vrijdag 28 april 2023

Kijk: dit is wat er gebeurt wanneer menselijk bloed rechtstreeks wordt blootgesteld aan de genprik


Arts Richard Fleming heeft een filmpje op social media gezet waarin hij met behulp van een microscoop laat zien wat er gebeurt wanneer de gentherapie rechtstreeks wordt toegediend aan menselijk bloed.

Hij vertelt in het filmpje dat je kunt zien dat de cellen beginnen samen te klonteren. Ook vormen ze slierten. Fleming voegt toe dat Janssen als eerste berichtte dat het coronavaccin onder meer trombose kan veroorzaken.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gekkekoeienziekte

Al in 2021 waarschuwde de arts dat het vaccin leidt tot ontstekingen, bloedproppen en uiteindelijk sterfte. Hij werd vervolgens weggezet als complotdenker en antivaxxer.

Na vaccinatie passeert het spike-eiwit de bloed-hersenbarrière en we weten dat het bij gehumaniseerde muizen spongiforme encefalopathie oftewel gekkekoeienziekte veroorzaakt, zei de arts. Bij resusmakaken veroorzaakte het na twee weken lewy-lichaampjes, die alzheimer en tal van neurologische aandoeningen in de hand werken.

Gigantische misdaad tegen de menselijkheid

Bij mensen treden na anderhalf jaar dezelfde effecten op, waarschuwde Fleming.

De cardioloog zei daarnaast dat er pas na de vaccinatiecampagne sprake was van oversterfte. “Het komt overal naar buiten. Dit is een gigantische misdaad tegen de menselijkheid.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...