dinsdag 30 mei 2023

Oud-legerofficier klapt uit school over biolabs in Oekraïne: ‘Dit is de doos van Pandora’


Rusland heeft de Verenigde Staten ervan beschuldigd te experimenteren met dodelijke varianten van de vogelgriep in een Amerikaans biolab in Oekraïne.

Voormalig legerofficier Scott Bennett deed eerder in gesprek met zender Press TV een aantal onthullingen over de Amerikaanse biolabs in het land.

“We wisten al meer dan een jaar van het bestaan van de biolabs. We wisten wie de contractanten waren,” aldus Bennett.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hunter Biden

Het begon allemaal in 2005 toen de Amerikaanse militaire inlichtingendienst DIA het zogeheten Global Viral Forecasting Institute opzette samen met Mossad-agent Nathan Wolfe. Dat werd later Metabiota, waar Wolfe de scepter zwaait.

Het instituut werd gefinancierd door Rosement Seneca, een investeringsfirma die werd geleid door Hunter Biden, Christopher Heinz, de zoon van John Kerry, en Paul Pelosi, de zoon van Nancy Pelosi.

Doos van Pandora

Dit alles gebeurde onder Obama en Biden met als doel om biologische en chemische wapens in te zetten tegen de Russen. Om die reden verzamelen ze DNA-monsters van Slavische mensen, zei Bennett, die sprak van misdaden tegen de menselijkheid. “Het is in strijd met het Verdrag biologische wapens.”

Volgens de ex-officier beschikt Amerika over 30 biolabs in Oekraïne en werd daar geëxperimenteerd met de overdracht van ziekte van dier op mens. “Dat is precies de oorsprong van Covid-19. Dit is de doos van Pandora, die gecreëerd en geopend is door de Verenigde Staten van Amerika.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...