zondag 12 maart 2023

VIP Elite paniek als Neurenberg 2.0 proces voor “misdaden tegen de mensheid” werkelijkheid wordt

maart 8, 2023   11945   63 

 

Er worden voorbereidingen getroffen voor processen voor misdaden tegen de mensheid bij het Internationaal Strafhof in Den Haag, volgens een insider van het ICC die onthult dat sleutelfiguren van het globalistische establishment zullen worden geofferd op het altaar van de publieke verontwaardiging voor hun misdaden in de mislukte Covid plandemie van de elite, schrijft Newspunch.

De globalistische elite heeft de afgelopen drie jaar voor de meerderheid een hel gemaakt, maar wij hebben stand gehouden, onze waardigheid behouden en hun leugens één voor één ontmaskerd. Nu onze mishandelaars in het nauw zijn gedreven, worden ze gedwongen hun leugens toe te geven. En ze willen dat wij hen vergeven en vergeten.

Maar dat gaat niet gebeuren. Echt niet. De mensen worden wakker. En omdat ze wakker worden en beseffen dat de nachtmerrie van de afgelopen drie jaar opzettelijk is gecreëerd door de globalistische elite, staan de mensen op en eisen ze gerechtigheid.

Dit heeft ertoe geleid dat de elite begrijpt dat zij een paar van haar eigen mensen onder de bus moet gooien om de massa tevreden te stellen. En hoewel het verheugend zal zijn om hoofdrolspelers van de Covid plandemie te zien terechtstaan op beschuldiging van misdaden tegen de mensheid, is het goed om in gedachten te houden dat we dit al eerder hebben meegemaakt toen de nazi-leiders van het Derde Rijk in Neurenberg werden berecht.

In totaal werden 199 beklaagden berecht, 161 veroordeeld en 37 ter dood veroordeeld wegens misdaden tegen de mensheid en oorlogsmisdaden. Maar de dood van deze hoofdrolspelers van het Derde Rijk betekende niet het einde van het nazisme. Het was gewoon een list voor de elite om de controle te behouden. Uiteindelijk hebben de nazi’s het gewoon opnieuw geprobeerd onder een nieuwe vermomming.

Nazi-wetenschappers en -artsen werden geëxporteerd naar de Verenigde Staten en Europa werd overspoeld door globalistische organisaties met kinderen en kleinkinderen van de nazi-leiders. Schwab, Soros en EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen zijn slechts enkele voorbeelden van globalistische leiders met rechtstreekse banden met het nazi-leiderschap dat zogenaamd in Neurenberg werd uitgeroeid. En deze globalistische leiders zetten hun werk voort in een nieuwe vermomming.

Gezien de mislukkingen van Neurenberg moeten we leren van de geschiedenis en ervoor zorgen dat deze keer de echte misdadigers ter verantwoording worden geroepen voor misdaden tegen de mensheid. Het bewijs voor een veroordeling is er al. Wij hebben onze zaak tegen onze misbruikers methodisch opgebouwd, dossiers aangelegd van hun misstappen en bekentenissen, sinds zij zo arrogant werden te denken dat zij ons onze vrijheden konden ontnemen en het hele menselijke ras konden onderwerpen.

 

Er is genoeg bewijs dat belangrijke spelers al die tijd precies wisten wat ze deden. Daartoe behoren Bill Gates, Anthony Fauci, Klaus Schwab en Big Pharma CEO’s waaronder Stephane Bancel van Moderna en Albert Bourla van Pfizer. Deze figuren zullen zich in Neurenberg 2.0 niet kunnen verdedigen met “ik volgde slechts orders op”.

Er is ook genoeg bewijs dat politici in elk door het World Economic Forum geïnfiltreerd land precies wisten wat er aan de hand was. En het bewijs blijft aan het licht komen. Deze week gaf journaliste Isabel Oakeshott in het Verenigd Koninkrijk meer dan 100.000 gelekte Whatsapp-berichten door aan de Telegraph, waaruit bleek dat hoge regeringsministers bespraken wanneer zij de volgende variant zouden “inzetten” om het publiek “de stuipen op het lijf te jagen.”

De privéberichten van minister van Volksgezondheid Matt Hancock onthullen dat de Britse regering “de nieuwe variant inzet” om mensen te intimideren om het vaccin te nemen. Vertel me hoe dit verschilt van het gedrag van terroristen?

Hier is Matt Hancock die dagen na het versturen van deze berichten live op televisie verschijnt en de natie voorliegt op de meest schaamteloze, psychopathische manier die je je kunt voorstellen.

Matt Hancock zei ook dat Bill Gates mij iets schuldig is gezien “hoeveel mensen ik zijn chips laat inspuiten.”


Natuurlijk zijn de mainstream media in volle schadebeperkingsmodus en proberen ze uit te leggen dat Hancock een “grapje” maakte.

Onze folteraars en kwelgeesten willen dat we dit en nog veel meer vergeten. Maar miljoenen zijn niet bereid – om niet te zeggen niet in staat – om dat te doen. Maar dat zal niet gebeuren. We kennen hun spel. En we zijn beter dan ooit voorbereid om hen ter verantwoording te roepen voor hun misdaden.

