zaterdag 1 juli 2023

Het tij keert inzake tolerantie voor transgender-ideologie

 "Mensen zijn het zat dat er met ze gesold wordt en dat ze niet eens vragen mogen stellen," zei een commentator

juli 1, 2023   1930   6 

De afgelopen jaren heeft de transgenderbeweging zich een weg gebaand naar alle hoeken en gaten van de Westerse cultuur, en grote instellingen en autoriteiten hebben geprobeerd om alle mensen te dwingen hierin mee te gaan.

Maar nu keert het tij, schrijft Patricia Tolson.

Het begon stilletjes, waarbij biologische wetenschap en objectieve realiteit plaats moesten maken voor innerlijke gevoelens en een zelfgekozen identiteit. Om lid te worden van het andere geslacht hoeft men alleen maar te verklaren dat het zo is en anderen zullen gedwongen worden om te erkennen dat het zo is.

Vervolgens werd de taal opnieuw ontworpen. Het woord “geslacht”, dat een man of een vrouw definieert, is vervangen door het woord “gender”, dat van alles kan zijn.

Daarna kwamen de nieuwe termen en geslachtsvoornaamwoorden.

Om mensen te helpen de groeiende lijst van termen en geslachtsuitdrukkingen bij te houden, biedt Trans Student Educational Resources een handleiding, waarin wordt geadviseerd dat “dit niet de enige geslachtsuitdrukkingen zijn” en dat “er een oneindig aantal geslachtsuitdrukkingen zijn naarmate er nieuwe in onze taal verschijnen.

Voor degenen die moeite hebben om de nieuwe termen en geslachtsuitdrukkingen te onderscheiden en te begrijpen, is er een “LGBTQ+ Glossary” (Woordenlijst LGBTQ+) met uitleg over alle gendertermen, acroniemen, initialismen en geslachtsuitdrukkingen op hun voortdurend evoluerende en uitbreidende lijst.

Zelfs de National Institutes of Health van het Department of Health and Human Services geeft instructies en richtlijnen voor het juiste gebruik van “Gender Pronouns & Their Use in Workplace Communications” (Geslachtsuitdrukkingen en het gebruik ervan in communicatie op de werkplek), met de waarschuwing dat “opzettelijke weigering om iemands correcte geslachtsuitdrukkingen te gebruiken gelijk staat aan intimidatie en een schending van iemands burgerrechten is”.

Weigering om het voorkeurswoord van een collega op het werk te gebruiken, kan leiden tot straf of ontslag.

Vrouwen uitwissen

Toen kwam de poging om het vrouw-zijn zelf uit te wissen.

Vrouwen zijn niet langer “vrouwen”. Degenen die de genderideologie promoten, kunnen de term “vrouw” niet definiëren en in plaats daarvan worden vrouwen “barenden” of “mensen met baarmoeders” genoemd. Er wordt ook beweerd dat “mannen ongesteld kunnen worden” en “vrouwen penissen hebben“.

Vorig jaar won een biologische man genaamd Brían Nguyen de titel van Miss Greater Derry in een lokale New Hampshire verkiezing die deel uitmaakt van de Miss America organisatie, en een andere biologische man, Dr. Rachel Levine, werd door USA Today uitgeroepen tot Vrouw van het Jaar.

Sports Illustrated, een tijdschrift dat bekend staat om de vrouwelijke modellen op de cover, heeft onlangs een transgender zangeres, die een biologische man is, op de coverfoto’s gezet.

Mannen eisen ook titels, trofeeën, beurzen en onderscheidingen op in vrouwensporten.

Dan is er Fallon Fox, een man die zich als vrouw identificeert en een vechtsporter voor gemengde vechtsporten is geworden. Nadat hij twee vrouwen in de ring knock-out had geslagen en een van hun de schedel had gebroken, pochte Fox over hoeveel Fox ervan “genoot” en noemde het “zalig”. Fox werd later “de dapperste atleet ooit” genoemd en kreeg de Pioneer Triumph Award van Out Sports.

Uit een recent onderzoek van Gallup blijkt dat de overgrote meerderheid van de Amerikanen vindt dat transgender atleten “alleen zouden mogen meedoen aan sportteams die overeenkomen met hun geboortegeslacht”.

De jeugd als doelwit

Toen kwamen ze achter kinderen aan.

Zoals The Epoch Times eerder meldde, begon de transbeweging in 2015 met de introductie van drag queen story hour, dat zich ontwikkelde tot “gezinsvriendelijke” dragshows waar mannen schaars gekleed in een opzichtig vrouwelijke gedaante seksueel geladen dansen uitvoeren voor kinderen. Ze verhuisden van pride parades naar restaurants, pretparken, themaparken, gewone bars, homobars, scholen en kerken.

