zondag 12 maart 2023

Nergens heen te vluchten? Spike-eiwit shedding, 5G brengt de mensheid in gevaar, vooral de ongevaccineerden

 november 21, 2021  33500   24  

 

Het is een onbetwistbaar feit dat met mRNA geïnjecteerde personen spike-eiwitten via shedding (uitscheiding) overdragen op iedereen in hun omgeving, in het bijzonder de ongevaccineerden. Pfizer heeft dit fenomeen in zijn eigen documenten toegegeven. Dr. Luigi Warren, een van de pioniers van de injecteerbare mRNA-technologie, heeft ook toegegeven dat shedding een reëel verschijnsel is. We weten ook dat er zelfverspreidende vaccintechnologie bestaat die zich van mens of dier naar mens of dier verspreidt, gewoon door in de nabijheid te zijn van een “gevaccineerd” mens of dier, schrijft Thecovidblog.com.

Minder mensen zijn bekend met de verbanden tussen COVID-19, “vaccins” en 5G-technologie. De mainstream media doen al deze verbanden af als “samenzweringstheorie”. Maar de meeste mensen begrijpen dat straling in het algemeen slecht voor hen is, specifiek omdat het kanker veroorzaakt. De vijfde generatie breedbandtechnologie (“5G”) werd van 2019 tot 2021 wereldwijd uitgerold “zonder de risico’s voor de menselijke gezondheid en het milieu te onderzoeken“.

Miljoenen mensen over de hele wereld kozen ervoor om in 2021 te worden geïnjecteerd met experimentele mRNA en virale vector-DNA-serums. Anderen werden tot injecties gedwongen om hun baan te redden, voor het “recht” om te reizen en een normaal leven te leiden, of om een andere vreemde reden. Maar een vocale minderheid in de Westerse wereld kiest voor het behoud van hun natuurlijke menselijkheid. Helaas wordt het steeds moeilijker voor zuivere, natuurlijke mensen om die status te behouden. Vergiftiging is de vijand van de ongevaccineerden. 5G is de vijand van de hele mensheid.

Postmenopauzale bloeding na blootstelling aan spike

Verhalen over blootstelling aan spike-eiwitten via shedding, en de daaropvolgende symptomen, zijn verontrustend en ingrijpend. Ongevaccineerde vrouwen die leven met en/of seks hebben met gevaccineerde mannen, sluiten vanaf dat moment in wezen de mogelijkheid uit om kinderen te krijgen. In feite zetten vrouwen die ongevaccineerd zijn en werken tussen een beroepsbevolking die wel gevaccineerd is, hun vermogen om zich voort te planten op het spel.

Tenminste één vrouw meldde onlangs dat ze zich “raar en duizelig” voelde nadat ze seks had gehad met haar vriend die wel gevaccineerd was. Trollen vertelden haar onmiddellijk dat ze een zwangerschapstest moest laten doen en maakten verschillende andere flauwe grappen. Maar de situatie is duidelijk iets om in de gaten te houden in deze surrealistische tijden.



Veel vrouwen melden vreemde menstruaties na blootstelling via shedding. Toegegeven, we kennen dit probleem al een tijdje. Maar het is duidelijk veel voorkomend en wijdverspreid, misschien treft het elke vrouw in de Westerse wereld. Bloeden na de menopauze is blijkbaar heel gewoon. Vrouwen van wel 70 jaar oud krijgen plotseling weer menstruaties nadat ze in de buurt van gevaccineerde mensen zijn geweest.

 




Volgens de Cleveland Clinic is bloedverlies na de menopauze een teken van baarmoederkanker, baarmoederhalskanker en/of baarmoederpoliepen. De Mayo Clinic zegt dat bloedingen na de menopauze niet normaal zijn en onmiddellijk geëvalueerd moeten worden. Dr. Gina Mantia-Smaldone van het Fox Chase Cancer Center laat bloeden na de menopauze klinken als een zeker teken van levensbedreigende problemen.

We weten dat de injecties het natuurlijke vermogen van het lichaam om verschillende vormen van kanker te bestrijden, afremmen. Dr. Craig Wax, een huisarts in New Jersey, werd van Twitter verbannen enkele uren nadat hij een verband suggereerde tussen mRNA en virale vector DNA injecties, en kanker. Hij is nu op zijn minst de derde arts die we op dit blog hebben besproken die dezelfde conclusie trekt.


