woensdag 12 juli 2023

De Grote Hongersnood Reset: U zult niets bezitten en u zult verhongeren

 juli 12, 2023   262   1 

U zult niets bezitten en u zult gelukkig zijn.” Deze confronterende uitspraak komt van het World Economic Forum (WEF), een niet-gouvernementele organisatie die in 1971 werd opgericht door Klaus Schwab.

Op het oog is het WEF de machtigste organisatie ter wereld. Al tientallen jaren staat het in het middelpunt van het samenbrengen van ’s werelds rijkste en machtigste mensen uit het bedrijfsleven en de politiek, en is het de drijvende kracht in de wereld geworden, vooral na COVID-19, schrijven Augusto Zimmermann and John G. Hartnett.

In juli 2020 was Schwab co-auteur en publiceerde hij een boek getiteld “COVID-19: The Great Reset.” Met deze publicatie probeerde hij de zwakke punten van het huidige economische systeem te identificeren, die volgens hem blootgelegd werden door de vermeende pandemie.

Het WEF van Schwab beschouwt COVID-19 als een “zeldzame maar kleine kans” om de wereldeconomie te resetten. Dit houdt in dat nationale grenzen worden afgeschaft en dat eigendomsrechten en alle andere individuele rechten van de rest van ons worden weggenomen.

Wat misschien nog opmerkelijker is, is dat de Great Reset ook het veranderen van mensen met zich meebrengt.

Volgens politiek econoom en financieel journalist James Gorrie, een van de mensen van het WEF, verklaarde professor en auteur Yuval Noah Harari dat het tijdperk van de vrije wil van mensen “voorbij” is en dat mensen slechts “hackbare dieren” zijn.

Bovenal is het primaire doel van de Great Reset om de hele wereld te herstructureren in een top-down dictatuur die geregeerd wordt door de wereldwijde oligarchie.

“COVID-19 beperkingen en maatregelen om klimaatverandering aan te pakken zijn pijlers van het Great Reset initiatief dat erop gericht is om het wereldwijde kapitalisme opnieuw vorm te geven, wat uiteindelijk zal leiden tot tirannieke controle over samenlevingen,” zegt klimaatjournalist en formeel politiek adviseur Marc Morano.

Als er iets is wat COVID-19 ons heeft geleerd, dan is het wel dat veel regeringen niet voor het volk werken.

Integendeel, deze regeringen volgen het script van de Great Reset van het WEF, die “gebonden is aan de klimaatverandering en het groene new deal-beleid dat in de Verenigde Staten, Europa en sommige andere landen wordt gepusht, evenals de klimaatagenda en het netto-nul-initiatief van de Verenigde Naties”.

Voedselzekerheid in gevaar brengen om emissies te verlagen

Deze oligarchische plannen om de voedselzekerheid in gevaar te brengen en eigendomsrechten te vernietigen zijn in veel landen over de hele wereld in volle gang.

Neem bijvoorbeeld het voorbeeld van Nederland. Dit kleine land in termen van land en bevolking is niettemin de op één na grootste voedselexporteur ter wereld.

En toch komt hier binnenkort een einde aan door regeringsbeleid dat het land de schuld geeft van de “hoge uitstoot van broeikasgassen”, ondanks het feit dat het land slechts 5,2 procent van de totale uitstoot van de EU voor zijn rekening neemt.

Naar schatting zouden tot 3.000 boeren hun productieve boerderijen in dat land moeten sluiten.

Xin Du schrijft voor The Spectator Australië:

Het Nederlandse beleid is bijzonder raadselachtig, aangezien Nederlandse boeren tot de meest efficiënte ter wereld behoren … Het is dan ook verbijsterend dat de Nederlandse regering en de EU deze industrie zouden willen ontwortelen in plaats van ze te promoten en te evenaren in een wereld die voedsel tekort komt.”

Helaas is de Nederlandse regering niet de enige die het gemunt heeft op haar boeren. Veel landen, waaronder Canada, Duitsland en Sri Lanka, volgen een soortgelijke agenda om de landbouwsector te ondermijnen door de stikstof in het milieu met minstens 30 procent te verminderen.

Joshua Phillip, een onderzoeksjournalist en erkend expert op het gebied van asymmetrische hybride oorlogsvoering, zegt dat “stikstofreductiebeleid en kunstmesttrends in de meeste landen over de hele wereld zullen leiden tot voedseltekorten, zoals wat er onlangs in Sri Lanka gebeurde.”

De opwarming van de aarde-alarmisten beweren dat stikstofoxide een broeikasgas is, en dat we de vleesproductie moeten stopzetten om het te verminderen. Dit is gewoon weer oplichterij.

In de Verenigde Staten kunnen boeren nu al niet genoeg kunstmest vinden om hun gewassen te verbouwen. De aanbeveling van het WEF om “build back better” is in de Verenigde Staten aangenomen als “klimaatveranderingsbeleid”.

Ook dit heeft onder de regering Biden geleid tot de ineenstorting van het huidige energiesysteem om de uitstoot van kooldioxide te verlagen.

