dinsdag 27 juni 2023

WEF verklaart dat mensen uitwerpselen moeten eten en urine moeten drinken om klimaatverandering tegen te gaan

 juni 27, 2023  

 

Het World Economic Forum heeft onlangs een controversieel nieuw initiatief gelanceerd dat ons allemaal in beroering zou moeten brengen.

Het WEF roept ons nu allemaal op om menselijke uitwerpselen te eten en urine te drinken als we één van de gelukkigen willen zijn die de grote ontvolking die ze voor de mensheid gepland hebben, overleven, schrijft Baxter Dmitry.

Het WEF, dat de mainstream media heeft opgedragen om het narratieven te promoten, probeert de goedgelovige massa ervan te overtuigen dat het eten van onze eigen uitwerpselen en het drinken van onze eigen urine een essentieel onderdeel is van de strijd tegen klimaatverandering.

De trawanten van Klaus Schwab zijn vastbesloten om elk laatste pleziertje dat de mens kent te vernietigen.

Volgens Yahoo.com zal bier in de nabije toekomst een extra ingrediënt hebben – onze eigen urine. En we kunnen maar beter aan het idee wennen en niet klagen bij onze meesters om te bewijzen dat we volgzame schapen zijn.

En het is duidelijk dat Californië zich volledig heeft aangesloten bij de agenda van de globalisten en er graag mee instemt om hun eigen urine te drinken om de zogenaamde klimaatverandering tegen te gaan.

De plannen van de stad Los Angeles zijn zelfs nog groter dan dat. De stad heeft zich tot doel gesteld om tegen 2035 100% van haar afvalwater te recyclen, zoals burgemeester Eric Garcetti enkele jaren geleden heeft beloofd.

Om dit te bereiken moet LA’s Hyperion Water Reclamation Plant – die momenteel alleen afvalwater behandelt zodat het schoon genoeg is om in Santa Monica Bay te lozen – volledig worden omgebouwd tot een geavanceerde waterzuiveringsinstallatie die urine produceert die schoon genoeg is om te consumeren.

Wat moeten ze anders gebruiken om de insecten mee af te wassen?

Maar de elite zal pas gelukkig zijn als ieder van ons zijn eigen persoonlijke vernederingsritueel ondergaat en zijn eigen uitwerpselen opeet – ervan uitgaande dat Klaus Schwab besluit dat u één van de gelukkigen bent die de komende massa-uitsterving waarmee ze ons blijven bedreigen, overleeft.

 

Het hoofd van het Britse milieuagentschap, dat banden heeft met het World Economic Forum, zegt dat gewone mensen “minder preuts” moeten zijn over het drinken van “toilet-tot-kraan” water uit rioolwaterzuiveringsinstallaties, nu landen en staten over de hele wereld overgaan op het recyclen van rioolwater voor menselijke consumptie, waarbij ze zich aansluiten bij de ideologie van het WEF.

Volgens een opiniestuk in The Times schrijft Sir James Bevan, wiens standpunten eerder door het WEF zijn verspreid, dat “gerecycled rioolwater drinken de toekomst is”.

“Als we daar willen komen, zullen we allemaal anders moeten gaan denken. Sommige van deze maatregelen zullen niet populair zijn, dus toekomstige regeringen zullen politieke wil moeten tonen,” zei hij.

Het is geen verrassing dat de ongekozen mondiale elite probeert om de mensen precies het tegenovergestelde te geven van wat ze willen. En het houdt niet op bij ons te dwingen urine te drinken.

Vergis u niet, de globalistische elite is ook vastbesloten om ons te dwingen onze eigen poep op te eten.

NASA loopt voorop in de race om de technologie te ontwikkelen om menselijke uitwerpselen tot voedsel te recyclen. Volgens Science Alert“Het voedsel dat toekomstige generaties zal voeden terwijl we onze weg door de ruimte koloniseren, kan niets anders zijn dan onze eigen poep, als een nieuw door NASA gefinancierd project succesvol is.”

Maar ze willen het niet bij de echte naam noemen. In plaats daarvan gebruiken ze termen als biosolids.

