woensdag 19 juli 2023

De stompzinnige waanzin van de “klimaatverandering”/C02-hoax: Dood de koeien om de aarde te redden!

 juli 19, 2023   1940   21  

 

   © The Road / 2929 Entertainment, LLC.

Deskundigen zijn het erover eens: Niet alleen valt de hemel naar beneden, maar we zullen allemaal sterven door de opwarming van de aarde. SUV’s zijn een grote boosdoener en dragen volgens klimaatexpert Chicken Little bij aan de stijging van de zeespiegel. Collega Algore, die tijdens een sneeuwstorm sprak, was het met Little eens.” – De Dagelijkse Alarmist

Ik moet mijn commentaar hier inleiden met verstandige logica, om de absurde idioten tegen te houden die de waanzin consumeren van de mainstream media, de politieke klasse, de niet-wetenschappelijke ‘wetenschappers’, de nep-milieugekkies, de kwaadaardige VN, het onwettige IPCC, en de geënsceneerde marketing van de immer zielige tirades van de ooit tiener-bimbo-onwetende Greta Thunberg, over de normale activiteit van de mens die de ‘planeet’ vernietigt. Het is gewoon niet waar! schrijft Gary D. Barnett.

Ja, het klimaat op aarde verandert op regelmatige basis. Ja, extreme weersomstandigheden lijken vaker voor te komen dan in het nabije verleden. Ja, opwarming en afkoeling vinden in de loop van de tijd plaats, al miljoenen (of miljarden) jaren. Ja, bepaalde mensen (overheid, kwaadwillende “wetenschappers”, NGO’s en het leger, naast vele andere snode individuen en organisaties) kunnen het weer manipuleren om ons te schaden, maar nee; rijden in een SUV kan ons niet allemaal doden. Ik presenteer dit als een doelbewuste belediging voor de kwaadaardige leugenaars, propagandisten, ontvolkingsmonsters, eugenisten en technocraten die over de aarde willen heersen ten koste van alle gewone mensen en de natuur.

De meest recente absurditeit, op geen enkele manier nieuw of uniek, is het plan van de Ierse regering om 200.000 gezonde koeien te ruimen (doden), met het argument dat “ze bijdragen aan de ‘klimaatverandering’ door de uitstoot van ‘koolstof’.” Iedereen die deze onzin serieus neemt, of accepteert en/of negeert, zet de poorten open naar vrijwillige menselijke uitroeiing. Als je niet in staat bent om te begrijpen dat zowel koeien als mensen eten, leven en C02 uitstoten, en als je niet ziet dat er wereldwijd acht keer meer mensen dan koeien zijn, waarom zou iemand dan niet begrijpen dat het doden van mensen, volgens deze gestoorde milieugekken, nog effectiever zou zijn in hun pogingen om “de planeet te redden” dan het doden van koeien? Waarom niet elk dier doden, inclusief grote aantallen mensen, als ‘de planeet redden’ van scheten het hoofddoel is?

 

Mensen stoten niet alleen meer C02 uit dan koeien, maar ze verbruiken ook enorme hoeveelheden energie, ze rijden in auto’s, ze vliegen in vliegtuigen, ze bouwen fabrieken die vervuilen, ze delven, ze creëren ongelooflijke bergen plastic en afval, ze houden oorlogen in stand die de aarde op een ongehoord hoog niveau verwoesten, en ze blijven koeien met extreme marges voorbijstreven in bevolkingsgroei. Koeien ademen alleen maar en laten alleen maar scheten, dus waarom deze onschuldige dieren doden; waarom niet gewoon ter zake komen en grote delen van de mensen doden, (het echte plan) om het binnenkort bedreigde Bos taurus – bovine – (koe) te redden? Begint u de absurditeit van deze onzin over ‘klimaatverandering’ in te zien? De onzin die door het meeste van dit ‘klimaatverandering’ duwende gespuis wordt opgeslokt en geloofd, breidt de grenzen van absurditeit uit tot astronomische niveaus.

Het wordt nog veel erger. Dit ongelooflijk schadelijke en idiote plan van het zeer imbeciele Ierse ministerie van Landbouw en het Ierse Agentschap voor Milieubescherming zal 5.000 euro ($5.622) betalen voor elke gedode koe. Vergeet niet dat 200.000 koeien 0,02% uitmaken van het totale aantal koeien op aarde. Is er iemand dom genoeg om dit als een legitieme strijd tegen het frauduleuze idee van “klimaatverandering” te beschouwen? Tegen die prijs zou het 1,125 miljard dollar kosten om de boeren te betalen voor het doden van hun dieren. (Tegen deze prijs zou het doden van alle koeien op aarde 5,525 biljoen dollar kosten) Maar hoe zit het dan met de kosten om deze dieren op te ruimen, de enorme hoeveelheid energie en vervuiling die daarbij gebruikt wordt, het verlies aan voedsel en zuivelproducten, de vermindering van de aanvoer en de extreme prijsstijgingen die zeker zullen komen? Hoe zullen deze verliezen worden goedgemaakt, en hoeveel meer energie zal er nodig zijn om deze leegte op te vullen?

