vrijdag 24 maart 2023

Great Reset: zo ziet een ’15-minutenstad’ er dus uit


Overal ter wereld veranderen steden in zogeheten 15-minutensteden, waarbij alles wat je nodig hebt op loop- of fietsafstand is, in lijn met de plannen van het World Economic Forum.

Oud-provinciaal parlementslid Randy Hillier uit Canada krijgt veel vragen over 15-minutensteden. Onlangs liet hij aan Bright Light News zien hoe deze steden eruitzien, aan de hand van een kippenhok.

Inwoners van de 15-minutenwijk of -stad zitten niet opgesloten, maar kiezen ervoor om te blijven. Alles wat ze nodig hebben in hun leven bevindt zich in hun 15-minutenwijk. Water, voer. Ze bezitten niets, maar ze zijn uitzonderlijk gelukkig.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Angstaanjagend

En hoe gelukkiger ze zijn, hoe meer eieren ze produceren. Ik neem alles wat ze produceren en toch blijven ze produceren, zei Hillier.

Hij voegde toe dat huizen in 15-minutenwijken erg op elkaar lijken. “En ze zijn gelukkig. Ik krijg alles wat ze produceren. Ze zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen, maar ze vinden de buitenwereld zo angstaanjagend dat ze nooit weggaan.”

Geen hek

“Ik hoef er geen hek omheen te plaatsen. Er is maar één baas en die baas zorgt dat ze alles krijgen wat ze nodig hebben.”

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen voegt toe: “Zo handig, zo efficiënt, zo ‘rationeel’! Wie kan daar nou tegen zijn?”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...