 

Vergis u niet, de mensen worden wakker. De regering Biden betaalde beïnvloeders om het vaccin te promoten tijdens de Covid-jaren als onderdeel van de hersenspoelingscampagne van de elite, maar die leugens hebben de tand des tijds niet doorstaan. Russell Brand verscheen deze week op de podcast van Joe Rogan en samen hebben zij miljoenen mensen op de hoogte gebracht van het kwaad van Bill Gates, inclusief waarheidsbommen over zijn werk in Afrika.

Vernietigende zaken waarover wij bij de People’s Voice al jaren berichten. Maar Rogan en Brand zijn nog niet klaar met Gates. En vergeet niet dat miljoenen en miljoenen mensen deze inhoud bekijken. Het slechte werk van Gates wordt langzaam maar zeker aan de hele wereld getoond.

Gates is slechts één speler in het spel. Vergeet de CEO’s van de grote farmaceutische bedrijven niet.

Moderna CEO Stéphane Bancel werd betrapt toen hij aan zijn vrienden op het World Economic Forum toegaf dat zijn bedrijf in 2019 100.000 doses Covid-19 vaccin produceerde – voordat de pandemie begon.

In de onthullende beelden van het World Economic Forum liet Bancel zich ook ontvallen dat hij voorkennis had van iets dat de Covid pandemie heet. Vergis u niet, dit is het bewijs, uit de mond van het paard, dat Moderna en het Big Pharma kartel medeplichtig waren aan het plannen van de pandemie, zodat zij het depopulatieserum van de wereldelite aan de massa konden opdringen.

En misschien herinnert u zich dat Dr. Ugur Sahin, de CEO van BioNTech, het biotechnologiebedrijf dat met Pfizer samenwerkte om hun Covid-vaccin te ontwikkelen, voor de camera toegaf dat hij geen Covid-vaccin heeft genomen.

Het gaat niet allemaal goed in de wereld van Big Pharma. Een topwetenschapper die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van ’s werelds eerste geregistreerde combinatievaccin tegen Covid-19 in 2020 werd deze week doodgewurgd in zijn appartement gevonden. Terwijl de mensen wakker blijven worden en de waarheid eisen, beschouwde de elite hem als een risico?

De mensen die het meest hebben geleden, wier levens onherstelbaar zijn beschadigd door de plandemie, zullen dit nooit vergeten. En ze zullen nog minder snel vergeven.

 

Natuurlijk hebben de meest kwetsbaren in de samenleving het meest geleden. Onze ouderen en kinderen.

Alsof Common Core, gecreëerd door Obama en Bill Gates, nog niet erg genoeg was voor onze kinderen, hebben de door onze mishandelaars opgelegde Covid-beperkingen de testscores van leerlingen tot historische dalingen gedreven, vooral in de belangrijkste vakken, en meer nog voor leerlingen die aanvankelijk een achterstand hadden.

En we zullen nooit vergeten hoeveel leed de elite – en degenen die hun bevelen uitvoerden – onze ouderen in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen heeft aangedaan. Verwaarloosd, opgesloten, verstoken van het zien van dierbaren, denkend dat ze in de steek gelaten waren, velen kregen niet de behandeling die ze nodig hadden, onnodig en gevaarlijk geïnjecteerd met een giftige experimentele injectie, velen geëuthanaseerd met morfine en Midazolam (zoals gebruikt om ter dood veroordeelden in sommige staten van de VS te executeren) allemaal onder het mom van preventie van een ziekte waarvan het bestaan nooit is bewezen.

Duizenden werden op wrede wijze gedood tijdens “zorg”-programma’s voor het levenseinde en hun sterfgevallen werden afgeschreven als “Covid”-sterfgevallen door ziekenhuizen die vastbesloten waren hun winsten te maximaliseren.

En de sterfgevallen gaan door tot op de dag van vandaag. Oversterftegevallen in alle lagen van de gevaccineerde samenleving, inclusief de jonge, gezonde en fitte mensen, zoals topsporters in de bloei van hun leven, die als vliegen neervallen door hartaanvallen en beroertes, in aantallen die we überhaupt nog nooit eerder hebben gezien. Dit is een genocide, een misdaad tegen de mensheid, en de elite moet ter verantwoording worden geroepen.

Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten verslag te blijven doen van de misdaden van de globalistische elite en we zijn blij dat steeds meer mensen elke dag wakker worden. Abonneer u op het kanaal en voel u vrij om lid te worden van de People’s Voice Locals gemeenschap voor exclusieve inhoud. Ik hoop u daar te zien.

Kijk:

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v2c54h4-vip-elite-panic-as-nuremberg-2.0-trials-for-crimes-against-humanity-becomes.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

 https://www.frontnieuws.com/vip-elite-paniek-als-neurenberg-2-0-proces-voor-misdaden-tegen-de-mensheid-werkelijkheid-wordt/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...