woensdag 19 juli 2023

Er worden nu zelfs zorgwerkers ONTSLAGEN omdat ze weigeren vaccindoden te helpen verdoezelen


De Australische senator Gerard Rennick heeft de afgelopen tijd veel mensen gesproken die zijn beschadigd door het coronavaccin. Hun melding werd niet als zodanig geregistreerd, zei hij in gesprek met John Campbell.

Hij werd daarnaast benaderd door een medewerker van Queensland Health die zei dat ze ontslagen is nadat een arts haar had opgedragen om het medisch dossier aan te passen van een 38-jarige zwangere vrouw die een dag na het vaccin was overleden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gewoon walgelijk

De arts vroeg haar om weg te laten dat de vrouw was gevaccineerd tegen corona, aldus Rennick. Dat weigerde ze te doen.

Dit is gewoon walgelijk, zei de senator tegen Campbell.

Dat is nog erger

Veel mensen die vaccinatieschade hebben opgelopen, zijn om de tuin geleid en kunnen niet rekenen op medische of financiĆ«le steun. “Dat is nog erger.” Deze mensen kunnen vaak niet werken en weten niet hoe ze hun hypotheek moeten betalen.

De senator werd ook benaderd door honderden mensen die zijn ontslagen omdat ze geen tweede prik wilden nemen. “Ik dacht dat we in een vrije, pluralistische maatschappij leefden.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...