Na blootstelling hoofdpijn, hartproblemen en meer

Er zijn geen grenzen aan wat er wel of niet met je kan gebeuren na blootstelling aan spike-eiwit via shedding. Natuurlijk aarzelen veel mensen om er zelfs maar over te praten uit angst voor demonisering.

Een ongevaccineerde man beschreef “stekende” gevoelens in zijn hart nadat hij in de buurt van zijn gevaccineerde vriendin was geweest. De vriendin kreeg zelf hartproblemen na de injectie.

Tenminste twee ongevaccineerden meldden niesbuien “alsof je pepperspray inademt” in de buurt van mensen met een vaccinatie.

Er zijn ook menstruatieproblemen bij jonge vrouwen die via shedding aan spike-eiwitten zijn blootgesteld.


5G – de tweede belangrijke oorzaak van toevalligheden

Dr. Riina Bray is een Canadese arts en milieuwetenschapper. Ze waarschuwde de wereld al in 2015 over 4G-technologie en de schade die elektromagnetische velden aanrichten aan al het leven op aarde. Meer recent (2019) sprak ze over wat er gebeurde met mensen die in landen wonen waar 5G al was uitgerold. Hoofdpijn, vermoeidheid, oorsuizingen, hartproblemen, problemen met het zenuwstelsel, enz. zijn/waren de meest voorkomende symptomen van overmatige blootstelling (“microgolfziekte”) aan 5G-straling.

https://www.frontnieuws.com/nergens-heen-te-vluchten-spike-eiwit-shedding-5g-brengt-de-mensheid-in-gevaar-vooral-de-ongevaccineerden/

Natuurlijk weet iedereen die dit blog regelmatig leest dat slopende hoofdpijn, hartproblemen en neurologische stoornissen (problemen met het zenuwstelsel) ook allemaal veel voorkomende bijwerkingen zijn van de mRNA en virale vector DNA injecties. Deze symptomen komen ook overeen met de mainstream verhalen met betrekking tot COVID-19.

Verder meldden zelfs de mainstream media dat tienduizenden mensen last hebben van tinnitus (suizen in hun oren) na de injectie. Dus 5G en alle andere elektromagnetische straling waaraan de Westerse bevolking wordt blootgesteld, veroorzaken dezelfde medische problemen als de injecties en het zogenaamde COVID-19. Dat is met opzet zo.

Verizon lanceerde zijn eerste 5G-netwerken in vier Amerikaanse steden in oktober 2018. Twee van die steden waren Los Angeles en Houston. In nog een ander toeval waren Houston en Los Angeles twee van de zwaarst getroffen Amerikaanse steden voor zogenaamde COVID-19-gevallen in 2020. Maar New York was het epicentrum van alles wat met COVID te maken had in 2020.

CBS Channel 2 in New York meldde in 2017 dat er in de hele stad duizenden “mysterieuze torens” werden opgericht in de buurt van locaties voor openbaar vervoer. Regelgevers weigerden te antwoorden op vragen van verslaggevers over welk doel de torens dienen.

                 Video Link: https://youtu.be/pvuzlDnFsik

Het is nog een toeval dat Wuhan, China een van de eerste 5G-demonstratiezones ter wereld lanceerde, en COVID-19 zichzelf via Wuhan aan de wereld voorstelde.

5G effecten in de echte wereld

Er zijn hier twee onbetwistbare feiten. De Verenigde Staten waren voor het grootste deel van 2020 in lockdown toen 5G-masten in het hele land werden opgericht. Ten tweede viel de COVID-19 “pandemie” perfect samen met de massale inzet van 5G-technologie.

Een abonnee van The COVID Blog stuurde ons een boek getiteld Magnetobiology van professor Vladimir M. Binhi. We wisten al dat 5G uitzendt op de 60 GHz frequentieband. Professor Binhi maakte duidelijk dat zuurstofmoleculen destabiliseren op de 60 GHz frequentie, waardoor het voor hemoglobine in menselijk bloed onmogelijk wordt om deze moleculen te absorberen. Met andere woorden, een paar keer diep inademen van deze gecompromitteerde lucht veroorzaakt zuurstoftekort in het bloed, wat leidt tot hypoxemie en/of zuurstofgebrek.