Ik realiseer me dat de meesten dit misschien als een onbelangrijk onderwerp zullen beschouwen, maar dat zou een grote vergissing van uw kant zijn. De machthebbers zijn niet van plan om te stoppen met het doden van dieren; ze zijn van plan om elk aspect van uw leven volledig te controleren, inclusief welk voedsel u eet, waar u naartoe mag gaan, hoeveel energie u mag gebruiken, hoeveel warmte u in de winter mag gebruiken om warm te blijven, hoe u uw toegewezen munteenheden uitgeeft, (CBDC’s) hoeveel medische zorg u mag krijgen, waar u mag wonen en zelfs of u zich al dan niet mag voortplanten.

 

Waarom komen we niet tot de kern van dit probleem en ontdoen we ons van de leugens en propaganda die deze nu onwetende, zielige en onverschillige bevolking consumeren. Het weer wordt gecontroleerd, het schaadt de mensheid en de natuur enorm, en het veroorzaakt een ongelooflijke hoeveelheid schade, niet alleen aan deze aarde, maar aan elk levend wezen erop. Dit is niet het resultaat van normaal menselijk gedrag, en is dat ook nooit geweest, maar is te wijten aan massamanipulatie van het weer door de heersende klasse van geclaimde ‘elites’, die ervoor gekozen hebben om valse klimaatverhalen te gebruiken om massale angst te zaaien om iedereen onder controle te houden. Dit is de ultieme valse ‘noodsituatie’ die wordt gebruikt om de mensheid over te nemen.

Er zijn waarschijnlijk veel factoren die klimaatextremen veroorzaken, waaronder, maar niet beperkt tot, weergeoengineering door de staat, grafeenregen, gerichte energie, aanvallen van klimaatmodificatie, verhitting van de ionosfeer met behulp van HAARP-technologie, cloud seeding, het besproeien van onze lucht met metalen en vergif door middel van stratosferische aerosolinjectie (chemtrails) en ongetwijfeld het kunstmatig creëren en versterken van de destructieve aard van orkanen en aardbevingen. Er zijn zeker ook andere verwoestende manipulaties van het weer aan de gang die op dit moment nog onbekend zijn, omdat het volledige technologische potentieel van het leger verborgen is en ver vooruit ligt op wat de meesten geloven. Bovendien worden er voortdurend giftige chemicaliën en biowapens verspreid en wordt het land en water op aarde voortdurend vergiftigd met dodelijke stoffen zoals glyfosaat. Het weer is nu een belangrijk wapen tegen de mensheid en wordt gebruikt om alle landbouw en voedselproductie, of het geplande gebrek daaraan, te monopoliseren.

Het zijn niet alleen koeien die het doelwit zullen worden van deze kwaadaardige “klimaatveranderings”-monsters, maar de hele mensheid. Dus om te geloven dat het doden van koeien iemand of deze aarde zal redden, is niet alleen compleet belachelijk, maar ook een teken dat dit slechts het begin is van een veel bredere aanval op de hele proletarische kudde. Ze zullen misschien proberen met het vee te beginnen, maar als die gruweldaad mag plaatsvinden, zijn u en uw gezin waarschijnlijk de volgende. 

Koolstofdioxide (C02) is absoluut essentieel voor het bestaan van de mens. Zonder koolstofdioxide zou alles op aarde sterven. Door het proces van fotosynthese gebruiken bladeren aan bomen en planten de geweldige energie van de zon om deze C02 om te zetten om de planten te voeden, waardoor levensonderhoudende zuurstof wordt geproduceerd zodat alles kan leven en ademen. Er wordt gezegd dat één grote boom met behulp van uitgestoten C02 genoeg zuurstof kan produceren om meerdere mensen een hele dag van de nodige zuurstof te voorzien. Planten slaan ook kooldioxide op om de lucht te zuiveren en negatieve effecten op het milieu te verminderen. Dit proces is noodzakelijk voor het overleven van het leven, want zonder dit proces zou er geen zuurstof meer beschikbaar zijn. Als kooldioxide zou worden geëlimineerd (netto-nul is de domme term die wordt gebruikt), zou alles sterven. Houd dit in gedachten de volgende keer dat u een of andere tierende “klimaatverandering” idioot hoort pleiten voor het doden van al onze dieren (inclusief mensen) om “de planeet te redden”.

Het enige wat nodig is om deze planeet en alles erop te redden, is de eliminatie van alle heersers en regeringen! Denk daar eens over na de volgende keer dat u uw eigen vernietiging in stand houdt door te stemmen om een meester, welke meester dan ook, te “kiezen” om over u te heersen en u te controleren. Het is beter om politici te slachten en de koeien te redden.

“Bijna de hele geschiedenis is een ononderbroken spoor van de ene samenzwering na de andere. Samenzweringen zijn de norm, niet de uitzondering.” – G. Edward Griffin


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-stompzinnige-waanzin-van-de-klimaatverandering-c02-hoax-dood-de-koeien-om-de-aarde-te-redden/


Dit is geen samenzweringstheorie – Dit zal ook u treffen

De COVID-pandemie is een list om een ​​nieuw systeem van wereldwijd gecentraliseerd bestuur door ongekozen leiders in te luiden, de zogenaamde Great Reset. De oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum (WEF), Klaus Schwab, is naar voren gekomen als de voorman van de Great Reset en de Vierde Industriële Revolutie, die een onmiskenbare … Meer lezen overDit is geen samenzweringstheorie – Dit zal ook u treffen

https://www.frontnieuws.com/dit-is-geen-samenzweringstheorie-dit-zal-ook-u-treffen/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...