maandag 26 juni 2023

‘Het plan om Rusland te breken, is jammerlijk mislukt’


De regering (Nederland) heeft besloten nog eens een extra 400 miljoen voor Oekraïne vrij te maken. Met elke euro wordt een oorlog betaald en verlengd, reageert Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD).

Hij wijst erop dat de oorlog helemaal niet draait om Oekraïne, dat als ‘democratisch land zomaar ineens werd binnengevallen’.

“Het is een jaren van tevoren geplande oorlog die draait om de economische vernietiging van Rusland,” benadrukt De Graaff. “De westerse landen hebben sinds 2014 het Oekraïense leger getraind en uitgerust.”

Het grootste deel van de wereld geeft steun aan Rusland

Het Europarlementslid wijst erop dat alle sanctiemaatregelen al voorbereid waren. De sancties moesten Rusland economisch aan de afgrond brengen.

De westerse regeringen activeerden de inval toen ze Rusland lieten weten in Oekraïne kernraketten richting Rusland neer te gaan zetten, licht De Graaff toe.

“Dit plan om Rusland te breken, is jammerlijk mislukt. Het grootste deel van de wereld geeft steun aan Rusland en doet niet mee met de sancties.”

Stoppen

Wanneer een plan mislukt, dan moet je stoppen. Doorgaan maakt het verlies voor het Westen alleen maar groter. Duitsland en de EU zijn door deze oorlog in een economische teruggang beland, terwijl de Russische economie groeit, aldus de Europarlementariër.

Nederland is gebaat bij vrede, stelt De Graaff. “Vrede betekent geen geld uitgeven aan een vernietigingsoorlog. Vrede betekent handel drijven en goedkoop gas uit Rusland krijgen. Vrede is goed voor de economie en vrede is goed voor onze portemonnee.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...