Het Amerikaanse Ministerie van Landbouw (USDA) heeft onlangs een verontrustend rapport uitgebracht dat het Amerikaanse publiek in wezen waarschuwt voor onvermijdelijke voedseltekorten.

De dreiging van voedseltekorten in dat land is verder verergerd door overheidsbeleid dat resulteert in stijgende rentetarieven, prijsinflatie en buitensporige milieuregels die, wanneer gecombineerd, zeer ernstige problemen creëren voor de landbouw- en veeteeltsector van dat land.

Wereldbevolking

Het is de propaganda van het WEF over overbevolking en milieuschade die regeringen ertoe aanzet om zo’n onbezonnen krankzinnig beleid te voeren.

Wat voor effect zal dat hebben op de wereldwijde voedselvoorraden? Niet erg goed, vermoeden wij. Hoe verminderen we de wereldwijde vraag naar grondstoffen en beperken we de milieuschade? Ontvolk de wereld van mensen.

Er wordt ons voortdurend verteld dat er te veel mensen op deze planeet zijn en dat ze niet iedereen kan onderhouden.

Het WEF is begonnen met het implementeren van een agenda voor een drastische ontvolking van de wereld. Dit is al sinds 1972 het programma van de Club van Rome, een oligarchische denktank, toen de leden zich zorgen maakten over de wereldwijde hulpbronnen en overbevolking.

De beroemde primatologe Jane Goodall zei op het WEF in 2020:

“Al deze [milieu]dingen waar we het over hebben, zouden geen probleem zijn als de wereld even groot was als de bevolking 500 jaar geleden.”

In 1600 bedroeg de wereldbevolking naar schatting 500 tot 580 miljoen mensen. Dat betekent 94 procent minder mensen op de wereld!

Men wil ons doen geloven dat een vermindering van de wereldbevolking tot 500 miljoen het milieu zal verlossen van de druk op zowel de hulpbronnen als de milieuschade.

Maar het verminderen van de menselijke bevolking kan gedaan worden en is gedaan door middel van oorlogen.

In de Eerste Wereldoorlog stierven 21,5 miljoen mensen, waarvan 13 miljoen burgers. De burgerdoden werden grotendeels veroorzaakt door uithongering, blootstelling, ziekte, militaire confrontaties en slachtpartijen. In de Tweede Wereldoorlog stierven 40-50 miljoen mensen, de meeste van alle oorlogen.

Dan waren er nog de massamoorden door de communisten. De bolsjewieken van Jozef Stalin doodden bijvoorbeeld 40-60 miljoen mensen in de voormalige Sovjet-Unie en het communistische regime van Mao Zedong doodde 65-78 miljoen mensen in China.

De oorlog in Oekraïne, in combinatie met de economische sancties van het Westen, heeft de voedselzekerheid in de wereld enorm in gevaar gebracht. Deze sancties zijn bedoeld om Rusland te straffen voor zijn invasie in Oekraïne. Ze veroorzaken echter een ernstig gevaar voor het vermogen van de wereld om zichzelf te voeden.

In het ergste geval, zegt Chris Barrett, een landbouweconoom aan de Cornell University, “zullen tientallen miljoenen mensen plotseling met hongersnood worden geconfronteerd.”

Controle over het geld

Op dit moment hebben we te maken met een asymmetrische oorlog, soms kinetisch (NAVO/Oekraïne vs. Rusland) maar vooral een stille oorlog waarin voedseltekorten worden geënsceneerd. Dit wordt bereikt door de productie stil te leggen door boeren van het land te verdrijven, de export van levende dieren te verbieden en de aanvoerlijnen te verstoren, zoals we in de “pandemische” jaren hebben gezien.

Maar de grootste aanjager van hongersnood is waarschijnlijk niets van het bovenstaande. Het is de geld- en kredietvoorziening.

Controleer de voedselvoorziening en u controleert de mensen. Maar controleer de geldvoorraad en u controleert de hele wereld.

Natuurlijk heeft de controle over de geldvoorraad ook direct invloed op de voedselvoorraad.

Het spreekt voor zich dat de wereldwijd overheersende U.S. Federal Reserve sinds 2008 geld “drukt” als nooit tevoren. Op dit moment is het bedrag al 2,3 keer groter (in dezelfde dollartermen) dan er tijdens en na de Tweede Wereldoorlog werd “gedrukt”. En er is geen teken van stoppen.

Aangezien de Amerikaanse dollar de wereldwijde reservemunt is, zal er ofwel hyperinflatie ontstaan en/of een totale wereldwijde economische ineenstorting. Hoe dan ook, het maakt niet uit; de wereldwijde hongersnood zal versnellen. Het is onvermijdelijk.

We moeten wakker worden voor de tactieken van de wereldwijde oligarchen en ons verzetten tegen alle pogingen om hun doelstellingen aan ons op te leggen.

We moeten ook de woke ontvolkingsagenda stoppen en een einde maken aan de goddeloze neofascistische agenda van het WEF voordat het te laat is. Anders zult u, om de verklaring van het WEF te parafraseren, niets bezitten en honger lijden!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-grote-hongersnood-reset-u-zult-niets-bezitten-en-u-zult-verhongeren/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...