Het is een mooie manier om de taal glad te strijken, nietwaar? De mondiale elite houdt ervan om dubbelzinnigheid en jargon te gebruiken om de massa te verwarren.

Is het martelen? Nee, het zijn verbeterde ondervragingstechnieken. Is dat omkoping? Nee, het is een grondwettelijk beschermde politieke bijdrage.

Menselijke uitwerpselen “biosolids” of iets anders noemen is gewoon de volgende stap in de progressie der dingen.

 

En het WEF is al jaren van plan om menselijke poep op tafel te brengen. Japanse onderzoekers kregen in 2012 geld om een commercieel product te maken dat de onderzoekers de Shit Burger noemden.

Als u de afgelopen tijd het beleid van het WEF in de gaten hebt gehouden, zult u zich realiseren dat het hier niet echt om het redden van de wereld gaat. Het beleid van het WEF heeft allemaal één ding gemeen: ze ontmenselijken, vernederen en bespotten ons. Ze zijn ontworpen om ons allemaal de geneugten van het leven te ontnemen en ons zoveel mogelijk pijn te doen.

De campagne om de mensheid te dwingen vlees op te geven en te leven van insecten en krekels is een goed voorbeeld. Een insider van het WEF gaf toe dat het gaat om “het verpletteren van de menselijke ziel”.

Dan is er nog de ontvolkingsdrang, die lange tijd een samenzweringstheorie was, maar nu helemaal openlijk is. Ze proberen niet eens meer te doen alsof ze u niet dood willen hebben.

Volgens deze stroman van het WEF moet ontvolking “degrowth” worden genoemd om het hersenloze plebs aan boord van het grote plan te krijgen:

Op welk punt stoppen we en zeggen we “genoeg”? Hoe vaak moet het World Economic Forum hun sinistere bedoelingen verkondigen voordat de wereld stopt en luistert?

Natuurlijk is de mainstream gecoöpteerd door het World Economic Forum, en ze zullen proberen om u te elimineren als u het waagt om zinnige dingen te zeggen over een van deze kwesties. Volgens de mainstream in 2020 is zwaarlijvigheid gezond. De vaccins zorgen er niet voor dat mensen omvallen en sterven. Hunter Biden is het model van de eerste zoon. En abortus is liefde.

 

George Orwell waarschuwde ons voor deze tijden. Hij zei dat ze ons ervan zouden overtuigen dat oorlog vrede is. Wat had hij gelijk.

Het World Economic Forum heeft een reeks angstaanjagende waarschuwingen aan de mensen van de wereld gegeven: geef uw soevereiniteit aan de mondiale elite, of wacht een zekere dood.

Deze machtswellusteling van miljardairs en politici heeft lang samengezworen om de massa’s tot slaaf te maken, en nu slaan ze hun slag.

Als we hun eisen niet inwilligen, waarschuwt het WEF, gaan we een zekere ondergang tegemoet. Ze beweren dat we alleen door onze vrijheid en autonomie aan de elite over te dragen en onszelf te vernederen, kunnen hopen dat we de catastrofes die aan de horizon opdoemen, kunnen voorkomen.

Maar steeds meer mensen weigeren zich te onderwerpen aan de tirannieke eisen van het WEF. Moedige activisten en rebellen staan op om terug te vechten tegen de mondiale elite, vastbesloten om hun soevereiniteit koste wat het kost te verdedigen, vastbesloten om hun families en de mensen van wie ze houden te beschermen.

Als u ervoor kiest om op te staan en te vechten, dan bent u van harte welkom. Ik weet dat het soms donker en eenzaam kan aanvoelen, maar de massa wordt wakker en de elite zal de macht niet zo gemakkelijk kunnen overnemen als ze dacht. Like en abonneer u alstublieft op dit kanaal zodat we het nieuws kunnen blijven delen dat de mainstream niet durft aan te raken. En deel deze video alstublieft met iedereen waarvan u denkt dat ze ontvankelijk zijn om de waarheid te horen. Blijf sterk. We zullen dit gevecht winnen.

Kijk:


Video on Rumble: https://rumble.com/v2wipci-wef-declares-humans-must-eat-feces-and-drink-urine-to-fight-climate-change.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...