dinsdag 2 mei 2023

Belastingspecialist legt uit waarom auto’s en huizen onbetaalbaar worden (nvdr.: in Nederland!, wat met België?)


Er wordt ongekend veel geld vrijgemaakt voor defensie en immigratie, blijkt uit de Voorjaarsnota. De overeenkomst is dat dat allebei niet voor de Nederlander is, zei belastingspecialist Pim van Rijswijk in het NPO-programma Ongehoord Nieuws.

Waar halen ze het geld vandaan? Het huis en de auto. “Dat raakt ons allemaal in de portemonnee,” aldus Van Rijswijk. “Het wordt bij de één weggehaald en het wordt weggegeven aan een ander, maar dat komt niet ten goede aan de Nederlander.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

You own nothing and will be happy

Als je naar het grote plaatje kijkt, dan zie ik met hele grote letters ‘Agenda 2030’ voorbij komen. You own nothing and will be happy, zei hij.

“Die hele onteigeningspolitiek die eraan ten grondslag ligt, is ingezet bij de boeren. De auto’s volgen. De huizen volgen. En zo zal er een aaneenschakeling komen van maatregelen, ook maatregelen die we nu nog niet kennen. Het ligt allemaal in het verlengde van elkaar,” merkte Van Rijswijk op.

Einde van bezit

“Het is onteigeningspolitiek waarvan wordt gezegd: het einde van het hebben van bezit,” benadrukte de belastingspecialist.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...