woensdag 17 mei 2023

Giftige Uraniumstofwolk uit Oekraïne bereikt Lublin, Polen!

mei 17, 2023   2878   17  

Straling en giftig Uraniumstof heeft Lublin, Polen, bereikt van de munitieopslagplaats die afgelopen vrijdag in Oekraïne is geraakt. In die munitieopslagplaats lag voor ongeveer 500 miljoen dollar aan verarmde uranium tankgranaten die door Groot-Brittannië aan Oekraïne waren geleverd. Nu hebben de straling en het giftige stof Lublin Polen bereikt, bericht Hal Turner.

De radioactiviteitsniveaus in de grafiek hierboven werden gemeten aan de Maria Curie Skłodowska Universiteit in Lublin (Polen). Dit wijst erop dat het stof van de uraniummunitie door de wind van Khmelnitsky naar Lublin is geblazen.

2 dagen, 400 km verderop.

Degenen die buiten waren en de giftige, radioactieve, stof inademen, lopen grote kans op ernstige aandoeningen aan de luchtwegen, en later op longkanker. Nu het stof is aangekomen, en een deel ervan vermoedelijk op de grond is neergedaald, zal het door de regen in het grondwater terechtkomen, waar het het water decennialang stilletjes zal vergiftigen.

Vrouwen die het water drinken, vooral als ze zwanger zijn, zullen waarschijnlijk een miskraam krijgen (verliezen), of de baby geboren zien worden met afschuwelijke geboorteafwijkingen.

En dat allemaal omdat de NAVO zich niet met haar eigen zaken kon bemoeien, en zich met de strijd tussen Oekraïne en Rusland moest bemoeien. Dit had allemaal niet gehoeven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/giftige-uraniumstofwolk-uit-oekraine-bereikt-lublin-polen/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...