dinsdag 30 mei 2023

‘Doorbraak!’ Er stierven NUL jonge gezonde individuen aan corona


In Israël zijn nul gezonde individuen jonger dan 50 jaar gestorven aan corona, blijkt uit data van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid die zijn opgevraagd door een advocaat. In de leeftijdsgroep 18 tot en met 49 jaar stierven geen mensen zonder onderliggende aandoeningen aan corona.

“Nul is een heel, heel duidelijk cijfer,” zei internist Yoav Yehezkelli van de Universiteit van Tel Aviv tegen de krant The Epoch Times. “Waarom waren al die extreme maatregelen – zoals schoolsluitingen, het vaccineren van kinderen en lockdowns – nodig?”

Onthult eindelijk de waarheid

Deze reactie van het ministerie ‘onthult eindelijk de waarheid’, aldus Yehezkelli. Het was een ziekte die alleen de ouderen trof. “Wat ze ons de afgelopen drie jaar hebben verteld, blijkt niet waar te zijn,” zei hij.

Het ministerie was niet bereikbaar voor commentaar.

Doorbraak

“Een doorbraak! Op bevel van de rechtbank heeft het Israëlische ministerie van Volksgezondheid gegevens vrijgegeven over de sterfgevallen door SARS-CoV-2 in Israël: nul overlijdens door corona zonder comorbiditeit onder de 50 jaar! Geen pandemie!” reageert statisticus Herman Steigstra.

Robert Jensen voegt toe: “We wisten het al, toch leuk om bevestigd te krijgen: ‘Geen enkel gezond persoon jonger dan 50 jaar stierf aan Covid-19 in Israël, volgens gegevens die zijn vrijgegeven door het ministerie van Volksgezondheid van het land als reactie op een verzoek om vrijheid van informatie’.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...