Er werden wetten aangenomen om de geslachtsverandering van kinderen tegen de wil van de ouders te vergemakkelijken. De staat Washington nam een wet aan (pdf) die het personeel van opvanghuizen waar een weggelopen kind op zoek is naar “geslachtsbevestigende zorg” in staat stelt om contact op te nemen met het ministerie van Kinderen, Jeugd en Gezin in plaats van met de ouders, zodat het kind die “zorg” kan krijgen zonder medeweten of toestemming van de ouders. Californië is bezig met een wetsvoorstel om kinderen weg te halen bij ouders die weigeren om hun minderjarige kinderen een geslachtsveranderende operatie te laten ondergaan.

Kinderen krijgen puberteitsremmers en hormonen. Bij jonge meisjes worden borsten verwijderd. En dan is er nog de “pijnlijke” waarheid over geslachtsveranderende chirurgie.

De terugslag

Het verzet dat volgde op de steun van transgender-activist Dylan Mulvaney voor Bud Light was snel en kostte veel geld, en de daaropvolgende pogingen van Anheuser-Busch om de buitengewone verliezen die het nog steeds lijdt terug te verdienen, zijn jammerlijk mislukt.

De eerste verklaring van het bedrijf werkte niet. De tweede ook niet. De patriottische vervolgspot werd afgedaan als “aanstellerij” en de mannelijke camo blikken werden “bespot“. Zoals The Epoch Times meldt, wordt de nieuwste mea culpa-commercial die het all-American imago dat het bedrijf ooit had probeert terug te winnen, beantwoord met reacties dat het bedrijf nu “te hard probeert”.

De Epoch Times berichtte hoe twee werpers van de Los Angeles Dodgers hun stem lieten horen nadat het team had aangekondigd dat het de dragqueens, die zichzelf de Sisters of Perpetual Indulgence noemen, zou eren tijdens een “pride night” evenement op 16 juni.

In de National Hockey League groeide het aantal spelers dat weigerde om de “Pride Night”-wedstrijden te spelen zodanig dat de raad van bestuur van de bond op 22 juni bepaalde dat geen van de spelers volgend seizoen tijdens de thema-avonden speciale truien zal dragen voor de warming-ups voorafgaand aan de wedstrijd.

Soortgelijke reacties waren er op de “Pride Month” displays en merchandise van Target en op de advertenties van Mulvaney voor Tampax en Nike sportbeha’s voor vrouwen, wat leidde tot de “Burn Bra Challenge” online.

Nu is er een beweging om “de regenboog” terug te winnen. De conservatieve rapper Bryson Gray heeft een nieuw nummer uitgebracht met de titel “Reclaim the Rainbow”, dat duizenden keren is bekeken op YouTube.

De regenboog terugnemen

Rabbijn Kirt Schneider, een zelfverklaarde “Joodse gelovige in Jezus” en gastheer van “Ontdek de Joodse Jezus”, is de leider en oprichter van een nieuwe beweging die “Taking the Rainbow Back” heet.

De doelstellingen van zijn beweging zijn onder andere “het herstellen van de betekenis van de regenboog naar zijn oorspronkelijke door God gegeven doel en boodschap,” en het verwijderen van “het stigma dat geassocieerd wordt met het feit dat de regenboog uitsluitend een LGBTQ-symbool is”.

Zoals beschreven in Genesis 9:14-16, werd de eerste regenboog door God aan de hemel gezet na de grote overstroming als herinnering aan het “eeuwigdurende verbond” tussen God en de mens “en elk levend wezen”. De regenboog is Gods belofte dat “de wateren nooit meer een vloed zullen worden om al het leven te vernietigen.”

“Ik werd begin maart geïnspireerd om deze beweging te starten,” vertelde Schneider aan The Epoch Times. “Het kwam plotseling in me op om op te staan en luid te spreken en om een leger van mensen te krijgen die zich bij mij aansloten om zich uit te spreken tegen de LGBTQ-agenda.”

Wat Schneider tot actie aanzette, was zijn observatie dat de LGBT-beweging veranderd is. Waar het ooit “een groep mensen was die ervoor kozen om hun eigen ding te doen en die geaccepteerd willen worden en met rust gelaten willen worden om hun leven te leiden zoals zij dat willen”, is het “een ideologie geworden die door de strot van Amerika en de Westerse wereld wordt geduwd”.

“En we hebben er genoeg van,” zei Schneider. “Het is schadelijk en het leidt tot niets anders dan verwarring en vernietiging. Genoeg is genoeg.”

Schneider gaf toe dat hij zich een beetje alleen voelde toen hij aan “Taking the Rainbow Back” begon.

