maandag 19 juni 2023

Verontrustend: De term “plotseling overleden” duikt na de uitrol van het vaccin nu overal op

 november 16, 2021  5411   7

 

Internetgebruikers hebben een verontrustende trend ontdekt die lijkt te wijzen op een toename van plotselinge sterfgevallen in verband met de Covid-19 vaccinatiecampagne, bericht Infowars.com.

De populariteit van de zoekterm is sterk gestegen, volgens Google Trends. Wat kan worden toegeschreven aan het feit dat mensen er vaker naar zoeken of dat de term op grotere schaal op webpagina’s wordt gebruikt.


De verontrustende trend kan worden waargenomen met behulp van de nieuwszoekfunctie en Trends van Google, waarmee internetgebruikers de populariteit van zoekopdrachten en webtermen kunnen zien.


Als je op de term zoekt in Google News, krijg je een schijnbaar eindeloze lijst van berichten over mensen die onlangs plotseling of onverwacht zijn overleden.

Alarmerend is dat de zoekopdracht een lange en zorgwekkende lijst oplevert van mensen die recentelijk voortijdig zijn overleden, meestal door onverwachte of onverklaarbare oorzaken. Vaak worden de sterfgevallen toegeschreven aan long- of kransslagaderproblemen, die beide optreden als bijwerkingen van de mRNA-prikken.







JUST GOOGLE “DIED SUDDENLY” AND CLICK ON NEWS. PIC.TWITTER.COM/5FSXQKZYLI

— ZOMBIE BUSTER (@ZOMBIEBUSTER5) NOVEMBER 11, 2021


Q) THE STORM RIDER /OFFICIAL PAGE, [12.11.21 22:25]

SWEDEN ??

I AM SURE IT’S JUST A COINCIDENCE ALL OF THESE REGIONAL POLITICIANS THAT HAVE SUDDENLY AND “UNEXPECTEDLY ” DIED PIC.TWITTER.COM/MOOW6B9I3R

L_FÜↁↁ˚✧₊⁎⁺˳ (@BLAISEP59407586) NOVEMBER 13, 2021

Sceptici worden ook aangemoedigd hun eigen onderzoek te verrichten met behulp van Google News.


Veel mensen leggen een verband tussen de plotselinge sterfgevallen en de introductie van het Corona-vaccin en de invoering van verplichte vaccinaties, schrijft Infowars. Een Britse data-analist heeft onlangs een video gemaakt waaruit blijkt dat in tientallen landen het aantal sterfgevallen na het begin van de inentingscampagne sterk is gestegen.

https://www.frontnieuws.com/verontrustend-de-term-plotseling-overleden-duikt-na-de-uitrol-van-het-vaccin-nu-overal-op/


Copyright © 2021 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/verontrustend-de-term-plotseling-overleden-duikt-na-de-uitrol-van-het-vaccin-nu-overal-op/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...