Hoesten, kortademigheid, schommelingen in de hartslag, enz. zijn allemaal tekenen van zuurstofgebrek in het bloed. Nogmaals, dit zijn ook symptomen van het zogenaamde COVID-19. Maar het meer dringende probleem met 5G is kanker. In een persbericht van de Wereldgezondheidsorganisatie (“WHO”) uit 2011 werd verklaard dat radiofrequente elektromagnetische velden mogelijk kankerverwekkend zijn voor mensen. Maar de WHO heeft deze straling alleen geclassificeerd als een kankerverwekkende stof van groep 2B om mogelijke rechtszaken en tegenreacties te voorkomen.

Smartphones in het algemeen zijn gevaarlijk voor de menselijke gezondheid. Een meta-analyse uit 2010 gepubliceerd in het Journal of Clinical Oncology vond “een schadelijk verband tussen telefoongebruik en tumorrisico.” Een studie uit 2014 gepubliceerd in het peer-reviewede studie Occupational & Environmental Medicine concludeerde dat er “een mogelijk verband was tussen zwaar mobiel telefoongebruik en hersentumoren.”

Een casestudy uit 2013 van vier vrouwen tussen 21 en 39 jaar toonde aan dat ze allemaal borstkanker ontwikkelden nadat ze gedurende meerdere jaren meer dan 10 uur per dag smartphones in hun beha droegen.

Dus we zijn hoe dan ook verdoemd?

Becker’s Hospital Review schat dat ongeveer 60% van de Amerikanen vanaf 18 november “volledig gevaccineerd” zijn. Niemand weet hoe lang gevaccineerde mensen na hun injecties nog shedden. Maar anekdotische verslagen suggereren dat het effect een jaar of langer zou kunnen aanhouden.

Tech Republic meldt dat 80% van de VS 5G-dekking heeft, maar dat slechts 12% van de consumentenapparaten 5G-compatibel is. Hoe dan ook, uit een Pew-enquête van april 2021 bleek dat 85% van de Amerikanen smartphones bezit met ten minste 4G-technologie. Het is ook een feit dat zowel de mRNA- als de virale vector-DNA-injecties grafeenoxide bevatten, een sterke radiofrequentietransmitter.

We gaan uiteindelijk allemaal dood. Dat hoort bij het mens zijn, net als socialiseren met andere mensen. Maar op dit punt moet je zeer selectief zijn in sociale interacties als je deze menselijke ervaring wilt verlengen.

Deze blogger verklaarde een paar weken geleden dat hij zijn familie gaat zien tijdens de feestdagen ondanks dat ze allemaal gevaccineerd zijn. Dat betekent Kerstmis, maar niet Thanksgiving. En voor het bezoek zullen super dosissen vitamine D3, zink en witte dennennaald thee gedronken worden. Nog een kop thee zal worden gedronken bij mijn thuiskomst.

Deze blogger heeft het ook gehad over zijn jaren van de radar leven, het eten van verse vis, wilde kruiden en het inademen van berglucht voor bijna meer dan vier jaar. Die tijd verlengde waarschijnlijk mijn levensduur door weg te zijn van steden en alle straling. Maar mensen zijn van nature sociale wezens. Nu zijn we gedwongen om het grootste deel van de mensheid te vermijden voor ons eigen welzijn. We kunnen niet eens normaal socialiseren, want nu is de eerste vraag: “Ben je zuiver of GMO?”

Het enige wat je kunt doen is de gevaren beperken en de beste beslissingen nemen voor jezelf en je familie. Er zijn minstens 20 Orgonite piramides in het huis van deze blogger. Men zegt dat ze straling absorberen. Ontdoe je van magnetrons. Leg nooit een smartphone aan je oor en slaap er nooit naast. Gebruik oordopjes en bel alleen iemand als het echt nodig is. Gebruik nooit smartphones in afgesloten ruimtes zoals auto’s. Dat is hetzelfde als in een magnetron zitten.

De Zombie Apocalyps is hier, net zoals de Centers for Disease Control (CDC) heeft voorspeld. De CDC publiceerde letterlijk een roman waarin “lezers Todd, Julie, en hun hond Max volgen als een vreemde nieuwe ziekte zich begint te verspreiden en gewone mensen in zombies verandert.” Met dank aan commentator “Car” die ons hierop wees. Hier zijn we dan. Ik hoop dat je je al die tijd hebt voorbereid.

Blijf waakzaam en bescherm je vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/nergens-heen-te-vluchten-spike-eiwit-shedding-5g-brengt-de-mensheid-in-gevaar-vooral-de-ongevaccineerden/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...