woensdag 17 mei 2023

Bill Gates is van plan de mensheid een microdosis te geven met een kankercoating op ALLE groenten en fruit

 mei 16, 2023  6833   30 

 

De plannen van Bill Gates om onze voedselvoorziening te vergiftigen zijn in een stroomversnelling geraakt. Reeds eerder hebben we Gates’ plan om de mensheid te dwingen geen vlees meer te eten en zijn synthetisch rundvlees te gaan eten – dat toevallig turbokanker bij mensen veroorzaakt – al onthuld, bericht Thepeoplesvoice.

Niet alleen probeert Gates vlees te verbieden en te vervangen door kankerverwekkende synthetische brij, maar hij probeert ook de groente- en fruitvoorraad te vergiftigen. Gates heeft miljoenen dollars gepompt in een plan om alle groenten en fruit te bedekken met een onzichtbaar product dat niet kan worden verwijderd, hoe hard je het ook schrobt.

Apeel Sciences is een door Gates gefinancierd bedrijf dat werkt aan de ontwikkeling van een nieuw product, Edipeel, een eetbare coating voor fruit en groenten, om de veronderstelde voedselverspillingcrisis op te lossen.

Dat klopt, er is een andere zogenaamde crisis uitgevonden door de elites die hun dringende interventie vereist en waarbij de mensheid meer giftige chemicaliën binnenkrijgt.

Volgens een rapport uit 2019 van de Voedsel- en Landbouworganisatie gaat ongeveer 14% van al het voor menselijke consumptie geproduceerde fruit en groente verloren of wordt het verspild tussen het veld en de supermarkt.

Maar geen zorgen, Bill Gates heeft de oplossing voor dit probleem dat niemand van ons wist wat zelfs een probleem was totdat hij zei dat het was.

Edipeel wordt omschreven als een kleurloze, reukloze, smaakloze coating voor fruit en groenten die volledig bestaat uit een mengsel van voor voedsel geschikte glycerolipiden, afkomstig van eetbare plantenoliën, en Bill Gates belooft ons dat het product volkomen veilig is om te eten.

Laat dat een alarmbel rinkelen?

 

Er is slechts één probleem met Gates’ plan om Edipeel als volkomen ongevaarlijk te verkopen. Er is een gegevensblad met details over de giftige aard van het nieuwe product om de levensduur van groenten en fruit te verlengen, en het gaat nu viraal.

Volgens het gegevensblad worden de chemicaliën die Gates wil gebruiken voor het coaten van groenten en fruit gewoonlijk gebruikt als chemische schoonmaakmiddelen.

Gates wil ons allemaal microdoseren met chemicaliën die volgens het gegevensblad zo giftig zijn dat iedereen die ermee in contact komt, en ik citeer: “beschermende kleding, handschoenen en oog- en gezichtsbescherming moet dragen.”

En voordat iemand zegt dat er veilige grenzen zijn voor het gebruik van deze chemicaliën, zegt het gegevensblad dat er “geen blootstellingslimieten bekend zijn voor ingrediënt(en).”

En “gemorste of ongecontroleerde lozingen in waterlopen moeten onmiddellijk worden gemeld aan de Milieuagentschap of een andere bevoegde instantie.”

Dit zijn zeer giftige ingrediënten, maar gezien de enorme sommen geld die in de ontwikkeling van de coating worden gepompt, is er een enorme hoeveelheid positieve mainstream pers die het potentieel aanprijst om veel plastic verpakkingen af te schaffen.

De Britse supermarktketens Tesco en Asda testen het product al, samen met avocadoproducenten om de houdbaarheid van hun verse producten te verlengen.

De meeste zorgen gaan tot nu toe over de veiligheid van het product. Maar net zo zorgwekkend is het gebrek aan keuze voor consumenten die geen met Edipeel gecoate producten willen consumeren, omdat supermarktketens en anderen in de hype meegaan.

