zaterdag 18 maart 2023

Kolonel over oorlog in Oekraïne: ‘De waarheid komt nu eindelijk naar buiten’


De Oekraïners worden verpletterd. Zelfs de Washington Post en de New York Times publiceren nu eindelijk de waarheid. Dat zei gepensioneerd kolonel Douglas Macgregor in de show van Tucker Carlson.

De Oekraïense verliezen zijn afschuwelijk. We hebben gezien hoe de Russen drie afzonderlijke legers hebben verwoest die de Oekraïners hebben opgebouwd, aldus Macgregor. Amerikaanse functionarissen schatten dat er inmiddels zo’n 100.000 Oekraïense militairen zijn gesneuveld, waaronder de meest ervaren soldaten.

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Deze oorlog is niet gestart door Rusland’

“Iedereen begint zich af te vragen wat er werkelijk aan de hand is,” zei de kolonel.

“De waarheid komt naar buiten, namelijk dat deze oorlog niet is gestart door Rusland. Dat Rusland ons gesmeekt heeft om Oekraïne niet de NAVO in te sleuren. We negeerden Rusland. En de Russen hebben heel duidelijk te kennen gegeven dat ze hun nationale belangen zouden verdedigen. Ze wilden dat Oekraïne neutraal zou blijven.”

Dit is een ramp voor de NAVO

Macgregor waarschuwde eerder dat Rusland rechtstreeks kan worden aangevallen als Oekraïne bij de NAVO komt. “Dat zal Rusland niet toestaan. De Russen kunnen niet anders dan vechten tot het einde.”

“Dit is een ramp voor de NAVO,” benadrukte hij. “De NAVO gaat dit niet overleven en uit elkaar vallen. Dat gebeurt achter de schermen al. En Duitsland zit er middenin. De Duitsers zitten net als de meeste andere Europeanen absoluut niet te wachten op een oorlog met Rusland.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...