woensdag 17 mei 2023

Wereldwijd evenement tegen de globalisten op 20 mei: ‘We zijn er klaar voor, kom maar op’

Meer mensen dan ooit hebben door dat de elite een wereldregering wil vormen, waarbij miljardairs ons hele leven bepalen. Jullie hebben je hand overspeeld, zegt de organisatie We Are Ready tegen de globalisten.

“We weten wat jullie van plan zijn. We zijn er klaar voor. We zijn met velen. We zijn verenigd. We zien jullie op 20 mei.” Aankomend weekend komt de Bilderbergclub bijeen in Lissabon. We Are Ready zal er ook bij zijn. Het is een wereldwijd evenement, geen protest. Het epicentrum is in Lissabon.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hele wereld

Vrijheidsstrijders van over de hele wereld komen in hun eigen land samen of reizen af naar Lissabon om een duidelijke boodschap af te geven: we zijn met velen, we zijn verenigd en we zijn er klaar voor.

Drie jaar geleden kregen miljarden mensen huisarrest en werden hun rechten afgepakt. Ze werden gebombardeerd met angstpropaganda en gedwongen om te kiezen tussen hun baan en experimentele vaccins.

Genoeg is genoeg

Anno 2023 worden we geconfronteerd met torenhoge inflatie, stijgende energieprijzen, klimaatpropaganda, cancelcultuur, surveillance en oversterfte.

“Genoeg is genoeg. We zijn niet langer bang voor jullie en jullie kwaadaardige plannen. Kom maar op.”

Meer informatie vind je hier.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...