“Er was niet echt sprake van het verzet waar je vandaag de dag over hoort,” zei hij. “Ik was het zat dat anderen zich er niet luidkeels tegen uitspraken. Nu bezoeken meer dan 5.000 mensen per dag onze website. De beweging groeit.”

Schneider beschreef hoe hij onlangs Florida bezocht en een Target-winkel binnenging.

“Het eerste wat ik zag toen ik binnenkwam, waren mannequins op ware grootte die transgender pride-kleding droegen,” herinnert hij zich. “Ik was er ondersteboven van. Het is waanzin. Het is waanzin.”

Het rateleffect

Hoewel de homogemeenschap altijd heeft bestaan en altijd heeft geworsteld voor acceptatie in de samenleving, zegt Brian Clowes, directeur educatie en outreach van Human Life International: “Dit is anders”.

“De homorechtenbeweging eiste niet dat mensen leugens zouden vertellen,” vertelde Clowes aan The Epoch Times. “Deze specifieke beweging eist dat mensen voornaamwoorden gebruiken en mannen die verkleed zijn als vrouwen ‘mevrouw’ noemen. Mensen houden er niet van om gedwongen te worden om te liegen voor een politiek doel.”

“Er zijn hier zo veel paradoxen,” verklaarde Clowes, waarbij hij opmerkte dat Amerikanen die verbijsterd zijn over de genitale verminking van vrouwen in Afrika, het goed vinden om “veel, veel ergere dingen te doen met kinderen die niet eens oud genoeg zijn om toestemming te geven”.

 

“Dit is regelrechte verminking van de lichamen die God ons gegeven heeft,” zei hij.

Clowes ging ook in op het fenomeen van mannen die “vrouwensport stelen” en zei dat het niet alleen om de trofeeën gaat. Het gaat om de veiligheid van vrouwen.

Hij merkte op hoe Fallon Fox toegaf het leuk te vinden om vrouwen in elkaar te slaan. Maar als iemand iets negatiefs zegt, “noemen ze dat een bedreiging voor de vrijheid van meningsuiting”.

“Progressieven zullen je altijd straffen als je ingaat tegen wat zij zeggen,” zei Clowes.

“Ik bestudeer feministen al meer dan 40 jaar en ik spotte altijd met ze als ze zeiden dat mannen altijd proberen om vrouwen uit te wissen,” zei hij. “Nou, ik lach niet meer, want dit is wat er nu gebeurt. Terwijl mannen doen alsof ze vrouwen zijn, wissen ze vrouwen uit. Mensen op medische scholen noemen vrouwen zelfs ‘niet-mannen’, dus vrouwen worden helemaal opnieuw gedefinieerd. Ze hebben niet eens een eigen karakter. Ze worden gedefinieerd als wat ze niet zijn en ik denk dat al deze dingen samenkomen om het verzet tegen deze transgenderbeweging aan te wakkeren.”

Gevraagd naar de intensiteit waarmee de transgenderbeweging door het land raast, noemde Clowes het “het rateleffect”.

“Als progressieven op één gebied winnen, kiezen ze een ander gebied waar ze beginnen door te drukken. Zolang we tegen de transgenderbeweging vechten, vechten we niet tegen de homorechtenbeweging. Zolang we tegen de homobeweging vechten, vechten we niet tegen de abortusbeweging, enzovoort.”

Hij zegt dat hun hele doel is om de maatschappij te herdefiniëren zodat iedereen “zijn eigen waarheid kan hebben, zolang ze die waarheid maar goedkeuren.”

“Je hebt zelfs een vrouwelijke antropoloog die zegt dat er geen verschil is tussen een mannelijk skelet en een vrouwelijk skelet,” merkte Clowes op. “Openlijke leugens waarvan iedereen weet dat ze fout zijn, worden als waarheid verkondigd.”

Clowes erkende wel dat het verzet tegen de transgender een kruistocht effect heeft.

“Kijk maar naar Bud Light,” zei hij, waarbij hij opmerkte hoeveel het bedrijf al aan verkoopinkomsten heeft verloren. “Target lijdt er ook onder.”

“Mensen zijn het zat om met zich te laten sollen en te horen dat ze niet eens vragen mogen stellen,” stelde Clowes en zei dat “als je dat doet, je een hater en een nazi wordt genoemd.”

“Mensen houden er niet van om als vuilnis behandeld te worden en dat is wat progressieven doen en dit geldt vooral voor transgenders,” zei hij. “We kunnen maar beter betere mensen gaan kiezen.”

Als Biden wordt gekozen voor nog een termijn in het Witte Huis en nog een paar rechters van het Hooggerechtshof benoemt, “zijn we verloren,” zei hij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/het-tij-keert-inzake-tolerantie-voor-transgender-ideologie/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...