woensdag 10 mei 2023

Deze ‘Great Food Reset’ leidt in Nederland tot schrijnende taferelen


Boeren horen bij Europa. Boeren horen bij Nederland. Al eeuwenlang zijn het de boeren die ons voedsel produceren. Bedrijven gaan vaak over van vader op zoon, van moeder op dochter. Het is niet zomaar een beroep, het is een traditie, een manier van leven. Dat zei Europarlementariër Rob Roos (JA21) in het Europees Parlement.

“Maar als het aan de EU en de VN ligt, is dit binnenkort voorgoed verleden tijd. Door handelsakkoorden wordt onze markt overspoeld met producten uit de halve wereld. Tegelijkertijd draaien we met wetgeving over ‘klimaat’ en over ‘stikstof’ onze eigen boeren de nek om, vervolgde Roos.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Stop met die Agenda 2030

“Deze ‘Great Food Reset’ leidt in Nederland tot schrijnende taferelen. Per jaar plegen 20 tot 30 boeren zelfmoord. En zonder boeren ligt honger op de loer. Kijk naar Sri Lanka, waar perfecte implementatie van Environmental Social Governance pardoes tot hongersnood en chaos leidde,” aldus de Europarlementariër.

Stop met dat onmenselijke beleid. Stop met de ‘Natuurherstelwet’. Stop met die Agenda 2030, waarbij boeren worden kapotgemaakt voor het ideaal van een CO2-loze heilstaat, zei Roos.

“Laten we onze boeren weer beschermen en koesteren. Want: no farmers, no food, no future.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...