zondag 23 juli 2023

American Cancer Society: Patiënten behandelen is schadelijk voor de planeet – ze zouden moeten sterven

juli 23, 2023   871   4 

   Via Freepik

De American Cancer Society (ACS) heeft gewaarschuwd dat de behandeling van kankerpatiënten slecht is voor de planeet omdat de “koolstofvoetafdruk” van veel procedures te groot is.

Sinds 2020 is de globalistische elite begonnen met het promoten van het idee dat de behandeling van kanker een grote “klimaatimpact” heeft, bericht Thepeoplesvoice.

Op 18 mei 2020 publiceerde CA: A Cancer Journal for Clinicians, een tijdschrift van de ACS, een angstaanjagend “wetenschappelijke” paper gepubliceerd waarin gewaarschuwd wordt dat de behandeling van kanker bijdraagt aan de “door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde”.

Slaynews.com meldt: Deze beweringen zijn blijven groeien in de iets meer dan drie jaar sinds die studie werd gepubliceerd.

De Verenigde Staten kampen nu echter met een mysterieus tekort aan geneesmiddelen voor de behandeling van kanker.

Volgens de ACS in 2020 is de “koolstofvoetafdruk van kankerzorg” te groot geworden.

De ACS stelt dat de pogingen om patiënten van de ziekte te verlossen de vermeende door de mens veroorzaakte “klimaatverandering” dreigen te versnellen.

Nu, in 2023, is er een mysterieus tekort aan de gebruikelijke geneesmiddelen die kankerartsen gebruiken om patiënten te behandelen.

Vóór het tekort klaagden sommige kankerartsen er ook al over dat de behandelingen schadelijk zijn voor het milieu.

Is dit allemaal gewoon één groot vreemd toeval, of was het plan altijd al om de moderne geneeskunde de schuld te geven van de opwarming van de aarde en tegelijkertijd de kankerzorg geleidelijk af te schaffen onder het mom van het feit dat er niet meer genoeg kankermedicijnen beschikbaar zijn om iedereen te behandelen?

Marc Morano van Climate Depot schreef hierover dat het op zijn zachtst gezegd vreemd is dat zaken als anesthesie en medicijnen tegen kanker plotseling op de korrel worden genomen door de “opwarming van de aarde” menigte.

Wat anesthesie betreft, proberen ze bepaalde soorten te verbieden die zogenaamd het ergste effect op het klimaat hebben, maar wat kankermedicijnen betreft, zijn er plotseling niet genoeg medicijnen die in kankerklinieken terechtkomen.

The Lancet publiceerde onlangs een studie over het tekort aan medicijnen tegen kanker en hoe dit de kankerzorg beïnvloedde.

Er is vooral een tekort aan chemotherapiemedicijnen in de Verenigde Staten, met een dieptepunt in drie decennia.

Het tekort is nu zo groot dat deskundigen de situatie een “crisispunt” noemen.

Maar liefst 100.000 patiënten hebben nu geen toegang meer tot chemotherapiemedicijnen zoals vroeger.

Bedrijfsmedia zoals Politico en PBS News waarschuwen dat zowel artsen als patiënten steeds vaker moeilijke keuzes moeten maken over wat ze als alternatief moeten doen.

Ziekenhuizen en kankercentra in het hele land hebben bijna geen voorraad meer van twee belangrijke injecteerbare medicijnen tegen kanker: carboplatine en cisplatine.

Politico viert deze tekorten door koppen te plaatsen met de tekst: “Kunnen ziekenhuizen veranderen in klimaatveranderingsbestrijdende machines? Een kijkje in de vergroening van de Amerikaanse gezondheidszorg”.

Aangezien “groen” meestal code is voor anti-menselijk, kunnen we alleen maar aannemen dat wat ze bedoelen met de “vergroening” van de gezondheidszorg is dat patiënten steeds minder behandelingsmogelijkheden zullen hebben.

Als gevolg daarvan zullen meer van hen uiteindelijk sterven, wat de planeet verder zal “vergroenen” door minder mensen in leven te laten.

Er vindt ook een machtsverschuiving plaats, dankzij de nieuwe toestemmingen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) voor de import van kankermedicijnen uit communistisch China, dat steeds meer medicijnen voor Amerika produceert.

Met andere woorden, een andere Amerikaanse industrie wordt uitbesteed aan één van de grootste politieke vijanden van het land.

Dit alles lijkt erop gericht te zijn om de economische status van Amerika verder te verzwakken en die van communistisch China te versterken.

En dit alles gebeurt onder het mom van “het bestrijden van door de mens veroorzaakte klimaatverandering.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/american-cancer-society-patienten-behandelen-is-schadelijk-voor-de-planeet-ze-zouden-moeten-sterven/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...