vrijdag 24 maart 2023

Top 12 meest inflammatoire voedingsmiddelen, medicijnen en ingrediënten die u ten koste van alles moet VERMIJDEN

 Dinsdag 21 maart 2023 door: S.D. Wells

Tags : slecht etenslechte gezondheidbadmedicineGevaarlijkGevaarlijke geneeskundeGriepschotenFluoridevoedselwetenschapvoedselvoorzieningfrankenfoodglutenGGO-maïsGGO-sojakruideniergezondheidswetenschapontstekingjunkfoodoliënstop met het eten van gifgiftige ingrediëntenvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

19KWEERGAVEN

 

(Natural news) Inflamatie (chronische ontsteking) is de hoofdoorzaak van bijna elke ziekte en aandoening die we tegenwoordig kennen. De meeste van deze chronische problemen zijn te voorkomen, te behandelen en te genezen met natuurlijke remedies, maar de meeste Amerikanen hebben hiervan GEEN IDEE dankzij het moderne medische industriële complex, Big Pharma, Big Media, Google, sociale media en massale censuur van deze waardevolle natuurlijke informatie.

Chronische ontsteking is een langzame langdurige ontsteking die maanden of jaren aanhoudt. De effecten variëren en kunnen permanent letsel veroorzaken en het vermogen beïnvloeden van het lichaam om zichzelf te herstellen. Reumatoïde artritis is een perfect voorbeeld van chronische ontstekingen. Het is een auto-immuunziekte die de gewrichten aanvalt en pijn en schade veroorzaakt.

Voor de hand liggende symptomen van chronische ontsteking zijn roodheid, zwelling, hitte, pijn en functieverlies. Langetermijneffecten kunnen ook DNA-schade en kanker omvatten. De meeste mensen die als zwaarlijvig worden beschouwd, lijden dagelijks aan chronische ontsteking (CI). Andere ziekten die hiermee verband houden zijn hart- en vaatziekten, inflammatoire darmaandoeningen, astma en psychische aandoeningen (depressie).

Meer dan 50% van alle sterfgevallen wereldwijd wordt toegeschreven aan chronische ontstekingsziekten

Voor de hand liggende symptomen van chronische ontsteking zijn roodheid, verdeeldheid, hitte, pijn en functieverlies. Langetermijneffecten kunnen ook DNA-schade en kanker veroorzaken. De meeste mensen sterven als zwaarlijvig, dagelijks aan chronische ontsteking (CI). Andere ziekten die verband houden met CI zijn hart- en gezondheidsproblemen, inflammatoire darmaandoeningen, astma en psychische aandoeningen (depressie).

Problemen met slapen? Dat is ook te danken aan CI. Suizen je oren constant, alsof je net terugkomt van de eerste rij bij een rockconcert? Ben je altijd moe? Last van zure reflux? Hoe zit het met je stemmingen - springen ze rond, op en neer, met depressie en angst vermengd? Het is waarschijnlijk een bijproduct van Chronische Inflammatie. Wat eraan te doen?

De meeste ontstekingsmiddelen, medicijnen en ingrediënten die u ten koste van alles moet vermijden :

#1. Geraffineerde suikers (wit) en HFCS

#2. Geraffineerde zaad- en plantaardige oliën, waaronder koolzaadolie (Canola)

#3. Gluten

#4. GGO-maïs en soja

#5. Gefluorideerd (kraan)water (veroorzaakt kanker, broze botten en een lager IQ)

#6. MSG (monosodium glutamate)

#7. Aspartaam

#8. Griep prikken (multidosisen bevatten hoge doses kwik)

#9. Covid-19 mRNA prikken

#10. Overmatig gebruik van alcohol

#11. Gedeeltelijk gehydrogeneerde oliën

#12. Gehomogenizeerde  melkvetten - hormonen verhogen het risico op kanker, bacteriën verzwakken het immuunsysteem, ontbrekende enzymen veroorzaken spijsverteringsproblemen, antibiotica creëren pathogene ontwikkeling en veroorzaken allergieën bij gevoelige consumenten, bevatten vaak additieven en conserveermiddelen die ontstekingen veroorzaken, conventionele koeien eten GGO-voer en er wordt veel gebruik gemaakt van pesticiden op fabrieksboerderijen.

Overweeg vitamines en supplementen die Chron.Inflammatie helpen verminderen en verminder dagelijkse ontsteking in het algemeen. Overweeg vitamine C, D en zink in te nemen. Omega 3-vetzuren zijn ook belangrijk, uit visolie, hennepolie of MCT-olie. Kurkuma en knoflook hebben ook fenomenale ontstekingsremmende effecten. Zorg er ook voor dat u dagelijks traint, zelfs voor slechts 15 minuten. Krijg die hartslag omhoog en verbrand die calorieën.

Het elimineren van ontstekingen is een dagelijkse strijd, maar het is niet zo moeilijk om te winnen, als je eenmaal weet wat de belangrijkste boosdoeners zijn en wat je uit je dagelijkse inname moet verwijderen. Onthoud ook dat uw huid en longen organen zijn, dus pas op voor chemicaliën in producten voor persoonlijke verzorging, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, cosmetica, kaarsen en luchtverfrissers. Dit kan ook een grote bijdrage leveren aan CI, vooral als het regelmatig wordt gebruikt.

Stem uw voedselnieuwsfrequentie af op FoodSupply.news om updates te krijgen over meer giftige voedingsmiddelen die chronische ontstekingen veroorzaken en bijna alle ziekten en aandoeningen veroorzaken die u kunt voorkomen door ze te vermijden met schoon voedsel en gefilterd water.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

NaturalNews.com

TheEpochTimes.com

https://www.naturalnews.com/2023-03-21-top-12-most-inflammatory-foods-medicines-ingredients.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...