarheidscijfer kunnen veroorzaken? – naarmate gezinnen ervoor kiezen nog minder kinderen te krijgen.

– Zoals de technologie in de 20e eeuw de gezinsdynamiek veranderde, zou de technologische vooruitgang van seksrobots er misschien toe leiden dat mensen zich met virtuele in plaats van met echte sekspartners inlaten. Zou dit de vruchtbaarheidscijfers nog lager kunnen drijven dan de scenario’s met de laagste vruchtbaarheidscijfers?

Misschien kunt u nog andere scenario’s bedenken die de wereldbevolkingsdynamiek zouden kunnen veranderen. Elon Musk, die vaak tegen veel mainstream ideeën ingaat, suggereert dat de grootste bedreiging voor de mensheid bevolkingsafname is – niet overbevolking. Zie zijn commentaar in de video hieronder.

 

                 Video Link: https://youtu.be/44Klhl81K7g

Moeten wij toestaan dat onze elites en politieke leiders voor God spelen en ons vertellen, en erger nog, dat zij de wereldbevolking mogen beheren – gezien hoe “goed” zij andere problemen in de wereld hebben beheerd? Geef ons uw mening in het commentaarveld hieronder over de vraag of wij vandaag de dag een overbevolkingsprobleem op de planeet hebben.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/voormalig-greenpeace-voorzitter-waarschuwt-de-wereldelite-heeft-een-zelfmoordpact-om-de-wereldbevolking-te-verminderen-zij-hebben-een-doodswens-en-voeren-die-op-ons-allen-uit/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...