dinsdag 9 mei 2023

Het elektriciteitsbedrijf in Californië geeft toe dat het NOOIT de elektrische voertuigen van iedereen kan opladen

 Vrijdag 26 augustus 2022 door: Ethan Huff

Tags : grote regeringCaliforniëIneenstortingCollapsiforniamisleidingelektrisch voertuigelektriciteitenergievoorzieningEVfossiele brandstoffenbrandstofcelGreen New Dealgroene krachtgroene tirannienet instortenLibtardsnieuw energierapportkrachtelektriciteitsnet

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

19KWEERGAVEN

 

(Natural news) ‘The Golden State’ heeft net een nieuwe bepaling vastgesteld  om de verkoop van alle voertuigen op gas tegen 2035 stop te zetten. Het enige probleem is dat het energienet van deze staat al op instorten staat.

Het is gewoon niet mogelijk dat tientallen miljoenen auto's, vrachtwagens en zelfs trekkers in staat zullen zijn om in één keer, dag in dag uit, een electrische lading op te laden, zonder het net te plat te leggen en de hele staat in het donker achter te laten.

Onderzoekers van de University of California Irvine (UCI) zeggen dat ze proberen uit te zoeken hoe ze voldoende elektriciteit kunnen leveren om al die auto's op te laden zodra de regel van kracht wordt.

"Het net heeft momenteel niet de mogelijkheid om miljoenen batterij-elektrisch of zelfs brandstofcel-elektrische voertuigen toe te laten", zegt Jack Brouwer, hoogleraar mechanische en ruimtevaarttechniek aan UCI

“Dus we hebben wat tijd nodig om redelijke investeringen in het net te doen om dit daadwerkelijk te laten gebeuren en goed te laten gebeuren."

Southern California Edison (SCE), een elektrisch bedrijf dat zo'n 14 miljoen klanten van stroom voorziet, zegt dat het die investeringen nu doet, maar zal het ook echt werken?

"We hebben een langdurig proces om ervoor te zorgen dat we vandaag slimme investeringen in het net doen, dus we hebben de energie die we vijf tot tien jaar verder in de toekomst nodig hebben", zegt Paul Griffo en SCE-woordvoerder.

“In feite investeert Edison uit Zuid-Californië meer dan $ 5 miljard in de modernisering van het net, zodat we in de toekomst kunnen voorzien in de extra behoeften van onze klanten, waaronder elektrische auto's."

Als iedereen in elektrische auto's rijdt, mislukt het net

In de afgelopen jaren heeft Californië een een echt moeilijke tijd gehad om zelfs maar de lichten aan te houden zoals ze nu al zijn. Er zijn blijkbaar te veel mensen en niet genoeg infrastructuur - en de bestaande infrastructuur is verouderd en overbelast.

Het wiel opnieuw uitvinden op dit moment om een enorme toestroom van elektrische voertuigen mogelijk te maken, zal een ongelooflijke prestatie zijn. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het een droom is die waarschijnlijk niet zal slagen.

Californië gaat het toch proberen. Er worden verschillende prototypes van elektrische voertuigen (EV) onthuld, waaronder een waterstofaangedreven voertuig dat alleen water uitstoot.

Brouwer zegt dat om dit zelfs maar een kans te geven om te werken, er meer aandacht moet worden besteed aan niet alleen batterij-elektrische auto's, maar ook aan vele andere soorten elektrische auto's.

'Als we in deze richting proberen te bewegen en alleen elektrische voertuigen op batterijen gebruiken, zullen we falen', zegt hij.

“Het raster kan niet elke transportapplicatie opladen. We moeten investeren in zowel batterij-elektrische voertuigen als brandstofcel-elektrische voertuigen."

Zijn focus ligt op waterstof-elektrische voertuigen, die volgens hem het net niet zo sterk zullen belasten, zelfs niet als de helft van alle chauffeurs in Californië er tegen 2035 er een koopt.

"Die mensen kunnen hun auto vullen bij waterstofstations, die veel op benzinestations lijken, en zullen de komende jaren hopelijk meer beschikbaar komen in de hele staat", meldde CBS News.

Het maakt niet uit hoe je ernaar kijkt, de druk om alle voertuigen op gas volledig te verbieden en ze te vervangen door een vorm van een elektrisch voertuig is een vergissing. De optie wegnemen is wat uiteindelijk het netwerk van Californië zal platleggen.

Tenzij elk huishouden en bedrijf zonnepanelen gebruikt die nooit uitvallen, zal er simpelweg niet genoeg elektrisch vermogen zijn om iedereen van stroom te voorzien. Misschien was dit al die tijd het doel: de algemene bevolking van energie beroven, zodat ze onder de controle van de staat staan.

Het laatste nieuws over de drang naar alles elektrisch ter vervanging van fossiele brandstoffen is te vinden op NewEnergyReport.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

CBSnews.com

NaturalNews.com

https://naturalnews.com/2022-08-26-california-electric-cant-charge-everybodys-electric-vehicles.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...