zaterdag 17 juni 2023

Vergeet BlackRock en World Economic Forum: wie runnen de show?

 

Ik denk niet dat [Vanguard, BlackRock en State Street] de show runnen. De mensen die de show runnen zijn de inlichtingendiensten die verborgen zijn en mensen in de schaduwen die we niet zien. Dat zei Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, in de Shaun Newman Podcast.

Dowd zei dat BlackRock, Vanguard en State Street niet aan de top staan. Ze oefenen wel veel invloed uit op de aandeelhouders van bedrijven.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet alleen verborgen inlichtingendiensten en mensen in de schaduwen

“Hebben ze de wereld in hun zak? Nee. Het zijn tussenpersonen die je geld beheren,” zei Dowd. “Zij zijn niet de eigenaars van de aandelen, dat zijn de investeerders die hun geld in BlackRock hebben gestopt. Zij zijn de tussenpersonen.”

Het zijn niet alleen ‘verborgen inlichtingendiensten en mensen in de schaduwen die we niet zien’ die de show runnen. Volgens Dowd hebben ‘conglomeraten’ ook aardig wat in de melk te brokkelen.

Marionetten en zondebokken

En hoe zit het dan met de leden van het World Economic Forum (WEF)? Dat zijn marionetten en zondebokken, stelt Dowd.

Als ik een kwade genius was, zou ik hen tot zondebok maken, iets gestoords introduceren, die mensen ten val brengen en dan met een systeem komen dat redelijk klinkt, maar gewoon datgene is wat je al die tijd al wilde, namelijk een central bank digital currency (CBDC), aldus Dowd.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...