zaterdag 8 april 2023

Psycholoog 2 jaar geschorst omdat hij waarschuwt voor Great Reset en World Economic Forum


Steve Van Herreweghe wordt twee jaar geschorst als psycholoog vanwege zijn uitlatingen op social media. Hij heeft besloten om dit aan te vechten.

“Niet omwille van de titel, want wat stelt dat nog voor, maar wel om het onrecht, de foute inschatting, de verwerping en het gegeven dat we dit vanuit een gezonde levensdeontologie niet kunnen laten gebeuren,” schrijft hij op Twitter.

“Niet voor mij, niet voor andere beroepsgroepen, niet voor iedereen die zich rechtmatig wil uitspreken in het belang van de gezondheid en het welzijn van het volk, onze kinderen en hun toekomst,” voegt Van Herreweghe toe.

Bijzondere kansen

“Dit gaat niet over mij, mijn titel. Dit gaat over het recht om te spreken in tijden van censuur en canceling. Dit gaat om erkenning van de antithese, het belang van juiste en integere informatie, zonder politieke noch commerciĆ«le agenda.”

De psycholoog waarschuwt voor The Great Reset en het World Economic Forum. Klaus Schwab, de oprichter van het WEF, ziet crises als ‘bijzondere kansen om een Nieuwe Wereldorde te stichten’, schreef hij. Die hangt nauw samen met ‘The Great Reset’.

WEF-puppetregeringen

Virologen als Steven Van Gucht van Sciensano en Marc Van Ranst noemde hij ‘ordinaire, vetbetaalde, narcistische gijzelaars in opdracht van WEF-puppetregeringen’.

Van Herreweghe krijgt veel bijval. Zo schrijft sociaal wetenschapper Laurens Buijs: “Goed zo! Sterkte! Als je hulp nodig hebt staat mijn netwerk voor je klaar.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...