woensdag 19 juli 2023

Schokkende video: ‘Immigrantenjongeren’ vallen politiepatrouille in Brussel aan

 juli 19, 2023   1080   6  

 


Immigrantenjongeren tolereren geen politie meer in hun getto’s en vallen agenten en politieauto’s aan”, waarschuwt het parlementslid.

Meerdere “immigrantenjongeren” hebben in het weekend een patrouillewagen van de politie aangevallen in Brussel, zo wordt gemeld.

Het schokkende incident vond zondag rond 17.30 uur plaats in Sint-Gillis, een gemeente in de Belgische hoofdstad, bericht Dan Lyman.

Agenten werden belaagd door gewelddadige verdachten in een drukke straat in de buurt van het Jacques Franckplein, meldt Sudinfo.

“De politie voerde een basiscontrole uit. Hierna werd ons team aangevallen door verschillende jongeren,” verklaarden de autoriteiten.

Bewakingsbeelden circuleren op social media.


Mannelijke verdachten zijn te zien terwijl ze op het voertuig inbeuken, projectielen gooien en ruiten proberen in te slaan, terwijl doodsbange kinderen en moeders met kinderwagens geschokt toekijken.

“Sint Gillis/Brussel (omgeving Bethlehemlein) vandaag: allochtone jongeren tolereren geen politie meer in hun getto’s en vallen agenten en politieauto’s aan… En dan maar klagen dat deze ‘jongeren’ te dikwijls gecontroleerd worden!” schreef Vlaams parlementslid Filip Dewinter op Twitter.

Een agent zou na de aanval met ernstige verwondingen in het ziekenhuis zijn opgenomen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/schokkende-video-immigrantenjongeren-vallen-politiepatrouille-in-brussel-aan/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...