dinsdag 9 mei 2023

WEF beveelt regeringen aan om burgers te arresteren die online ‘nepnieuws’ lezen

 mei 9, 2023   2705   20  

 

Het World Economic Forum heeft wereldregeringen opgedragen onafhankelijke media te verbieden, het lezen van niet-mainstream nieuwsbronnen illegaal te maken en gevangenissen te vullen met mensen die meningen of artikelen delen die door zogenaamde fact-checkers als “vals” worden beschouwd, bericht Thepeoplesvoice.

Het Trudeau-regime was de eerste door het WEF gecontroleerde regering die onafhankelijke media verbood, wat betekent dat Canadezen die online artikelen of berichten delen die door factcheckers als “vals” worden beschouwd, kunnen worden gearresteerd en een flinke gevangenisstraf kunnen krijgen.

Trudeau’s internetcensuurwetgeving Bill C-11 is nu wet geworden nadat Canadese senatoren vorige week voor de wet stemden. Dit hoeft niet te verbazen. De Canadese regering is volledig gepenetreerd door het WEF.

De eens zo grote natie Ierland dreigt ook veroverd te worden door de globalisten.

Wetgevers in Ierland hebben een nieuwe wet aangenomen die het illegaal maakt voor burgers om niet-mainstream media-inhoud te bekijken of te delen op hun telefoon of computer.

De nieuwe wetgeving houdt in dat alles wat online wordt bekeken en door factcheckers als “hatelijk” wordt beschouwd, zal leiden tot gevangenisstraf voor degenen die het hebben bekeken of gedeeld.


George Orwell waarschuwde ons dat de autoritaire elite op een dag zou proberen ons te arresteren voor de gedachten die we hebben.

 

Paul Murphy stond dapper op in het Ierse parlement en hekelde de nieuwe wet als wetgeving voor “gedachtemisdaden” in Ierland.

De nieuwe wetgeving in Ierland heeft tot enorme controverse geleid, waarbij velen verklaarden dat het een aanval is op de vrijheid van meningsuiting.


En ze hebben geen ongelijk. Landen als Ierland waren ooit trots, patriottisch en christelijk. Nu worden ze geleid door globalisten die het WEF een warm hart toedragen.

De huidige Ierse Taoiseach (of premier) Leo Varadkar was een schokkende winnaar van de verkiezingen in 2017. Het is geen toeval dat hij het jaar daarvoor werd uitgeroepen tot Young Global Leader van het WEF.

De globalisten proberen ons nu het concept van de wereldburger te verkopen. Maar voordat iemand tekent, moet hij zeker de kleine lettertjes lezen.

Het Westen heeft zijn wortels in het christendom verloren en de globalistische agenda van het WEF komt daarvoor in de plaats.

Volgens het WEF is er een nieuwe wereldgodsdienst gekomen die de hele mensheid verenigt in het aanbidden van het altaar van de klimaatwetenschap, het technocommunisme en de eugenetica. God, Jezus en het christendom zijn “nepnieuws” dat door de mensheid moet worden verworpen.

Als u het moeilijk te geloven vindt dat het WEF van Klaus Schwab zo ver zou gaan, hebt u duidelijk niet gelet op de ontwikkelingen van de laatste tijd. Daar houdt de godslastering niet op. Klaus Schwabs rechterhand Yuval Noah Harari heeft aangekondigd dat het WEF zo succesvol is in zijn plannen dat het mensen in goden zal veranderen.

Het WEF staat ook steeds vijandiger tegenover het christendom en de grote religies. Als je een beetje tussen de regels door leest, is het duidelijk dat het WEF bewust probeert Jezus te verdringen.

 

We weten al hoe het medialandschap eruit zal zien wanneer het WEF klaar is met het creëren ervan naar hun eigen beeld – want dat hebben ze ons verteld.

Het WEF heeft mainstream media en journalisten opgedragen om “op te houden en te stoppen” met verslaggeving over alles wat de agenda van Davos in twijfel trekt en zich in plaats daarvan te richten op belangrijkere zaken als “klimaatverandering” en “online desinformatie.”

Adrian Monck, directeur van het WEF, hekelde politici die vraagtekens zetten bij de beleidsvoorstellen van het globalistische orgaan, met name in Canada, waar een nationaal debat woedt over de toenemende controle van het WEF over het Trudeau-regime.

Volgens Monck spuwt iedereen die vraagtekens zet bij wat het WEF zegt of doet, verkeerde informatie. En we weten wat het WEF wil doen met mensen die meningen of artikelen delen die door factcheckers als “vals” worden beschouwd.

“Helaas was Canada een van die plaatsen waar … er een kwetsbaarheid is voor desinformatie. Het is een open samenleving. En… die bepaalde desinformatie is in de hoofdstroom terechtgekomen,” vertelde Monck zaterdag in een interview aan The House van CBC Radio.

“Canada zou nu over veel dingen moeten praten. Het zou niet echt moeten praten over het World Economic Forum hier in Genève.”

Behalve dat het in Genève gevestigde World Economic Forum aan de touwtjes trekt in het Canadese parlement. Klaus Schwab heeft opgeschept over het “penetreren” van de Canadese regering met zijn Young Global Leaders, waaronder de premier en vice-premier.

Dus waarom zouden de Canadezen het niet hebben over hun echte leiders daar bij het WEF in Genève, Zwitserland?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wef-beveelt-regeringen-burgers-te-arresteren-die-online-nepnieuws-lezen/

 

Klaus Schwab huurt miljoenen “informatiestrijders’ in om “de controle over het internet te grijpen”


Het World Economic Forum (WEF) heeft aangekondigd dat het honderdduizenden “informatiestrijders” heeft aangeworven om het internet te controleren en social media en forums te controleren op “desinformatie” en samenzweringsinhoud die vervolgens systematisch zal worden afgesloten, bericht Newspunch. Volgens het WEF van Klaus Schwab is desinformatie op het internet een “infodemie” die “potentieel dodelijk” is en … Meer lezen overKlaus Schwab huurt miljoenen “informatiestrijders’ in om “de controle over het internet te grijpen”

https://www.frontnieuws.com/wp-includes/images/w-logo-blue.pngFrontnieuws  https://www.frontnieuws.com/klaus-schwab-huurt-miljoenen-informatiestrijders-in-om-de-controle-over-het-internet-te-grijpen/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...