Dit is vooral zorgwekkend omdat de coating net is goedgekeurd voor gebruik op biologische producten in de VS, waardoor de keuzemogelijkheden voor de consument nog verder worden beperkt – en de coating kan niet worden verwijderd, zelfs niet door de producten te schrobben.

 


Volgens Apeel kunnen ze bewijzen dat hun giftige chemische reinigingsproduct veilig is voor menselijke consumptie door te wijzen op factchecks door schandalige factcheckers.


Het is onthutsend. Apeel verwacht dat u uw gezondheid, en de gezondheid van uw gezin, in de handen legt van verachtelijke factcheckers. Vergeet niet dat factcheckers op geen enkel gebied gekwalificeerd zijn. Het zijn geen wetenschappers, en de meesten zijn zelfs geen gekwalificeerde journalisten.

Ze zijn gewoon de PR-afdeling van de mainstream media, die eigendom is van de globalistische elite. Factcheckers werken vanuit huis en staan er zelfs om bekend dat ze opscheppen over hun high zijn werk terwijl ze werken.

De komst van Apeel op de markt herinnert ons aan de vele redenen om de media te wantrouwen, en aan de vele redenen om voorrang te geven aan de aankoop en consumptie van lokale, traditioneel geproduceerde en chemicaliënvrije voedingsmiddelen waar mogelijk.

Dit is des te belangrijker nu het WEF regeringen heeft opgedragen boeren van hun land te schoppen.

Nu gaan ze over tot de volgende fase van hun plan, waarbij ze de controle over de wereldvoedselvoorziening overnemen en centraliseren in gigantische hubs.

De Nederlandse premier Mark Rutte liet onlangs de kat uit de zak door op te scheppen dat Nederland een belangrijke speler wordt in de gecentraliseerde “mondiale voedselhubs” van het World Economic Forum.

 

De mensheid is er gedurende de hele menselijke geschiedenis in geslaagd zichzelf te voeden zonder dat een globalistische organisatie de controle over de voedselvoorziening centraliseerde. We kunnen niet toestaan dat zij de controle over ons voedsel overnemen, ongeacht de uitvluchten die zij verzinnen over zogenaamde crises.

En we moeten nepvlees mijden als de pest.

Synthetisch vlees is zwaar gepromoot door Bill Gates en de globalistische elites op het WEF als de oplossing voor de zogenaamde klimaatverandering.

Gates heeft samen met Richard Branson tientallen miljoenen dollars geïnvesteerd in de productie van nepvlees. Volgens Gates moet de westerse wereld “volledig overschakelen op synthetisch rundvlees”

Inmiddels is echter aangetoond dat dit nepvoedsel kanker veroorzaakt via de geïmmortaliseerde cellijnen die voor de productie ervan worden gebruikt.

Maar er is slechts één probleem voor Bill Gates en zijn globalistische trawanten. Wij zijn hen op het spoor.

Dit is de man die de Covid-19 vaccins “de definitieve oplossing” wilde noemen. Over het inwrijven van ons gezicht gesproken.

De mensen worden wakker en dankzij mensen zoals u, die het woord verspreiden over de echte agenda van de elite, beginnen de plannen van de globalisten uit hun voegen te vallen.


Video Link: https://rumble.com/v2nyfi8-bill-gates-plans-to-microdose-humanity-with-cancer-coating-on-all-fruit-and.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-is-van-plan-de-mensheid-een-microdosis-te-geven-met-een-kankercoating-op-alle-groenten-en-fruit/

 

Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidt

Nieuw onderzoek, gefinancierd door de Amerikaanse National Institutes of Health (NIH) en de Bill & Melinda Gates Foundation, is gericht op de ontwikkeling van een naaldloos vaccin, dat zich als een virus kan verspreiden en niet geïnjecteerd hoeft te worden, zodat niemand ongevaccineerd kan blijven. Het doel is een vaccin te maken dat mensen zonder … Meer lezen overMensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidt

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...