dinsdag 2 mei 2023

Neuroloog Suzanne heeft 4000 patiënten en dit deed de prik met hen


Neuroloog Suzanne Gazda uit San Antonio in de Amerikaanse staat Texas heeft zo’n 4000 patiënten. In 2021 nam ze een verschuiving waar: patiënten die stabiel waren, gingen opeens achteruit.

De meeste patiënten die Gazda behandelt, kregen het advies om zich te laten vaccineren tegen corona. Ik heb helaas moeten constateren dat de overgrote meerderheid van mijn patiënten er nu slechter aan toe is, zei de arts tegen techondernemer Steve Kirsch.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tsunami aan neurologische problemen

Hij heeft bijna twee jaar gezocht naar een neuroloog die niet bang is voor represailles en die zich hier openlijk over durft uit te spreken.

“We zien een tsunami aan neurologische problemen,” benadrukte Gazda. Die ontstaan onder meer als gevolg van de aanwezigheid van spike-eiwit na vaccinatie.

Kirsch wijst erop dat hersenschade door het coronavaccin kan worden aangetoond middels een zogeheten NeuroQuant-test, een soort MRI-scan.

Niemand

Je kunt dus gemakkelijk bewijzen dat de vaccins schade veroorzaken, aldus Kirsch. “Maar niemand wil zo’n onderzoek uitvoeren. Niemand wil de waarheid weten.”

“De wereld moet weten hoe mensen zijn beschadigd door hun overheden.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...